-
sbírka
ahoj mám mega sbírku HSm jsou to hlavně plakátya články a časopisy který mám dvakrát tak prosím pište na mail:lucibus-buffy@seznam.cz a pošlu i fotku *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* -
pro hsm v čr
promin ale to není koncert ale reví
hsm na ledě
a ja mam nato listky a byli tam obrazky stěmi tětmi lidmi a nejsouto doopravdicky.promin -
hsm1
nejlepsi filmikkkkkkk:-* *14* *14* *14* -
HSM
je to boží film - jeká je cena DVD v normálním obchodě??? Já ho přes školní časopis sehnala za 259Kč ! -
Na PrODeJJ =)
prominte ze to sem davam vim ze to je o hsm ae ja uz nevim kam to mam napsat ..:D
ja mam hrozne veikou zbirku high school musical(plakaty,vystrizky ...)
ejky lidíí nemate nekdo zejemm???jestli byste se teli podivat na sechno co mam
tak mi napiste na maila: motkovak@seznam.cz
a ja vam poslu fotky,poslu i neco inyho(napr.stmivani,avril...)mam toho fakticky hodne pste nebojte sa a nepiste miii :D:D
a ete jednou sry :D -
Bezvadnej filmík
Bezvadný film jak vidím a slyším se High School Musical alias muzikál ze střední stal nej filmem v Amarice a muzikálová mánie se dostala i knám.Samozřejmě že mě to taky dostalo o tom není pochyb.Skvělí herecké obsazení,velmi good songy a a dost dobrá choerografie(tanec)A jak je zvykem velmi dobrý film musí začít dalším pokračováním!Dnes byla na kanálu Jetix pakračování HSM2 tentokrát o letních prázdninách zase mě dostaly ty songy je tam dospělejší ovzduší a více basketbalovéhopodnebí což me se taky dočkali v jedničce *1* ,ale jak říkám Dysney byl vždycky dobrý a jak se říká?Starý dobrý Disney nikdy nesklame.Neznám ani jeden film který by mě zklamal tento se naopak povedl a jak u nás,ale i po celém světě přeju další skvělé filmové záběry! *4*
Tohle je můj komentář k filmu dost dlouhý a stručný měla jsem se k čemu vyjádřit ne?!
P.S.j a v lednu 2008 by se měla začít točit i HSM3 a po trojce by jsme se měla těšit i na 4.To bude jen HSM A HSM A HSM můžeme se těšit! -
-
Re: Bezvadnej filmík
upa supa filmííííííííííííííí -
-
Re: Re: Bezvadnej filmík
JO ČAU SI TU?JESTLI JO NAPISNIIIII!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!! *4* *3* *1* *3* *3* *15*
-
-
-
ahoj
je to fakt krasnej filmecek a hlavne je v nem krasnej zac ale on je krasnej pcrad!!!!!!!!!! *14* *14* -
fuj!hnus
fuj!hnus hsm 1-2-3-4 je ta největší kravina na světě!!!a ještě se stím vyrabí také trapné věci!fuj hnus duj -
-
Re: fuj!hnus
no konecne nekto normalny píše!!!! *1* *15*
-
-
zadkovnice
ten zac má pěknej zadek!!!!! *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
anča
prodavam na blogu plakaty hsm http://pink-angel-dream.blog.cz/