Přejít na výpis diskuzí

Hannah Montana: Ve filmu

FILM 5.1.2009 
462 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • nespesna

co?

a co?
  • nespesna

příběch

supr příběch. *3*
    • 5488

4632425 *3*
  • janinkaa

Hannah

Podívejte se trochu dolů, co napsal DD, je to pravda, proto se nikdy Hannah Monatan ve filmu nedostane na první místo ve filmu, přemýšlejte hlavou, na co ji jinak máte? Z vašeho momentálního přemýšlení jde vidět, že asi přemýšlíte zadkem. *1* *1*
  • idiot

zajímalo by mě jakej idiot dem dasl ten popis vypadá to na nějakýho pětiltýho fakana *16* *8* *8* *8* *8* *8* *8* *8* *8* *8* *8* *8* *8* *8*
    • dennyska

Re: idiot

to jo ale musel to odněkat okopčit ja už to někde četla *9*
  • Hannah

Já nesouhlasim.... Kazdej tady u nas nemá Jetix... takže ty , co ho nemaj... tak ani nevi kdo je Miley Cyrus.... a to je obrovská chyba!! JE to takovej velkej hit a víc jak polovina u nás nemá o tom ani páru.. HAnnah ¨Montana je nejlepsi *14*
    • Re: Hannah

to vůbec neni pravda já taky nemám doma jetix a vim kdo to je pí*o *8*
  • tak hele ty náno všechny zpěvačky jsou stejný tak nevím co řešíš ty huso a ještě ke všemu skoro nikdo z týhle republiky nehlasoval za D)tak si přestan hrát na dámu a zklidni jo bud tak laskavá a budeme se o tom dyskutovat je ti to doufám jasný takže sklidni hormony jestli vubec víš co to je,ale těžko pochuju takže sklidni a neurážej ty slepice *16* *10*
  • HM

já si zase myslím že určo skoro každej ví kdo je Miley Cyrus..ikdyž zrovna někdo nemá ten Jetix ale i tak existujou časopisu internet a na youtube máte spustu videí od Miley takže si myslím že se najde asi fakt jenom pár lidí kteří neznaj Miley ale řekla bych že jí zná už skoro každej *1* *14* *14* *14* *14* *14*
  • Film

Ahojiik,uz se hrozne moc tesim na ten film.Jako serial je to naprosto bestovy!A videla sem ukazky na netu na film a vypada to fakt bombove!Ale bude mit naky jiny vlasy takovy kratsi a vlnitejsi.A urco na to pudu bude to bestovyyyyyyyyyyyyyyyyyyy!!!!!!!!!! ! *14* *14* *14* *14*
  • miley-veru

superrrrrrrrr

To je superrrrrrrrrrr já možná pudu na to protože budu mýt narozky *15* *14*
  • HM the movie

Je fakt že to nějakej superfilm asi neni a kdyby t bylo česky tak na to asi kašlu...ale takhle sem si na tom probrala zakrnely anglicky buňky...a musim uznat...nebejt písniček a asi tak poslednich 10-15 minut...nic moc by to ve mně nezanechalo...ale ten konečnej koncert je hezkej...obzvlašt THE CLIMB v provedeni takhle ve filmu zni moc hezky....i BUTTERFLY FLY AWAY...tyhle dvě mě asi proste vzaly nejvic

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit