-
Re: Bellatrix
jakto? -
Re: Re: Re: od 15
proč to musí být až od 15 v knížce nebylo nic tak strašnýho kdyby dali hranici aspoň 12 to bych pochopila ale 15 to je trochu moc *7* -
Re: Re: Názor na HP
JAK JE TO MYSLENO? -
Re: Re: Kam to bude....
no podle fotek je to az k casti kdy se premistuji do banky,aby ziskali hrnecek -
Re: Kam to bude....
Někde jsem četla že by měl 1. díl končit tím jak se k Harrymu a Hermioně vrátí Ron. -
Bellatrix
lidi nechci prudit, ale Belluska v tomhle dile nebude... -
Re: Re: První video!!!
Odkaz na první video: http://www.vimeo.com/8032973 -
Re: Re: ...
Ano Severus Snape bohužel zemře ale až v druhým díle.Zabije ho Voldemortův had Nagini.Ale tu smrt si nezaslouží je totiž neviný byl to Harry *8* Sev zemřel zbytečně *9* *9* *9* *9* -
Re: ...
Severuse Snape zabijou v Harry Potter a relikvie smrti a jestli myslíš ve filmu tak to až v tom druhém dílu....on vlastě zemře skoro na konci -
Re: ...
Ikdyž bych byla nejradši, kdyby ho nezabili vůbec...je to škoda *9* -
...
Ahojky, já jsem knížku ještě bohužel nečetla a strašně by mě zajímalo, jestli Severuse zabijou ještě v tomhle díle, nebo až v tom druhém....co myslíte? Napište sím *4* děkuji =) -
Re: Kam to bude....
kdesi jsem četla, že první část Relikvií končí někde předtím, než Harryho, Rona a Hermionu chytí ti lapkové a odvedou je do Malfoyovuc sídla ;)
A obrázky si klidně vyštracháš na googlu, stačí zadat anglickej název relikvií ;) -
Re: LOLEC
Kdo bude nahej, odp na e-mail dík -
Kam to bude....
Ahoj nevíte nbáhodou kam až to bude ten první díl? Jako do jaký scény,když to bude na dvě části? KOukám na foky a viděla jsem že tam bude ta scéna na hřbitově v Godrigově dole..ale kam až? JInak knížka je super,četla jsem ji si 4krát *1* *4* *14*
A nevíte nekdo odkud berou uživatelé ty obrázky,z jakého servru? Díky moc a prosím odpovědi nejlépe na e-mail -
Re: Yuck
no a kdo ne...já mám harryho pottera fakt v lásce ale známm fakt lepší filmy...i knížky *5* -
Re: První video!!!
já tam to video nemůžu najít, mohla bys prosím sem dát přesný odkaz k tomu videu? *7* *3* -
:)
tk estli to bude v listopadu,tk mi to je jedno,protože mi bude 15 v září,takže neřeším :D ae bude to polohoror ! knihy sou suuuper !!!!!!!!!!:D -
První video!!!
Na gorilla.cz už je první video!!! Jako jestli je to ještě bez efektů a je to tak skvělý tak si nedokážu představit jaký to bude s efektama -
věková hranice
Jako jestli to bude od patnácti, tak se picnu! Patnáct mi bude až čtyri měsíce po premiéře, takže by mě to celkem nasralo. Teda já vypadam na patnáct už teď, jenom aby nechtěli občanku *1* -
Re: :o)
já ten rok čekání asi nevydržim *9* taková doba, ale na výsledek jsem hodně zvědavá *7* HP6 se jim podle mě docela povedla, i když na HP3 a HP5 neměla *3*