Přejít na výpis diskuzí

Muzikál ze střední

FILM 28.9.2007 
277 příspěvků
Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Re: Re: High school musical

kecy,kecy,kecy...
  • Re: PROSÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍM

ldyž si zajdeš na stránky WWW:HSM-1-2-3.BLOG.CZ tak tam vsechny písnicky najdes (v rubrice Mp3)... *4*
  • tady je korn usa

hele tam bude korn na sazka arena jj vi debil zakas school musical končite dneska *13* *5* *5* *1* *1* *5* *5* *5* hahaha dneska do prachy zakas
  • tady je korn usa

hele tam bude korn na sazka arena jj vi debileve zakas school musical končite dneska *13* *5* *5* *1* *1*
  • Re: Re: Re: Super songy!!

hele tam bude korn na sazka arena jj vi debileve zakas school musical končite dneska
  • Re: Re: Super songy!!

nejvi fandim no ne nejvic ja fandim celí hsm a libi se my vase pisnicky to sem zvedava jaky budete my t ve 3
  • Re: Super songy!!

¨moc moc moc moc moc moc se tesim na hsm
    3 *14*
  • Re: High school musical

určite ne *5*
  • Re: hsm

Nehci říkat že se mi hsm nelíbí ale nubud blbá/blbej!Každý není jako ty takyže by tu nabídku vzít nemuseli jak ty tu říkáš!Jen nědělej debila *16* *13* *5*
  • www.highschool.cz

Již brzy http://www.highschool.cz
  • PROSÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍM

Ahoj, hele neposlal by mi někdo na E-Mail mp3 písničky z High school musical 2 prosííííííííím :D

cauky nejsi paja rosenberkova? *7*
  • High school musical

Tenhle film je nejlepší,ale řekla bych,že se mi zdá,že hsm2 je dějově zajímavější.

Pravděpodobně ne, ale v okolních zemích ano. Aktuálně se sepisuje petice za koncert v Praze... *3*
  • Re: hsm

Aaaa... Nějáká slečna "chytrá". Neupadá sláva filmu, až se natočí 3, bude to obnovený, celý ten humbuk...A svůj názor si strč pod klobouk. *16*
  • hsm

mě se muzikál ze střední nelíbí pokud se vám líbí je to váš názor ale jaksi vypadá z mody že? 3. místo hmm. nebyl náhodou na druhým?za chvíli na 4. potom 5. 6. 7. 8. 9. 10. aaa. ...... vypadne z tabulky děsná předtucha že? *3* *5*
  • High school musical

ahojky jedna holka u kamarádky ve třídě říkala že high school musical budou mít koncert v praze je to prvda nebo si vymýšlí

prosím napištemi na E-mail

Díky
  • hsm

Karolína: Neboj,bude hrát v hsm3,já bych teda byla taky nerada kdyby tam nehrála,protože jí ta role tam pasuje *14* *14* a s tím Zacem jí to moc sluší *14*
  • Re: High school Musical - Co to má být??

pred chvili sem to neznala ale ted je to muj nejlepsi film
  • hsm

high school musical je proste nej ale doufam ze bude i vanessa hrat ve 3 jinak se na to divat nebudu

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší