Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • wishkatie

Re: 1. část

viz můj komentář výše ;)
  • wishkatie

Re: Rozdělení

já zas někde četla, že konec první části bude po návratu ze sídla Malfoyů, když má Harry vidění, jak Voldemort krade bezovou hůlku z Brumbálova hrobu... :D
  • wishkatie

Re: i s titulkami?

s titulky to bude asi jen na internetu... a na DVD :D ale český dabing je na docela vysoké úrovni, to se musí nechat :( (teda, jak čeho, samozřejmě, Harry Potter je na tom podle mě dobře :)) ale originál je originál...
  • i s titulkami?

nevíte jestli bude film i s titulkami? na palececinemas je uvedeno pouze s dabingem a jinde není uvedeno vůbec:)) nerada bych si zkazila zážitek tím, že bych se na to měla dívat v češtině.
  • Re: Harry

Říká to asi proto, protože J.K.Rowlingová v nějakém rozhovoru uvedla že se může stát že by napsala i osmý díl a dále:))
  • lidush

Re: :)

Ahoj, jak to, ze uz mas zamluveny listky?? ja se dneska rano koukala na cinestar a cinemacity, ale zamluvit se to jeste neda... *9*
  • Rozdělení

Jsou tu dotazy,kdy bude první díl ukončen,tedy rozdělen na dvě části mělo by to být okolo strany 300 tzn. v době zničení prvního vitelů navštívení,Godrikova dolu,zjištění o možné existenci relikvích smrti,návrat Rona ke svým přátelům,důvod je zřejmě kvůli scéně,která je jako jedna z mnoha velmi emoční,tedy se hodí na konec první části :)
  • justia

:)

Hej jako už se moc těším :) To bude bomba. Alespoň knížka je dokonalá :D. Už mám zamluvený lístky na premiéru :) Těšivost nejvíc *14* *1* *1* *1* *5* *4* *4* *4*
  • vrtulka

Re: Re: 3D nebude !!!!!

je mi líto, ale opravdu nebude ve 3D. Teda aspoň ta první část. Ta druhá už možná jo, ale tahle první ne e *3*
  • janiiinka

Re: Bellatrix

bude je i v thillerech... *4*
  • janiiinka

Re: 3D nebude !!!!!

To teda bude i ve 3D *3* *3*
  • janiiinka

Re: Harry Potter 7

Souhlasím ve všem! *3*
  • doufám

doufam ze to nebude ve 3d protoze dokud to nemaj poradne vymakany tak to stoji za.....akorat po tom bolej oci a z filmu nic nemate ale uz se na to tesim
  • 3D nebude !!!!!

Ahoj lidi nwm jestli to víte ale relikvie smrti nebudou ve 3D !!!!!!!!!! *16* *16* *16* *16*
  • Re: Harry Potter 7

já mám taky HP moc ráda, ale taky vím, že by ten film musel mít nejmíň 4 hodiny, aby se tam vešlo všechno podstatné.
    A pán prstenů je podle mého názoru moc hezký jak knížka tak film (tam toho taky dost chybí)
    ale nijak ti neberu tvůj názor... každý může mít svůj
  • vampirediariesstefansalvatore

Harry

twe moje debilní kámoška si furt vymejšlí že bude novej díl po relikvii smrti..xDDd si myslí že jí na to skočim twe.. *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1*
  • werma

joooooooo

uz se tesim ptz ty minuly dily nebyli nic moc ale byli taky dobry *4*. prvni dil ma byt v listopanu a druhy v cervenci takze celkem rychle po sobe sem myslela ze budu muset jako vzdycky cekat skoro 2roky .hned az budou davat tak jdu do kina tam je to lepsi a navic ve 3D *14* *14* *14*
  • alficka

Re: 1. část

Nevím, ale taky by mě to celkem zajímalo *7*
  • vrtulka

1. část

nevíte někdo, kde bude první část ukončena?
  • alficka

Re: Re: Re: Harry Potter 7

No jo, pána prstenů jsem nečetla, ale slyšela jsem, že to natočili skvěle. Ale jinak naprostá většina je pravý opak

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší