-
jjjjjj
je to největši konina kterou kdy natočili a miley cyrus je kráva proslavila ji jenom ta hanka montanka a slišela sem že se šukala s holkou *1* -
-
Re: jjjjjj
co to říkaž o hanně Kdo to říka ten to je tomu se to rýmuje *8* *16* *10* -
-
Re: Re: jjjjjj
jo přesněěě....souhlasim s tebou
-
-
já bych se nediwila xD trancvestitka xD -
no a co jestli se ti něco na tom filmu nelíbí,tak si jdi urážet někoho jinýho....jsou tady i lidi kterejm se to líběj a těm co se to nelíbí doporučuju abys urážkama šli jinam a nebo aby s urážkama začli u sebe *1* *16* -
-
Re: Re: jjjjjj
to ja asi nejrozumější příspěvek co sem si na téhle stránce přečetla *16* *5* -
-
Re: Re: Re: jjjjjj
nak tak když jí prostě nesnášíte VYPADNĚTE!!!!!! *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *8* *8* *8* *8* *8* *8* *8* *8* *8* -
Re: Re: Re: jjjjjj
a kterej?ten můj nebo její? *15* *1*
-
-
-
-
fůůůůůůůůůůůj
Hannah Montana je největší píčovina co kdy byla natočená!To radši měli věnovat ty peníze na charitu nebo co já vim všechno by bylo lepší než tohle! -
-
Re: fůůůůůůůůůůůj
Ty primitive ale Miley věnovala na charitu docela dost peněz které z Hannah Montana the movie získala tak drž hubu! *8*
-
-
fůůůůůůůůůůůj
Hannah Montana je největší píčovina co kdy byla natočená!To radši měli věnovat ty peníze na charitu nebo co já vim všechno by bylo lepší než tohle! -
-
Nebylo. Víš kolik díky tomu Miley na charitu teď vydělává ? Kdyby to s ní nenatočili charita by měla PRD !!! *10*
-
-
fůůůůůůůůůůůj
-
panebože uvědomuješ si jak je to trapný to sem cpát několikrát?myslim že si to každej moh přečíst jednou a né milionkrát....a jestli se ti něco na filmu nelíbí tak se jsi vycpat
-
-
Znělka mobilu
Ahoj, prosím neví někdo, co to bylo za znělku, jak Hannah zvonil mobil. -
-
Re: Znělka mobilu
Jojo vím- hamster dance song *3* -
-
Re: Re: Znělka mobilu
*1* Díky *1*
-
-
-
The movie
Film je přímo skvělý už jsem se na něj dlouho těšila a jsem moc ráda že takhle dopadl, mnoho komických situací, někdy i smutnějších, ale vždycky to bude jedinečná MILEY CYRUS alias HANNAH MONTANA!!!!!! *14* -
-
Re: The movie
je to hnussss!!!!!!! *16* -
-
Re: Re: The movie
Debile *16* -
Re: Re: The movie
to tvrdíš ty, ale i jiní mají názor, tak tu nelez!!!!!!!!!!!!!! *10* *16* *5* -
-
Re: Re: Re: The movie
můj názor:) já sem třeba už trošku odrostlá na tyhle filmy apod. ale musím říct, že je miluju:) na Hannah se vždycky ráda podívám, je to vtipný a milý. Neznamená to přece, že je to ten neinteligentnější a nejfylozofičtější film, co sem kdy viděla.Má to být zábavné a taky že je. Kdo má odlišnej smysl pro humor, jeho problém, ale jak někdo říká že je to trapný a ubohý - no a? Svým způsobem aji má být, nehraje si to na nejkavlitnější film roku..Simpsonovi miluje v podstatě každej a jaáká je to pakárna *15* Jenom škoda že s tim chce Miley seknout no...
-
-
-
-
film
je to dobrý dostala jsem to na vánoce -
super
Na tom jsem byla v kině a je to super. -
super film
je to hezůůůů film__♥ -
headhunter
headhunter.mp oficiálně největší dement světa a nejhnusnější držtka, čeknětě toho teplýho vola tady, von je fakticky všude strašný pako....
http://www.youtube.com/ user/HeadhunterBall
musíte vidět *1* *1* *1* *1* *5* -
-
Re: headhunter
jj Hanna Šlepana je velka krava ae hezka to se musí nechat poslal bych jí do p..... *16* *14* *13*
-