Přejít na výpis diskuzí

Muzikál ze střední

FILM 28.9.2007 
277 příspěvků
Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Re: Láska

az na to ze vanessa chodi se zacem a ne s tebou vis a nebydli ve velke britanii ale v americe tohle by sis mel zapamatovat vis a bydli tam se zacem jo tak aspon nelzi ahoj *3*
  • Re: Super

ahoj jsem VERCA a zac efron *14*
    ma holku ale to jiste vis *14*
  • Re: HSM WEB

High Shol Musical ja miluju *14*

čus Tomáši Vanessa Anne Hudgens není tvoje holka protože ona má už jinýho víš takže toho nech jo a nevíš že Vanessa bydlí jinde ha ha ha *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1*
  • dj

čest vy hovna *3*
  • Re: High school musical

ahojky, ja to nevidela, ale na youtube jsou pekny ukazky takze chtela bych, nemuzete mi to nejak zprostredkovat?=) dyztak piste namail dík! *4*
  • Re: Re: Re: High school musical

boltonová to nejsou kecy to je fakt *8* *8* *8* a nejlepší je Troy a Gabriela *14* *14*

A ja tiež ....
    písané z Azerbažanu
  • Hrozné...

Tento film je katastrofa! Tí herci sa nemohli asi ani horšie znemožniť. Mne to pripadá ako pre malé deti... no zbohom
  • Re: Re: Re: High school musical

Troy jseš moc hezký a hezky spíváš *14* *14*

lžeš!!!
  • Re: Re: High school musical

jestli se sepisuje petice taky se podepíšu
  • Re: Příšerný film

Vím,že je to nereálné ale je dobrý!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!Mocinky!!!!!!!
    Každýmu se líbí něco jiného!!!!Tohle musíte chápat!!!!!!
  • Příšerný film

Takový film by neměli vysílat je prostě děsnýý...prominte že urážím ty holky co nad ním žasnou(je mi vás líto)Takový film je jen na jedno....!!!!Holky měli byste si uvědomit že je ten příběh nereální a totálně oničem!!!!
  • Re: Re: High school musical

Ne to nejsem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! *9* *9* *9* *9* *9* *9* *13* *13* *13* *13*

Keci keci keci Za prví:Vannn chodí se Zacem
    Za druhý kdyby jsi s ní chodil nepsal bys česky a za třetí Vann nebydlí v Británi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • Láska

Hele lidi výte že Vanessa je moje holka. 6krát sem ji líbal 6krat sme meli rande a bydlíme spolu.

kdo chce at napise a my vám s Vanessou pošleme AUTOGRAM.

(psáno ze země: Velká Británie-Liverpool)
  • RE...

Ja miluju High School Musical je nej.
  • Super

Má Zac Efron holku? *14*
  • miluju hsm

Ahoj,high school musical je proste genialni hlavne zac Efron a Vannesa to sou moje zlatička mam je mocinky rada zac se mi hrozne libi a taky mam v pokojiku jeho plagaty i Vannesy........jsem do nich uplne blazen..... *14* *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší