Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Re: Opravdu skvělá knížka,škoda že film bude tak pozdě a na dva díly!

no ja knizku hp7 ctu uz po treti a je vazne skvela uz se tisim na film a je skvele ze harry neumre a da se dohromady s ginny ty jejich tri deti musi byt rozkosni
  • terinka4

Zeptej se jestli chceš!!!

Jestli se chce někdo na něco zeptat ohledně dílu Harry Potter a relikvie smrti tak se mě klidně zeptejte!!! Četla jsem HP7 a viděla i 6.Tak jestli máte dotaz tak se mě klidně zeptejte já ráda odpovím! *3* *4* *4* *3* *14*
  • Re: Re: Re: NEVIM

ahoj Brumbál už umřel v šestce zabil ho princ dvojí krve a to je Severus Snape
  • eevik3

Re: Re: odpovedi pro vsechny

myslela si snad v 7. díle?
  • eevik3

Re: odpovedi pro vsechny

A nevíš kdo zemře v 8. díle?
  • terinka4

Opravdu skvělá knížka,škoda že film bude tak pozdě a na dva díly!

Už se hrozně moc těším až uvidím díl HP7! Právě tuto knihu čtu už jsem skoro u konce a je to super a asi si ji dokonce přečtu ještě jednou ,protože je opravdu ta nejlepší!Kdyby jse si ji chtěli přečíst museli by jste vidět HP6 jinak by jste to nepochopili o čem to je!Hrozně moc se těším akorád mě mrzí že je to rozdělené na dva díly budu muset déle čekat!
  • luida

Re: Re: NEVIM

Jak zemře Harry? Brumbál vůbec v relikvii smrti nefiguruje!!!!!
  • viktoria.b

Re: se tesim

ja se taky hrozne tesim !!! *14*
  • viranika

se tesim

ja se uz hrozne moc tesiim !!! *14*
  • blackapple

18 November 2010 (Czech Republic)

18 November 2010 (Czech Republic)
  • blackapple

Re: harry

přesně *3* včera sem ho dočetla...za závěrečná bitva je na 100 stránek ...ani bych nevěřila že snape bude nakonec dobrej.. *5*
  • ronaldo22

Re: NEVIM

Jo zemře i Harry Potter,ale v sedmém díle se zas vrátí i s Brumbálem.Kdo viděl Harryho 6 tak ste tam slišeli o černé magii zvaná viteál a Lord Voldemort má viteálů sedm,dva už jsou zničené a tak v sedmém díle bude Harry hledat tyto viteáli ale on ani voldemort netuší že jeden viteál je sám Harry,stalo se to když Pán zlazabil Harryho rodiče!!
  • alficka

H.P.

Proč to proboha museli rozdělit na dva díly já to nechápu *9* *9* *9*
  • gerbera

Zemře Draco Malfoy?

Ne, určitě nezemře.
  • Zemře Draco Malfoy?

Ahoj všichni,chtěla jsem se zeptat jestli v sedmičce zemře Draco Malfoy moc dík za odpověd.
  • miley-veru

Re: NEVIM

JO je to smůla *9* *9*
  • janacka

odpovedi pro vsechny

Albus Brumbal zemrel v sestem dile,ano 7 dil bude ale spatna sprava je rozdeleny na dve casti 1 cast prijde do kin v roce 2010 a druha cast prijde do kin v roce 2011 *9* kdybi ste se chteli jeste na neco zeptat pisnete *3*
  • rominka1995

J.K.Rowling

Je to fakt skvělá spisovatelka.Má fantazii,umí všechno popsat jako bych se ponořila úplně do tý knihy.Viděla jsem některé díly i ve filmu takže tam úplně vidím jak to říkají.Je to boží.Ještě nedávno jsem se o HP moc nezajímala ale když dávali tu 3 v telce,upe mě to chytlo.
  • faltas

NEVIM

ZEMŘE ALBUD BRUMBÁL ? *9* *9* *9*
  • rezie?

jo a nevite jestli bude sedmej dil rezirovat taky David Yates???

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit