-
Ahoj
Ahoj, když vyšel ten časopis Hannah Montana 3.6. nevíte kdy vyjde new číslo?n -
-
Re: Ahoj
od nějakej vyšel o tom nevím! *9* *9*
-
-
Kde se to da stahnout
Ahojte lidi prosím nevíte kde se to da stahnout hledam to po celem netu a nic dík za odpoved -
-
Re: Kde se to da stahnout
na www.ulozto.cz
-
-
ahoj
ahoj prosím vás jak ten film dopadne? díky -
-
Re: ahoj
dobře
-
-
PROSÍÍÍÍM...
ahojky..moc vás prosím!!! nemáte to někdo stáhnutý v PC v čj??? pls nemůžu to nikde nejít a v kině sem nebyla, protože u nás to dávat nebudou protože už maj plno až do října..:( prosííím napište mi na ICQ 405-226-875
děkuju!!!!!!!! pls ozvěte se někdo...
PS. email: Daisy.lucka@seznam.cz -
Film bomba, Roby má lepší hlas v seriálu
Ahojky, ten film je fakt úžasnej a asi třikrát jsem se přitom rozbrečela! A ten Roby mluví (je nadabovanej) v seriálu mnohem, mnohem líp. Ale jinak upa bomba!! Už se nemůžu dočkat, jak budu mít DVDčko! *1* *14* -
-
Re: Film bomba, Roby má lepší hlas v seriálu
Hele nechtěla bys mi přepálit tu hannu ja ji tak miluju ale nemam jeji cede *9* -
Re: Film bomba, Roby má lepší hlas v seriálu
souhlasím
-
-
Hannnah
Nejky film který sem kdy videla.... *3* -
časák
čau děcka kupte si časák hannah montana protože je best a taky tam maj adresu na webovou stránku kde prodávají stolní hru hannah montana za 550 kč *3* -
HannaH Monta : The movie
Čawes... o víkendu jsme byla ve futuru v Ostrave na Hannah Montana byla sj mtam se sestrenkoo koupili jsme si popcorn a pak to začalo behem filmiku jsme se nasmali bylo to proste supeeer ty pisničky upe best a ten Travis ( Lucas Till ) moc hezky kluk xDxD Jako doporučuj ise juknout na ten filmik je to vazne superrr xDxDxDxDxD -
....
Ahoj lidi ono je to už v kině??....já totiž vubec nevím.....jo předem dík za opověd!!!! -
-
Re: ....
jj uz je to v kine.. vcera jsem na tom byla a moc me to nebyvilo, ale tk toe muj nazor.. serial mam rada ale tohle mi prislo uhozeny s az moc velkym happy endem..
-
-
Hannah
Ja si myslim ze je to fajny film a je jeden z tech na ktery bych se urcite znovu podivala............. *4* *4* -
-
Re: Hannah
jj přesně *3*
-