Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Re: kde vzal Nevil meč?

Myslím, že není důležité, jestli to byl zrovna Griphook, koho Voldy zabil - podle mě meč přispěchá na pomoc každému členu Nebelvíru, který to potřebuje a má u sebe klobouk, bez ohledu na to, kde meč zrovna je a jestli mu v tom něco brání. Bude to asi mimořádně silný čarodějný předmět, podobně jako Harryho plášt, pro který neplatí obvyklá kouzla a fyzikální zákony :D
  • Re: LOLEC

*13* *13* myslím že ta nahota bude tak šikovně skrytá, že by se raději těšit ani neměla *15* *15*
  • Re: kniha

a co to bylo? co jsi nepochopila? Daša *3*
  • kde vzal Nevil meč?

Ahojky, může mi někdo vysvětlit, jak je možné, že Nevilovi v poslední bitvě přiletěl klobouk s mečem, když ho harry musel nechat Griphokovi v bance? Jediné, co mě napadá je, že ten skřet, kterého volďas zabíjí po krádeži pohárku je on a tudíž se meč po jeho smrti vrací na své původní místo do Bradavic. Má někdo jiné vysvětlení? Díky Daša *3*
  • vashley

Re: Re: HARRY POTTER

Jo,viděli jste už ty fotky z epilogu? Úplně ho zkazily! Draco vypadá jak 80letý dědek a manželku Draca hraje Tomova přítelkyně... úplně to zkazily....proč?! *9* *9* *9* *9*
  • Re: Kam to bude....

Ahjo prosim tě kde jsi našla ty fotky?
  • alficka

Re: HARRY POTTER

jojo to už tady všichni ví.. *3* *1*
  • Re: ...

Ano, Sveruse zabije Voldemort...
  • Re: Bellatrix

ale bude tam jak jde ke Gringotovým, akorát to bude Hermiona
  • Re: ...

Zabijou ho v druhe části, zabije ho Voldemort
  • trisex

HARRY POTTER

JA SEM UZ VIDELA HERRYHO TAKY A CETLA...BUDE TO HODNE SMUTNY..TREBA UMRE DOBBY...A NINFADORA A LUPIN..UPLNE JSEM U TOHO BRECELA..:)A HARRY ZUSTANE Z GINNY A RON Z HERMIONOU *14*
  • cajushka

Re: Hraje tam vůbec Bill?

Tu Fleur si vezme právě ten Bill, kterážto osoba se v samotném filmu vyskytuje poprvé...:-)
  • theelis

Re: LOLEC

hele dyť ho tam nemusí zabrat celiho ....
  • theelis

Re: Re: Re: od 15

hele a co dyš mi je 14 ? To sem taky malý děcko nebo co? Hele my máme taky právo to vidět! Tak tu prosím nemel o věkový hraici!!!
  • alficka

Re: Re: 2 části

Ale peníze v tom mají taky velkou roli
  • Hraje tam vůbec Bill?

Ahoj chtěla bych se zeptat, jestli jste v nějakým díle viděli toho Billa, protože já si ho nevšimla. A kdyby ne, nevíte kdo si vezme tu Fleur?
  • Re: 2 části

Tím že to rozdělí na dva díly to zlepší protože sedmička obsahuje plno informací. Důležitých informací které vysvětlují vše co bylo v ostatních dílech zamlžené. A všechno to by nenacpali do jednoho dvou a půl hodinového filmu...
  • ilovehorses

2 části

Podle mně tím, že 7. díl rozdělí na 2 díly chtějí Warneři jenom vydělat hromadu peněz.
    Jedna známá mých rodičů říkala, že ta 1. část bude o ničem....
  • lidush

Re: věková hranice

jezissss....mne taky!!!! ale hele, ja byla uz na hororu treba nezvratny osud 4 a sexualni komedii Bruno a pustili me tam, jenom se zeptali jestli mi bylo 15 a ja ze jo a v poho!!!!!!!!!! *1* *1*
  • Re: Bellatrix

musí tam bejt jen na začátku knížky se o ní píše jak jsou u malfoyových

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit