Přejít na výpis diskuzí

Hannah Montana: Ve filmu

FILM 5.1.2009 
462 příspěvků
Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • zuza68

Hannah Montana

Je to opravdu hezký film.Doporučuji! ! ! *3* *14* *4*
  • miley214

já už na filmu byla

JÁ UŽ NA FILMU BYLA BYLO TO SUUUPER *14* *14* *15* *15* FILM LOVUJU
    • ahoj ja už na filmu byla

ahoj já sem také byla na hannah montaně a moc se my to líbylo a mužu se zeptat kde ste na ni byly *14* miluju jí *3* moc se mi líbí *14* *14* *14* *14*
  • nej.filmík:)

ten filmík byl hustej a dobrej!reknu vam zhruba o cem to bylo *14* miley popová princezna si začíná zvykat na život hany a na život miley zapomíná *9* *7* její táta to tak ale nenechá naláká na ni past když má miley odletět svým triskáčem do new yorku zjístí že se vrátila do tenese *8* miley má plán se dostat zpět do new yourku ale v tenese se zamiluje.. *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • luida

Net

Ahoj kde bych to našla na netu? myslím ke shlédnutí! Dík.
  • barisek

BEST

je to ten uplne nej nej nej film na svete *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • dina97

Uš se těším!

Zítra jdu na tenhle film do kina. *3*
    • Re: Uš se těším!

ahoj já sem byla na tomto filmu 4.8.09 v Milíně *3* *14* *3* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *8*
  • ms.amazing

Ten film jsem čekala horší

Teda jako mně připadají všechny Disney filmy jako HSM ,Camp Rock atd debilní,ale tohle bylo v celku dobrý... Jako Miley nemusim,ale myslim že je nejlepší z těch hnusných,uměle vytvořených hvězdiček...
    • andyk

Re: Ten film jsem čekala horší

myslím si že Miley do těch "uměle vytvořených hvězdiček" jak si to nazval/a nepatří...jde vidět že o tom moc nevíš.. *7*
  • ajusinkal

Roxy ne

super film:) ale Roxy v něm přece nehrála ne??? *5*
  • hm

prosim napiste mi proco se rozhodla pls??????????? jinak moc dik
    • Re: hm

rozhodla se být Miley protože se pohádala s Trewisem a tim pádem se rozhodla byt Miley *3*
    • miley.the.best

Re: hm

Prostě na koncertě uvidí Travise a řekne něco jako, že už nemůže dál a sundá si paruku zazpívá The Climb jako Miley a pak jí jakási malá holčička řekne, ať si nasadí paruku a je zas Hannou, že to nikdo neřekne, a ona si nasadí paruku a je zas Hanou, to je celé!
  • lu.pe

aHoJ

ahojky nevíte jak se jmenovala ta malinká holčička z FHanny Montany??Ona byla tak sladká a já nevím její jmeno dík kdo napíše *7*
    • michal996

Re: aHoJ

myslíš jak Jake chtěl být normální a jak její mamka měla paralizér tak to byla její sestra Noah Cyrus
      • Re: Re: aHoJ

byla to její mladší sestra no já sem jí poznala rychle
      • miley.the.best

Re: Re: aHoJ

Ona asi myslí tu holčičku z filmu, jak viděla, jak si Miley sundává paruku a jak jí na tom koncertu řekla, že má být Hannah...teda myslím
        • Re: Re: Re: aHoJ

ne to nebyla její sestra
        • gabriellavanessa

Re: Re: Re: aHoJ

Ta se jmenuje Emily Reaves

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší