-
VYHRAJTE HSM!
http://shy-monca-zohova.blog.cz/090 9/soutez-o-hsm
vyhrajte originál tašku přes rameno s hsm! -
!!!MÁM!!!
AHOJKY LIDI!!! TAK UŽ MÁM OBA DVA DÍLY HIGH SCHOOL MUSICAL NA DVD A V ČEŠTINĚ. SICE NAHRÁVANÝ Z JETIX, ALE SUPER. JSEM MOC RÁDA. ZATÍM A MĚJTE SE. WITLE -
je skvělej
holky souhlasím s váma Zac je fakt moc moc moc nádhernej!!! a včera oslavil 20 narozeniny je prostě úúúúúúúúúúúúúúúúú -
-
Re: je skvělej
celsi dobře hraje na piano a huste sklada. *4*
-
-
engaged couple
Hi! my name is vanessa (in HSM gabriela;-) and I´m engaged with Zac Efron (in HSM Troy;-)!!! I´m very very very happy!!!!! I love him!!! bye bye -
-
Re: engaged couple
×DD..hei pitcho nehraj si tu..!! *13*
-
-
Nejlepší film?
To jistě ne!
Popěvky, příběh jak ze snu dvanáctiletý holky. Nechci kritizovat, ale k tomuhle nelze nic jiného dodat. -
Super
Tenhle filmík je hrozně moc úžasnej!!!!!!!!!!Pokud de Zaca tak ten je hroozně moc pěknej! A Van má prozměnu nádhernej hlas když zpívá!!!!! -
Zpráva
Ahoj , High School Musical je moc pěknej film , když někdo budete z něho chtít písničky ozvěte se mi ! Dík a ahoj ! *1* *4* *3* -
vy debílci
Tak hele vy co tu ppíšete hnusný věci o HSM tak jste blbí.Běěžte si psát na diskuzi vašeho nejj.,ky filmíku -
Zpráva
Vanesa Hudgens je pěkná holka a umí dobře zpívat ! Tak Ashly Tisdale umí zpívat ! Moc jeobdivuju ! Mějte se ! *5* *3* *3* *4* *14* *14* -
sexi
je to jebac troy bolton je to sexi chalan *3*