-
LEDOVÉ OSTŘÍ 3
Lepší je Ledové ostří 3(The Cutting Edge - Chasing the dreams). Podívejte se na to na: http://www.youtube.com/watch?v=EReh J4GAPRs&feature=related
!!!JE TO JEDEN Z NEJ FILMŮ!!! *14* -
H2O
H2O stačí přidat vodu mě baví moooc ale e škode že nemůžu mít také ploutev *9* *9* -
-
Re: H2O
taky bych ju chtěla co máš z toho a ještě ty síly zmrazit kohokoli *1* *1* *1* *1*
-
-
dily
na www.fotovz.ic.cz jsou dily h2o zatim jen 1 rada ale daji tam i tu druhou -
-
Re: dily
není už tam nic-ustrašenci se začli bát autorských práv *10* -
Re: dily
jj to vím :) ae tak lepsi je druha na tu se teším..sice uz sem ti dily videla snad tisikrat ...no nejvic se nemuzu dockat na tu treti xD
-
-
jupííí
Je fajn, že jsou zase tři *15* ta čtvrtá se k nim vůbec nehodila *13* . -
cawte
cawte ako sa mate ???xDxDxD *1* *1* *1* *1* -
Dabing
nevíte prosím kdo dabuje postavy v tomto seriále??? -
FAKT NWM
nwm proc v hraji je napsano Indiana Evans role Isabel Hartley kdyz se v h2o jmenuje BELLA mozna se jmenuje isabel a bella je jenom zkraceny myslite ze to je pravda??? -
-
Re: FAKT NWM
jmenuje se Isabela. v posledním díle s názvem "Maturita" jim předávali diplomy a když jí volali jménem, řekli Isabela Hartley *3* -
Re: FAKT NWM
protože se jmenuje isaBELA
-
-
trapný
H2O jsou akorát o ničem! *16*
jsou nuda!chápe někdo o čem jsou?
*16*!!!!!!!!!!!
jinak je asi nejhezčí Klio.(ale stejně se mi nelíbí na tolik abysem na tou nudou trávila minutu mého života)
nesnáším je!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!! *9* *9* *13* *8* *5* *5* -
Noooooooo
hmm já myslim že by mohli udělat h2o jako že už jsou dospělí a Ema by měla to mimííííí!!!!!!!!ááááách jo já bysem chtěla vidět Emino MIMINKOOOOOOO to bude určitě po ní!!!!!!!! LOZTOMILÍ MiMí!!!!!! *3* *3* *3* *3* *3* *4* *4* *4* *14* *14* *14* A jinak!!!!!Milujju H2o!!!!!!
"I LOWE H2O!!!" *14* *14* -
nikolo to nevadi
-
-
Můj email je nikijir@email.cz
Jsem ale už od 9 let mp.
-