-
Re: fotky
Jo -
Re: Re: Re: NEVIM
Ale jo. Chvilu jo. To když Voldemort v Zapovězeném lese Harryho zabije. Tak se Harry propadá jako do nějakého světa, co je za smrtí a tam mluví s Brumbálem. *4* -
Re: Re: Re: odpovedi pro vsechny
Asi myslel/a 2. část 7. dílu *4* -
Re: Zemře Draco Malfoy?
Jasně, že ne -
Re: H.P.
Knížka sama o sobě není zas až tak dlouhá, ale je v ní spoustu děje. *4*
A kdyby to nechali do jednoho filmu cca 150 minut, tak by tam spoustu věcí nedali a byli by to o ničem. -
Re: Opravdu skvělá knížka,škoda že film bude tak pozdě a na dva díly!
Mě se rozhodně četla líp 7 než 6. A už po 6 sem se těšila na 7 *1* *14* -
Re: ne
To je fakt
Spoustu toho vynechali. *4*
Ale mě se nejvíc líbila asi 3 a 4. A taky v 5toho docela vynechali. Nebylo tam nic o famfrpálu a taky to dost překroutili, ale nebylo to nejhorší.*13* -
Re: Re: Re: Bude film??
Týjj, tak to sem netušila, že to bude až tak zadlouho. *7*
Sem si myslela, že bude už příští léto.
*1* -
Re: Re: odpovedi pro vsechny
Vždyť 8.díl neni... -
Re: Re: Re: hermiona
Ano Snape bohužel zemře zabije ho Voldemort.A taky měli to domluvené s Brumbálem že ho Severus zabije.Ale nebude Snape radit Harrymu kde jsou viteály jenom pomůže s jednou věcí ,ale oni prvně nebudou vědět že jim pomon Snape! -
Re: Re: hermiona
ahoj chci se te zeptat zemře severus snape a slysel jsem ze to s brumbalem meli domluvene ze ho zabije a pry ze snape radit harrymu kde jsou ostatni vitealy je to pravda jestli ne tak me oprav -
...
Už se hrozně moc těším až to bude v kinech to bude, ale asi až za dlouho určitě to ještě ani není dotočený *9* -
TESIM
Nwm jak vy ale ja se strasne tesim uz aby to bylo :P -
Re: hermiona
To by měl být Dobby domácí skřítek. *9* Protože zemřel zabila ho Belatrix a ted ho chtějí pohřbít aspon podle knihy! -
Re: Opravdu skvělá knížka,škoda že film bude tak pozdě a na dva díly!
Podle mě je fajn, že to bude rozdělené na 2 díly. Aspoň se budeme mít na co těšit, ne? *3* -
hermiona
koho to ma prosim vas hermiona v naruci? a proc? -
co je harry potter
prosim vas chci se vas vsech zeptat co je doopravdy podle knizky Harry Potter moc rad bych cedel odpovel pls *4* -
Re: Názor na HP
a kdo je doopravedy harry potter rad bych to vedel prosim *4* -
Re: Re: Bude film??
Pani to ja fakt zadlouho ja uz taky nemuzu dockat moc moc se tesim *3* sem myslela ze to bude driv *9* ach joo.. -
nwm
No film se teprve natáčí a už má 634 fanoušků... *4* No jinak se moc těšim na HP7...konečně uvidíme pravou tvář Severuse Snapea *3* *1* *14* Snad režisér ten díl moc nezvorá...A docela je mi líto kolik lidí tam zemře...Chudák Remus,Severus,... *9* *9* *14*