-
Re: Re: Re: Re: fuj
tobě říkám pizdo!seš slepá!co to meleš ty píčo zhulená,neznáš mě tak jak můžeš tvrdit že to někam nedotáhnu!! *5* dotáhla sme to vejš než si myslíš a rozhodně nesedim doma na prdely jak ty!ale něco dělám víš zlato *14*
no jasně já tady šlapu na E55 a chlapy se můžou jenom trhnout o mě ale neřeknu ti kde ještě mi sebereš fleka xD *15* to víš taky za to kasíruju pěkný prachy,mám vlastní vilu, a v garáži ferari *1*
lečíš si komlexy že?na takovou hnusačku se nikdo ani nepodívá bejt tebou nelezu ani z baráku,radši si dřepni do kanálu kam patříš *5* a nevylejzej!páč lidi když tě viděj tak blijou *9* sem zvědavá co mi napíšeš zlato *14*
mimochodem ten film je píčovina *9* *15* -
Re: Re: Re: fuj
Komu si mylíš že řikáš pizdo??? Jo máš pravdu že s fimem to nikam nedotáhneš protože by praskli kamery tou tvoji krásou!! *1* Ty to tak dotáhneš někam na E55!! -
Re: Re: fuj
blablabla pizdo já nemám potřebu točit filmy aby si mě někdo všimnul...každej to může někam dotáhnout ty debile uvřískanej -
Re: fuj
A ty jsi debil nad debili!!!! Uplnej magor!!! Akorát závidíš protože bys nikdy nedokázal to nikam dotáhnout!! Až natočíš nějakej filmm tak se ukaž ne!! Seš trapnej a radši se nedívej do zrcadla aby nepraskolo!!! Šašku jeden počmáranej!!! -
fuj
tohle se mi nehorázně hnusí !vždyť se to tomu nedá říkat film..ujetá přeslazená trapárna zaměřená na poblázněný pubiny *8* ten Zac či co to je za zrůdu vypadá jak homouš a ta partička rádoby zpívajích Barbie dilinek *9* *9* je k zblití a k smíchu!!sračka nad sračky *9* *9* -
Re: Hi everybody !!
jj zac je supr *5* *14* -
Hi everybody !!
Can not in your language, although nothing, but I believe that you will understand.
When I was a minute off, I was looking on the Internet, where we have fans everywhere, and I decided that, for them to do at least happy that scrapping. I hope that you and I am comforted. When I had to translate some of the contributions from you, found that the circulating about me and what is not true:(. For example, that someone my own, or Vanessa ICQ. I can assure you that we really do not have ICQ, so that Who says that it is only trying to pull a tiny bit:). I hope that you all great and I hope to have you arrived Our next High school musical and you have it great joy, as well as we:) .. I slowly Good bye, I have nozzles me, or Vanessa time again We are happy to write. Keep the beautiful.
Love Zac -
Re: hsm 1+2
jj.....toe plavda
*14* -
práce
Tato práce je založena na rozesílání, skládání a balení letáků s informacemi o fotbalovém klubu Manchester United do nadepsaných obálek, které obdržíte spolu s adresami.Tuto práci vykonáváte v klidu a pohodlí vašeho domova. Věková hranice není nijak omezená. Nebudete hradit známky, ani žádné potřebné věci k této práci.Váš plat, vám bude posílán poštou a bude záležet jen na vás, jak budete snaživí (2000-5000 kč týdně).Kontaktujte mě na e-mail (denda.prace.doma@seznam.cz) a budou vám zaslány informace o této práci. -
Re: oba
Jj je to plostě klásný a 3 díl je nej.............. *14* *14* *14* *14* miluju HSM 1 2 3 *14* *14* -
HSM
Je to super film -
Re: super
treti dil je taky o tom samem....kde se to hrabe na legendarni GREES.. -
Herci z HSM v ČR
Chcete, aby byli herci z High school musical i v čechách? Máte šanci, zapiště se do této petice http://zefron.blog.cz/0804/petice Příští rok mají mít herci z HSM turné po Evropě, ale na naši zemi zapomněli, ukažme jim společně, že i zde mají spoustu fanoušků. Zapiště se. -
tak je to
nejlepší film na světě je život Briana -
Re: High School Musical
přesnější by to bylo vysokoškolský muzikál i když mají jinou stupnici škol -
Re: Re: oba
mi se líbil jen ten 1.díl -
Re: oba
To určitě,ale 1.díl je super,že se tam spolu vlastně seznámí.. *1* -
oba
jako oba díly sou the best *1* -
supr
super film jo a 2 je taky good fakt the best!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! *1* *1* *3* *4* *14* *3* *4* *15* -
Hsm1 x Hsm2
Mno mně osobně se líbí víc high school musical 1 než 2...doufám že 3.díl bude ze všech nejlepší.. *3* *1*