-
Hannah Montana
Je to opravdu hezký film.Doporučuji! ! ! *3* *14* *4* -
já už na filmu byla
JÁ UŽ NA FILMU BYLA BYLO TO SUUUPER *14* *14* *15* *15* FILM LOVUJU -
-
ahoj ja už na filmu byla
ahoj já sem také byla na hannah montaně a moc se my to líbylo a mužu se zeptat kde ste na ni byly *14* miluju jí *3* moc se mi líbí *14* *14* *14* *14*
-
-
nej.filmík:)
ten filmík byl hustej a dobrej!reknu vam zhruba o cem to bylo *14* miley popová princezna si začíná zvykat na život hany a na život miley zapomíná *9* *7* její táta to tak ale nenechá naláká na ni past když má miley odletět svým triskáčem do new yorku zjístí že se vrátila do tenese *8* miley má plán se dostat zpět do new yourku ale v tenese se zamiluje.. *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
Net
Ahoj kde bych to našla na netu? myslím ke shlédnutí! Dík. -
BEST
je to ten uplne nej nej nej film na svete *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
Uš se těším!
Zítra jdu na tenhle film do kina. *3* -
-
Re: Uš se těším!
ahoj já sem byla na tomto filmu 4.8.09 v Milíně *3* *14* *3* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *8*
-
-
Ten film jsem čekala horší
Teda jako mně připadají všechny Disney filmy jako HSM ,Camp Rock atd debilní,ale tohle bylo v celku dobrý... Jako Miley nemusim,ale myslim že je nejlepší z těch hnusných,uměle vytvořených hvězdiček... -
-
Re: Ten film jsem čekala horší
myslím si že Miley do těch "uměle vytvořených hvězdiček" jak si to nazval/a nepatří...jde vidět že o tom moc nevíš.. *7*
-
-
Roxy ne
super film:) ale Roxy v něm přece nehrála ne??? *5* -
hm
prosim napiste mi proco se rozhodla pls??????????? jinak moc dik -
-
Re: hm
rozhodla se být Miley protože se pohádala s Trewisem a tim pádem se rozhodla byt Miley *3* -
Re: hm
Prostě na koncertě uvidí Travise a řekne něco jako, že už nemůže dál a sundá si paruku zazpívá The Climb jako Miley a pak jí jakási malá holčička řekne, ať si nasadí paruku a je zas Hannou, že to nikdo neřekne, a ona si nasadí paruku a je zas Hanou, to je celé!
-
-
aHoJ
ahojky nevíte jak se jmenovala ta malinká holčička z FHanny Montany??Ona byla tak sladká a já nevím její jmeno dík kdo napíše *7* -
-
Re: aHoJ
myslíš jak Jake chtěl být normální a jak její mamka měla paralizér tak to byla její sestra Noah Cyrus -
-
Re: Re: aHoJ
byla to její mladší sestra no já sem jí poznala rychle -
Re: Re: aHoJ
Ona asi myslí tu holčičku z filmu, jak viděla, jak si Miley sundává paruku a jak jí na tom koncertu řekla, že má být Hannah...teda myslím -
-
Re: Re: Re: aHoJ
ne to nebyla její sestra -
Re: Re: Re: aHoJ
Ta se jmenuje Emily Reaves
-
-
-