-
trapný
H2O jsou akorát o ničem! *16*
jsou nuda!chápe někdo o čem jsou?
*16*!!!!!!!!!!!
jinak je asi nejhezčí Klio.(ale stejně se mi nelíbí na tolik abysem na tou nudou trávila minutu mého života)
nesnáším je!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!! *9* *9* *13* *8* *5* *5* -
-
Re: trapný
no hlavne ze ty to chapes fiflenko *13*
-
-
konec?
hele lidi mám otázku!prosim viděli jste už ten díl jak ovrátili tu kometu?jestli ano znamená že už další díly nebudou?jakože to tímhle dílem zkončilo?díky za odpověď -
-
Re: konec?
Ano, tímto seriál končí. I když se prý uvažuje o filmu ještě, tak nevím. Ale každopádně tou kometou tento seriál končí -
-
Re: Re: konec?
a na jaké stránce si to viděla ten díl??, *3* *3* -
to je ale blbost,dyť těch dílů bylo dost málo ještě v 1 a 2 řadě jich bylo spoustu jen ve 3 řadě byla půlka nebo ani to ne z toho co byl v 1 nebo 2 řadě možná udělají i 4 -
-
Re: Re: Re: konec?
3. série má 26. dílů, stejně tak jako první a druhá. na Disney Channel byly odvysílány všechny díly *3*
-
-
To je škoda h2o byl super seriál ale ejstli se uvažuje o tom filmu to by bylo supéééér =) četla jsem že by tam dali i Emmu a že by tam byli 4 mořský panny teda pokuď by tam Claire chtěla hrát....
-
-
-
NE!
NE! Rozhodně to není o ničem! Mě se to moc líbí! To vy nemáte vkus! *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* -
mléko
jo je to supr ato mléko je hustý a chtělá bzch být mořká panna. -
H2OOOOO
Já miluju mockoo H2O každej den se na to dívám,ale mohli by udělat další díly , ty staré už mám okoukané , ale to neudělají,protože vlastně Emma jde pryč ,protože čeká to mimčo:( to mě štve:( *9* *9* *9* -
-
Re: H2OOOOO
si normalni vzdyt odejde i luis a nahradi ho will a emmu nahradi bella vis takze treti serie bude *4* *4* *4* *4* *15* *15* *15* *15* *1* *1* *1* -
-
Re: Re: H2OOOOO
aj Luis odchází? tak to je blbé... :(
-
-
udělají nový díly ty sou už natočený a u nás budou v září akorát tam místo Emmi bude nová mořská panna Bella *9* *16* -
bude to škoda znám ty díly
-
-
To co teď napíšu je pravda. Jsem už od 18let mořská panna. No né pořád, mám normálně nohy ale jakmile se dotknu vody mám hned ocas.Stalo se to v měsíčním jezírku na Maku které opravdu existuje když na něm žiju.Nesmím se dívat na úplněk ani na jeho odrazy.Mám i kouzelné schopnosti. Otázky a odpovědi posílejte na email nikijir@email.cz
-
-
Ahoj nikolo 19 let prosím tě nelži nikdo ti na to neskočí a je to jenom serial a žádné mořské panny nejsou!!!
-
-
RE
H2o miluju koukam se na to kazdy den a nejlepsi cleo. *14* *14* *14* *3* *3* -
emma
nejlepší je emma *3* *3* -
BEST
H2O je nejlepší seriál na světě!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
Konec seriálu
Takže lidičky, jestli jste se teď koukali na Disney Channel, dávali H2o hned 2 díly za sebou.Také poslední díl. Vážně to bylo moc nádherné.. Škoda že už končí. Já jsem takový citlivý typ člověka takže když ty mrchy Zane,Sofia a Ryan "dlabali" do té zdi v jeskyni tak jsem se hrozně naštvala a dokonce jsem u toho nadávala :D A kdo nestihl se kouknout, tak možná ho budou dávat dnes večer.. myslím. Bylo to mooc nadherné! *1* -
-
Re: Konec seriálu
mno ae v casopisu rikali ze V bude nova rada a bude tam hrat Lindsay Lohan!! *7* *7* Je to pravda nebo ne? -
-
Re: Re: Konec seriálu
Není to pravda! To jen zase nějakej drb. Sleduju na internetu novinky o H2O a zatím 4.sérii oficiálně ani nepotvrdili. Režisér H2O dokonce kdysi v jednom rozhovoru řekl že další série už nebude což by byla škoda *9* Ale začíná se dikutovat o tom, že by MOŽNÁ mohl film H2O který by celý seriál uzavřel. To by bylo prima ale zatím se nic s h2o nenatáčí takže uvidíme.
-
-
Re: Konec seriálu
Ano..:( máš prawdu je opravdu konec..:( a nevíte liičky nekdo náhodou jestli se nenatáčí nová řada?? *7* díky kdyžtak za info! :D *14* I love H2O!! :-*
-