-
Prosííím
mohly byste mi pls taky poslat ten filmík?icq:353176374
email:Tyna-C han@seznam.cz -
prosím...
Ahoj všichni!Prosím poslal byste mi někdo tenhle film na e-mail(Charlotte.R@seznam.cz),klidn ě i s titulkama.....předem moc děkuju!!!!! *4* -
Titulky
Caui, prosim vas nemate nekdo k tomuhle filmu titulky?? Jestli jo mohli byste mi je poslat na mail awesome.dixi@seznam.cz a nebo sem hodit nejakej odkaz??Predem moooc diky *3* -
titulky cz
ahojky pls mohl by někdo sem dát odkaz na cz titulky k haně??? předem díky *3* -
-
Re:Barča
Hannah Montana The Movie bude v kinech 11.6. 2009 jako premiéra .... *1* *3* *15* *5* *3*
-
-
fůůůůůůůůůůůj
Hannah Montana je největší píčovina co kdy byla natočená!To radši měli věnovat ty peníze na charitu nebo co já vim všechno by bylo lepší než tohle! -
-
Re: fůůůůůůůůůůůj
panebože uvědomuješ si jak je to trapný to sem cpát několikrát?myslim že si to každej moh přečíst jednou a né milionkrát....a jestli se ti něco na filmu nelíbí tak se jsi vycpat
-
-
fůůůůůůůůůůůj
Hannah Montana je největší píčovina co kdy byla natočená!To radši měli věnovat ty peníze na charitu nebo co já vim všechno by bylo lepší než tohle! -
-
Nebylo. Víš kolik díky tomu Miley na charitu teď vydělává ? Kdyby to s ní nenatočili charita by měla PRD !!! *10*
-
-
fůůůůůůůůůůůj
-
Ty primitive ale Miley věnovala na charitu docela dost peněz které z Hannah Montana the movie získala tak drž hubu! *8*
-
-
jjjjjj
je to největši konina kterou kdy natočili a miley cyrus je kráva proslavila ji jenom ta hanka montanka a slišela sem že se šukala s holkou *1* -
-
Re: jjjjjj
co to říkaž o hanně Kdo to říka ten to je tomu se to rýmuje *8* *16* *10* -
-
Re: Re: jjjjjj
jo přesněěě....souhlasim s tebou
-
-
já bych se nediwila xD trancvestitka xD -
no a co jestli se ti něco na tom filmu nelíbí,tak si jdi urážet někoho jinýho....jsou tady i lidi kterejm se to líběj a těm co se to nelíbí doporučuju abys urážkama šli jinam a nebo aby s urážkama začli u sebe *1* *16* -
-
Re: Re: jjjjjj
to ja asi nejrozumější příspěvek co sem si na téhle stránce přečetla *16* *5* -
-
Re: Re: Re: jjjjjj
nak tak když jí prostě nesnášíte VYPADNĚTE!!!!!! *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *8* *8* *8* *8* *8* *8* *8* *8* *8* -
Re: Re: Re: jjjjjj
a kterej?ten můj nebo její? *15* *1*
-
-
-
-
cooool
ahoj *5* *5* fajn lidi mate film na dvd *4* -
Již zítra 11.6!
Nezapomínejte, že již zítra (11.6.2009) je premiéra v ČR! *15*