Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Na internetu lze najít povídky od nějakých autorů,dokonce i o dětech našich hrdinů.
  • Ahoj,už jsem na internetu viděla 1. část a věřím že 2. část tu bude taky.Nevíte někdo kde bych mohla 2.část zadarmo shlédnout?
    • Tak samozřejmě ulozto.cz to vede :-)
  • Nevíte o nějakém odkazu, na kterém bych si mohla přečíst zdarma knihu o Harry Potter a Relikvie smrti část 2?(i když vím že to blbá otázka předem děkuji)
    • druhá část není je to do hromady *3* *3*
  • Ak mám povedať pravdu som strašne zdrtená že je koniec tejto éri. Je to už vyše polroka čo bola premiera posledného filmu ale práve vtedy keď som videla v kine ten filme uvedomila som si ako som s tým virastala. Bála sa pri 1 o Harryho behala po vonku s konárikom a kričala vingárdium leviósa. Kupovala knihy a lístky do kina. Teraz je tomu koniec a ja som i vyrástla. Spomienky mi nezoberie nikto, nedám si ich časť tochto čarovného sveta bude tíško spať v mojom srdci až do konca života. Tak teda Zbohom Harry Potter
  • Zajímavost:
    Při každém natáčení dílů o Harrym Potterovi se používali exteriéry hradu Alnwick.
    • lynette
      Obrovská černá příšera, která doprovází Hagrida, byl ve skutečnosti neapolský mastin jménem Hugo. Protože měl často běhat po lese, filmaři kvůli němu vystýlali zemi měkkým mechem, aby si neodřel tlapky.)
      /další zajímavost/
  • Ahojte lidi..
    zde můj nový blog pro filmové fandy.. Mrkněte a popř. můžete okomentovat daný filmík.. budu ráda za vaše názory: http://film.eblog.cz/ *2* *15*
    • Moje slovo. Nejlepší bylo když se Ron s Hermionou políbili v TAjemné komnatě. :-)To jsem se musela smát *15* *2*
  • Zbožnuju filmy o Harry Potterovi. Tenhle díl byl skvělý!
  • Harry Potter is a best phenomen *4* *4* *14*
  • Polovina se mnou souhlasit nebude, ale škoda, že nebude pokračování. Je mi to docela líto :-)
    • Newtonova
      Rowlingová řelka: ,, Nikdy neříkám nikdy" , takže se toho pokračování možná dočkáme *4*
  • nevite kterej dil zacina tim ze belatryx zdrhne z azkabanu???? (nevim jiste ze to tim zacina ale nekde to tam je) ???? *1* *1* *1* *9*
    • Fénixův řád (Order of Phoenix nebo tak nějak :D)
    • Je to v 5tém dílu a je to nkde uprostřed

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit