-
děs
Ten film je strašnej kýč a Miley je stupidní nafoukaná husa!!! -
-
Re: děs
Víš co vůbec znamená kýč? Náhodou je to pěkně natočený film a velmi barvitý...Jsou tam vyjádřeny emoce a tak.. -
-
Re: Re: děs
Vím,co znamená kýč-Montana,High school musical atd...
-
-
Re: děs
Ty si taky nafoukaná stupidní husa. Ten film je viníkající. Narozdíl od HSM. Z toho se mě chtěla zvracet už po pár minutách. Ale Hannah Montana je viníkající. Jak seriál, tak film. Vyděl jsem i nějaký díly z 3. série a jsou taky cool *1* *1*
Tak drž zobák -
-
přesně tak *4* -
HSM nebo Montana-oboje naprosto trapný.
Drž zobák ty,nerozumíš tomu.Přečti si recenze skutečných kritiků,ne těch blbečků z Brava a podobných přihlouplých časáků.
-
-
-
časopis
ahojik lidi já jsem sehnala časák hannah montana já jsem tak štastna -
Film
Ahoj!!Vžuvotě jsem se nekoukala na Hannah Montana (na jetixu).....Ale jednou kámojdy řekli že by šli do kina a jestli bych nechtěla taky tak jsem šla a bylo to sQělí *5* -
!??
tak tedkom sem to dokoukala....a dost me to prekvapilo!!!hlave kdyz si sundala tu paruku O_O!!tak sem zvedava na 3.serii :D -
-
Re: !??
Až na to, že 3. série byla natočená dřív než ten film... -
JJ wow to bylo super s tou parukou :-) -
fakt dobrí *3*
-
-
<3
<<<nejlepší filmík co jsem kdy viděla>>> -
-
Re: <3
mám na to stejný názor!!!
-
-
online =)
na http://mileycyrus--forever.blog.cz/ je to online ke shlednuti =) -
DVD
nevíte někdo kdy to vyjde na DVD ??? *7* -
-
Re: DVD
pokud vím tak už to na Dvd vyšlo tedy alespoň doufám *3* *8* -
-
Re: Re: DVD
Na DVD to ještě nevišlo. To vijde až někde v listopadu. Na DVD to asi vyšlo akorát v Americe -
-
Re: Re: Re: DVD
kdy vyjde hannah na DVD? -
Re: Re: Re: DVD
tak to je hrozný. u nás vyjde všechno na DVD tak tři měsíce po tom co to má premiéru v kině. *9* *9* -
-
Re: Re: Re: Re: DVD
NA DVD už to vyšlo !! -
-
Re: Re: Re: Re: Re: DVD
nn vyjde to až v listopadu,je to jen v americe
-
-
-
-
-
-
Hannah versus Miley
Pro co byste se rozhodli? Stejně jako Miley, že budete jen Miley, nebo by ste radši byli Hannou? *3* -
-
Re: Hannah versus Miley
Noo..to ej tzěžký ale asi no..Miley..ale zase Hana je tayk supeer,,ale..pstě Miley -
Ale Miley se rozhodla pro Hannu a ne jenom Miley -
Twl tak to nevim život Hannah musí být fajn ale žít v obklopení fanoušků a bez soukromý? Nvm *7*
-
-
blabla
newite plsky nekdo de bych se na netu na ten film mohla juknuot??esli jo napiste pls sem adresu.mockrat dik -
-
Re: blabla
No hele nwm ale ten film si můžeš už klidně stáhnout na netu zdarma už dávno!! -
Re: blabla
nejdřív se nauč psát a pak když tvoji otázku pochopíme ti možná odpovíme.
-
-
britney-spears
Já jsem na filmu byla 2 x prtž se mi to líbilo *15*