Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • zewla

Koment

Mě se taky moc líbila 7 ale myslím že tam umřelo zbytečně moc lidí tře ba Lupin by klidně mohl žít a děj by se nijak nezměnil ale jinak je to super taky by mě zajímalo jak to udělají s těma důležitejma scénama který ve filmech vyhodili ale typovala bych to na to že jich zase spoustu vyhodí takže ten film nakonec bude dávat smisl ale nebude se moc shodovat s knížkou no co se dá dělat aspoň ňeco *3*
  • alficka

H.P.7

Jéé já už to chci vidět...jsem fakt zvědavá jak to udělaj, když v minulých dílech vynechali různý věci který v sedmičce budou docela důležitý *7* ..ale těšim se na to!! *1* *5*
  • olinkaaa19

=)

Na 7 se upa nejvíííc mociinky těším!:p Knižka byla užasná!Zrovna ji čtu po páté=) tak se těším jak to natočí *4* *14*
  • kikines

kniha

Kniha Harry Potter a Relikvie smrti byla úžasná !Moc se mi to líbilo, byla to nejlepší kniha ze všech, ten příběh byl napínavý ale taky hodně smutný,chudák George přišel o ucho, Fred umřel a Lupin taky ...:(Ale to, že byl Snape celou dobu zastánce Harryho a nebyl s Voldemortem to byla celkem rána podpás *4* Nikdy by mě ani nenapadlo, že se bavil s Lily Potterovou *1* u některých částí jsem se smíchy málem udusila například : Radujme se,veselme se, Potřík jim dal nářez!Starouš Voldy už má utrum, tuhej jako pařez. Tohle jsem si zapamatovala nazpamět *4* Ikdyž pár věcí jsem nepochopila nevím proč,něco mi prostě nedávalo smysl *5*
  • Re: Re: Opravdu skvělá knížka,škoda že film bude tak pozdě a na dva díly!

Vystiženo úplně přesně...četla jsem celou ságu několikrát a teprve pak mi začaly docházet i postranní příběhy..myslím,že ten,kdo nečetl knížky z filmu moc pochopit nemůže.
  • simist

Re: shrnutí

blbost 1a2 je nuda akční jsou od trojky nahoru a právě ty od yatesa co si mylíte že to jako bude bod po bodu jako v knize ? jestli jo tak ehm.. ehmm..
  • Re: :o)

souhlasím že je to škoda že tam umře tolik lidí,ale ukazuje to aji něco do života, že za něaké věci stojí umřít a že život není procházka růžovou zahradou a že nikdo nežije věčně...
  • Re: Re: Kdo všechno umře?

a ještě chuddáček pošuk Moody
  • Re: Opravdu skvělá knížka,škoda že film bude tak pozdě a na dva díly!

???"Kdyby jse si ji chtěli přečíst museli by jste vidět HP6 jinak by jste to nepochopili o čem to je!"???
    pěkná blbost!!! jesli to hce někdo pochopit tak mu filmy moc nepomůžou tam je to trochu skresleny a ne úplňě přesný, jesli to hce nekdo doopravdy pochopit tak by si měl přečíst celou ságu, protože je to celý propojený a věřte tomu že když to jednou přečtete tak zachytíte jen ten hlavní děj když si přečtete výckrát tak toho pochopíte mnohem vít,
    např: Harry zjistí že Snape vyzradil Voldemortovy onu věštbu:
    "Pane Profesore jak si můžete být jistý, že Snape stojí při nás?" Brumbál chvíli mlčel. Působil dojmem že se v duchu rozhoduje. Konečně promluvil. "Sem si jistý, Severusi Snapeovi absolutně důvěřuji." Harry několik vteřin zhluboka díchála snažil se zachovat klid...

Kolik zvás pochopil skrytý význam?
  • Re: Je to blbi

nechápu co vám je, kdyť je super až se dotočí i dvojka tak určiťě budou všichni rádi že tam je víc podrobností, bude to delší a tak...
  • Re: Film na dvě části

náhodou to je úplňe skvělí!
    škoda že není na 2x i 6 to by bylo určitě lepší a bylo by tam výt věcí a taky by trvalo díl než by se celá sága dotočila a to se vážně netěším až to všecho skončí
  • simist

Re: od 15

premiéra : jo v listopadu a pak v červenci myslím datumy jsou už stanovené ale není to na 100%
  • simist

Re: Re: od 15

tady se akorát psalo že by bylo suer kdyby to bylo od 15 protože by tam neprudilym malé děcka !!
  • Re: od 15

vím že má být premiera v listopadu 2010 ale hranice od 15 let je hovadina asi od 9 nebo od 12. To by už musel být vyloženě horror a nebo by tam museli být sexualní sceny takže 100 tn ne.
  • Re: od 15

ja vam řeknu jedno nevím kterej hnup to napsal pod 1 ale určitě tyto části lasturvé vili budou u ve 2 části takže si to zapište ale jinak dobrý ulovek
  • od 15

harry potter a relikvie smrti bud až od 15 ?? a premiéra bude v listopadu ?? psl odpovězte
  • simist

Re: LOLEC

hmm... tak to rodičum neříkej to je jednoduchý ne ? *1* mě bude 15 už v srpnu a premiera je v listopadu takže mi to e upue jedno !! a už se mocky těším já teda bulela v knize jak umřel brumbál ve filmu mi to jako moc velkej doják nepřišlo knihu relikvii smrti jsem ještě nečetla chystám se na to ted někdy jinak ty ostatní jsem přečetla ( myslím od 1-6) každou 2-3krát tak zdarec
  • simist

relikvie smrti -kniha dotaz !!

ahojky chtěla jsem se zeptat jestli nevíte kde na netu bych našla originál český překlad relikvie smrti ( tím myslím prostě celou knihu v předkladu od Pavla Medka ) pokud pls víte tak mi pošlete odkaz jako vzkaz nebo mi ten odkaz pošlete na e-mail Simonka7895@seznam.cz posílejte všecko ohledně harry potter filmy a knihy a taky herci moc ráda si to čtu nebo prohlížím ale nejvíc bych potřebovala tu online knihu ju ? já našla jen samý amaterský překlady fakt díky všem co se ozvou papík simonka *5*
  • LOLEC

TYbrute az tet me došlo že bude nahej ... me asi klepne az tohole se dozví rodice no to teda newm jak na to budou reagovat no :) haluzňácký tohle je uz na me moc jako jesste neco o na táčení a du na psichynu no tento rok mi bude 14 v prosinci a pristi rok 15 takže mi to vyde jupíí doufám že tu scénu přžiju ze zdraví .. jo a ještě asi budu bulet tak alík jestly tam bude scéna s tema mrtvejma ...kdyz sem to cetla tak semse neudrezela plste doják jak kráva a to 3 a ani jednou sem nepřestala bulet mato krásne porocítěné .. tk ahojik mozná kdyz budete na premijíře v kine a uslišíte hysterický smích nebo nebo usefavý pláč ak to budu nejspíšjá
  • simist

hej

hej uplně taky doufám že to bude až od patnácti to je k nevydržení ty malé děcka v tom kině ale taky se nemůžu na ty dva poslední díli dočkat doufám že top udělají fakt dobře třeba pětka proti knize byla uplně uničem no né ? tak jo měj te se všichni Simist ;)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit