-
Kino
Včera jsem byla na Hp 7 a bylo to mrtě i vtípky tam byli jako vždycky Ron měl nějaký a i Dooby ( skřítek ) Jenom mě je líto že Dooby umřel *9* *9* Jinak pěkný film *14* -
Re: KINO ZLIČÍN PRAHA
:-D Tak to ti nezávidím :-( Ale tak hlavně, že si se na to dostala aspoň teď *3* -
Re: Re: HP7
hm mě ho taky bylo moc líto -
KINO ZLIČÍN PRAHA
včera v 13:00 jsem na tom byla v kině.fakt hustý !! překvapilo mě to,ale kdo se chce podívat na 7.díl 1.část,tak musí vidět předchozí díly aby to pochopil.hlavně 6.díl a 2.díl....měla jsem na to jít jak to dávali poprvé v 00:01,ale špatná známka z matiky mi to překazila *9* -
Jojo Dobbyho mě bylo úplně nejvíc líto. *9* -
Re: HP7
Včera jsem byla na HP v kině a musím říct, že to bylo fakt super ;-) Mi je zase líto, že umřel ten skířtek Doby(nwm jak se to píše *1* ) *9* -
Mě se 6 líbila *3* Ono to u tý šestky je takový zvláštní. Hodně lidí to má tak, že buď ji nesnáší nebo milujou *1* Já patřím k duhý polovině *3* -
HP7
6 díl se mi nelíbil, za to první část relikvie smrti stála za to ale naštvalo mě jen že umřel Moody *1* -
HP Premiéra
Tak to mám zdárně za sebou a pocity jsou nepopsatelné! Skvělé zpracování, hudba, herecké výkony, prostě boží!
Hnedka bych na to šla znovu :)
Nevím proč, ale oblíbila jsem si postavu Scabiora, zřejmě kvůli jeho kalhotám a uchylce na parfémy *1* *7* *3* *14* -
Domhnall Gleeson :) Tuším. -
Relikvie
Hej mooc luxusní filmeček! Dneska jsme na tom byli s partou a řeknu vám parááda :D Ze začátku jsme se dost nasmáli, pak ale už jsme jenom byli navrtaní v sedačce a ani jsme nedutali. Rozhodně nejlepší díl, i když 6tému dílu tomu dost konkuruje. Někomu se 6 nelíbila, ale u mě je to nejlepší díl! Sem čekala, kdy to skončí a jak to skončí jo zrovna v tom nejnapínavějším jak jinak. *1* Rozhodně doporučuju si zajít do kina a nestahovat to!!! Protože pak příjdte o tu pořádnou atmošku z kina.. Prost velký plátno a pořádnej zvuk je k nezaplacení!! *14* *14* *3* -
Ahoj,prosím povíte mi někdo jak se jemnuje ten herec co hraje Billa Weasleyho? -
HP7
Je to úžasnej film a nic mě na tom nezklamalo bylo to náhodou super.....já už se těším na 2 část..... *4* -
:D
mno dneska jsme na tom byla a musím uznat že tento díl se mi líbil snad ze všech nejvíc...:D první film u kterého jsem v kině neusínala..:D -
Re: hp7 FILM
Ahoj. Kde jsi prosím tě stáhla Relikvie smrti - film? Díky za odpověď.. -
proc si stezujete
Nechapu, na co si tady stezujete...to ze tam dali, jak Harry tancuje s Hermionou....no a?...toto byl tak strasnej zasah do knizky?? ja knizku taky cetla, vcera v 17:00 jsem videla film...samozrejme, ze je knizka hezci...ale tak je to u kazdeho filmu...me ale film rozhodne nezklamal...horsi byl 5 a 6 dil..ty se mi nelibily.... *3* -
.
uplne posraly ten animovanej pribeh tri bratru..... -
...
No byla jsem na tom vcera a o proti knizce je to trosku slabej odvar a nekteri sceny tam vubec nemely byt treba jak harry takcuje s hermionou *10* *4* -
Re: hp7 FILM
ahoj kde si ho mužu stahnout diky moc!!! *4* *4* -
hp7 FILM
Perfektní zpracování, tenhle film překonal všechna očekávání. Když si odmyslim, kolik si na tom všichni za navštěvovanost rejžnou, musím přiznat že stojí za to. Díky bohu že už je ke stažení, jinak na šla asi stokrát :D :D :D