-
Na internetu lze najít povídky od nějakých autorů,dokonce i o dětech našich hrdinů.
-
Ahoj,už jsem na internetu viděla 1. část a věřím že 2. část tu bude taky.Nevíte někdo kde bych mohla 2.část zadarmo shlédnout?
-
-
Tak samozřejmě ulozto.cz to vede :-)
-
-
Nevíte o nějakém odkazu, na kterém bych si mohla přečíst zdarma knihu o Harry Potter a Relikvie smrti část 2?(i když vím že to blbá otázka předem děkuji)
-
-
druhá část není je to do hromady *3* *3*
-
-
Ak mám povedať pravdu som strašne zdrtená že je koniec tejto éri. Je to už vyše polroka čo bola premiera posledného filmu ale práve vtedy keď som videla v kine ten filme uvedomila som si ako som s tým virastala. Bála sa pri 1 o Harryho behala po vonku s konárikom a kričala vingárdium leviósa. Kupovala knihy a lístky do kina. Teraz je tomu koniec a ja som i vyrástla. Spomienky mi nezoberie nikto, nedám si ich časť tochto čarovného sveta bude tíško spať v mojom srdci až do konca života. Tak teda Zbohom Harry Potter
-
Zajímavost:
Při každém natáčení dílů o Harrym Potterovi se používali exteriéry hradu Alnwick. -
-
Obrovská černá příšera, která doprovází Hagrida, byl ve skutečnosti neapolský mastin jménem Hugo. Protože měl často běhat po lese, filmaři kvůli němu vystýlali zemi měkkým mechem, aby si neodřel tlapky.)
/další zajímavost/
-
-
Ahojte lidi..
zde můj nový blog pro filmové fandy.. Mrkněte a popř. můžete okomentovat daný filmík.. budu ráda za vaše názory: http://film.eblog.cz/ *2* *15* -
-
Moje slovo. Nejlepší bylo když se Ron s Hermionou políbili v TAjemné komnatě. :-)To jsem se musela smát *15* *2*
-
-
Zbožnuju filmy o Harry Potterovi. Tenhle díl byl skvělý!
-
Harry Potter is a best phenomen *4* *4* *14*
-
Polovina se mnou souhlasit nebude, ale škoda, že nebude pokračování. Je mi to docela líto :-)
-
-
Rowlingová řelka: ,, Nikdy neříkám nikdy" , takže se toho pokračování možná dočkáme *4*
-
-
nevite kterej dil zacina tim ze belatryx zdrhne z azkabanu???? (nevim jiste ze to tim zacina ale nekde to tam je) ???? *1* *1* *1* *9*
-
-
Fénixův řád (Order of Phoenix nebo tak nějak :D)
-
Je to v 5tém dílu a je to nkde uprostřed
-