-
HSM
Čágo všichni,
nemohli by jste mi prosím vás někdo poslat filmy HSM 1,2... byla bych Vám vděčná... kdyžrak posílejte na můj e.mail... díky moooocc mějte se všichni fajn a fanděte HSM!!!!!! *3* -
gabca potocna
hojik mate tam nekdo icq vanesso namas icq
mam vas rada moc dobre zpivate mam vas ve mp3 hojik
*4* *4* *4* *4* *8* *8* *3* *3* *14* *14* *9* *9* -
ZAc gayfron
Hoh... nej je jak pri zpivani ta buzna dela drzky... kolik si myslite tun make-upu se mu pri zpivani smazla? *1* *1* *1* -
-
Re: ZAc gayfron
no se podivej na sebe tobe to asi nezakrije asi ani 2nasobek make-apuu !!!je to sqelej film !!!
-
-
vypadnete vi hateri pitomi nahodou to pekni tak bezte za maminkuo utikejte brecet
-
sarpay je nej
Podle mě je nej Sharpay bez ní by nebyla sranda ale jinak high school musical je nej film !!!!!!!!!! *4* *4* *4* -
-
Re: sarpay je nej
Jo to s tebou souhlasím mě se taky víc líbí sarpay(ashley tisdale) než vanesa nebo kdokoliv jiný! *3* *3* *4* *14*
-
-
sháním film
ahojky lidičky, nemůžete mi tento filmík poslat prosím někdo na meil? Prý je fakt super, moc bych ho chtěla vidět, děkuju moc *14* -
heh..
hojky.. tak tenhle filmík jsem viděla snad 10000krát.. je THE BEST !! ae nwm.. už mě celkem omrzel. ae těším se na HSM3 !! *14* -
o-ou
Nic proti vašemu fanouškovskýmu bláznění, sama jsem si párkrát prožila okouzlení oblíbeného filmu... Ovšem chci vyjádřit také svůj názor. V High School Musical není jediná scéna, která by působila věrohodně. Kluk vypadá že pořád bude brečet a ta co je do něj zamilovaná zase působí dojmem naivní 5-leté holčičky. Ta potrhlá blondýna sice má něco do sebe, ale když (omlouvám se, ale nevím v jakém je to díle) si prská na ruce v domění že se zbaví nervozity, projevuje se její velmi nízká inteligence. Dobrý herecký výkon tam alespoň někdy předvede ten černoch, který se aspoň dovede hezky tvářit. Film je to hrozný a doufám že se mnou budou aspoň ti, kterým nejde ve filmu o hezkou tvářičku a našamponovaného týpka, souhlasit... -
-
Re: o-ou
tyvl nevim o co tady de protoze se mi to nechce cist ale jestli se vam to tady vsem nelibi tak sem nelezte bye -
Re: o-ou
Ano, v tomhle s tebou souhlasím. Je to v podstatě o ničem, taky z něho nejsem uchvácená. ALe ty jejich hezké tvářičky se prostě dobře prodávají... *9* -
-
Re: Re: o-ou
Soooooouhlasím na plné čáře...podle mě je to blbost,ale některé písničky jsou pěkné,ačkoliv pěvecká kvalita herců je někde na stupnici dva z deseti....zpívám profesionálně tak trochu vím o čem mluvím,ale to už je detail. Je to natolik naivní,že i když je mi 13 to považuju za dětinskou pohádku. *9* -
-
Re: Re: Re: o-ou
Je ti 13 a seš profesional ve zpívání? *9* pěkná pohádka!!! Kdyby neuměli zpívat tak je asi do toho filmu nedají ne??? tak nebuď debil!!! -
-
Re: Re: Re: Re: o-ou
je to velmi hezke
-
-
Re: Re: Re: o-ou
but ti ty buranko
-
-
-
-
Film
*14* Film High School Musical je nejj *1* *4* *4* *14* -
-
Re: Film
jj High school musical je prstě nej!!!!!! *14* *14* *14*
-
-
hsm
Vy co ten film odsuzujete jste dost trapný!!! Bych chtěla vidět vás, kdyby vy jste dostali nabídku v něčem takovém hrát. Taky by jste se toho chytli aby jste mohli být slavní. Tak držte huby vy chytrolíni.. -
-
Re: hsm
Nehci říkat že se mi hsm nelíbí ale nubud blbá/blbej!Každý není jako ty takyže by tu nabídku vzít nemuseli jak ty tu říkáš!Jen nědělej debila *16* *13* *5*
-