-
Re: Hraje tam vůbec Bill?
jj a na googlu mas i fotky jak asi vypada pac prej hodne hadali o to kterej zrzek bude Billa hrát ale na googlu fotky jsou :-) -
Re: kde vzal Nevil meč?
Opravdu tomu tak je... Griphook sice meč "ukradl" tenhdy při vloupání do banky, ale doopravdy mu nepatřil, jak si skřetové myslí... patří k Bradavicím...proto se objevil... stejně jako Harrymu ve dvojce... *4* -
Re: Re: Harry Potter 7
Tak třeba Pán prstenů.... film je podle mého názoru lepší než knížka (nemyslím Hobita, ten byl gantastickej), ale upřímně řečeno trilogie už zas tolik ne... Moc popisné... Možná to bude překladem...a ve staré angličtině se mi originál číst nechce... *4* -
Re: Harry Potter 7
to jo to s tebou stopro souhlasím. Ale tak který film je lepší než knížka že? *3* -
Harry Potter 7
Musím říct,že jsem na HP7 dost zvědavá. Předchozí díly mě totiž dost zklamaly,4,5 ani 6 se mi vůbec nelíbily. Hrozně věcí tam chybělo, a myslím, že kdybych nečetla knížku, tak bych film vůbec nepochopila. Tak doufám, že když je sedmička rozdělená do dvou částí, tak že tam daj všechno podstatný a nebudou nic vynechávat, ale i kdyby to bylo úplně suprový stejně to nebude lepší než knížka, ta je totiž úplně bombová :) -
Re: Re: Re: HARRY POTTER
kde najdu ty fotky??? z epilogu??? -
Re: kde vzal Nevil meč?
jj přeně tak Nebelvírův meč se v Gringotovic banky vrátil do klobouku asi tak jako ve 2 to byl tenkrát pohřešovanj a Harry ho v Tajemný komnatě vytáh :-D Rowling to má hustě promyšlený :-D -
ukázky
http://www.youtube.com/watch?v=Iv_A ym8gW2Q&feature=player_embedded (Vymažte mezery)
Nové ukázky a zatraceně dobrý :DD Sakra vypadají tak napínavě. Já se nemůžu dočkat, až to uvidím konečně *1* -
Re: 2 části
však co,já si ráda za to zaplatím dvakrát a místo abych se těšila na jeden film se ted můžu těšit na 2! *4* -
známá tvé matky četla asi scénář filmařů co? *1* *1* -
Re: Re: kde vzal Nevil meč?
fyzikální zákony... *1* jako bych slyšela naší fyzikářku... *1* -
Re: HP7
stejný trailer tu i s titulky abyste rozuměli *3* http://www.csfd.cz/film/230063-harr y-potter-a-relikvie-smrti-1/videa/ -
.
Nemůžu se dočkat, pokud v kině neseženu nějaké dobré místo.. tak to bude asi děs. Světem HP vlastně tak hezky proplouvám, knihy mám moc ráda.. nemůžu uvěřit že už bude konec :( *9* *3* -
Re: Zeptej se jestli chceš!!!
ahoj preco fred zomre -
preco
Preco fred zomre ale hlavne lupin tonksova co sa im stane a harry s ginny sa vobec nehodia *9* -
je to úžastný trailer a presne tento som hľadala lebo som ho vydela v kine na inom filme *3* diky *1* *14* -
bomba
Já to četla a je to fakt skvělí..Snape nenáviděl Harryho ale poom až snape zabijou tak Harry dostane jeho vzpomínky a Snape byl zabouchlej do Lily-jeho matky -
V tom odkaze ve slově watch je mezera tak jí smažte, jinak se vám to nenajde *3* -
HP7
Už jste viděli ukázky? Vypadají fakt skvěle a už se nemůžu dočkat, až ten film uvidím
http://www.youtube.com/wat ch?v=Yp5IggAXBa4 -
Podle mě bude končit první část pohřbem dobyho a následným zjištením že voldemort má bezovou hůlku. O HP vím úplně všechno a byl jsem jím posedlý a doteď to považuju za nej knihy. 5 a 6 díl byl sfilmovaný úplně jinak (klaním se režisérovi), i když v jedničce ten mrňavej gadža nemoh metat kouzla na smrťáky (chudák rejža.) Čtvrtý díl je podle mě ten nejhorší protože nemá ani tu pohádkovost z prvních dvou a action z trojky. Ono to je vcelku dobré dílo, ale má to s reklamama 4 hodiny a uteče vám to jako pět minut, ale každý díl má své kouzlo a tenhle byl taky dobrý