-
Re: Ahojte...
taky jsem na něm byla a půjdu znovu...ten film je prostě nádhernej.....ja to jak rika angie nepopsatelný zážitek *14* *14* *14* *14* *14* *4* -
This is it
Včera jsem byl také na This is it a bylo to super. Jestli chcete, tak video this is it text- http://www.youtube.com/watch?v=zidr zTILNwU *5* -
Ahojte...
Tak jsem byla včera znovu na This is it. Minulý pátek s manželem a včera s holkama z fanu. Je to nepopsatelný zážitek!!!
Kdo jste film viděl, jistě mi dáte za pravdu... -
woow
Nádherný Film... *4* -
Re: this is it !
díky předem :) -
this is it !
ahojky lidišky, nedáte tu někdo odkaz kde je this is it zdarma ke shlédnutí či ke stažení zdarma ?vždycky jsem to hledala, ale nejde mi to najít s titulkama *10* -
Re: Re: THIS IS IT ♥♥♥♥
a co je to blu ya nebo nak tak -
Re: THIS IS IT ♥♥♥♥
Brzy vyjde This is it na DVD... -
Re: THIS IS IT ♥♥♥♥
Hej v klidu film už je na blu ray -
Za moc . .
Hej moc to bylo drsny,ja jsem byla na tom 3x a ještě se mi to neomrzelo.:D -
THIS IS IT ♥♥♥♥
Ten film byl ÚÚÚŽŽŽÁÁÁSSSNNNEEEJJJ ale nevíte jestli se dá někde na internetu stáhnout??? Protože moje kámoška říkala že prej se to DVD někam zamkne a už to nebude nikde z dokumentovaný ten film a že prej v kinech to vysílaj jenom do 11.11.09 a že pak už to nebude nikdy nikde je to pravda a kdyby se to někde stáhnout dala tak mi pls někdo pošlete odkaz díky moc *9* -
luxury...
TII byl perfektníí moc sem si to užila:)a nebylo to vubec smutnee nahodou tam byly i srandovní scénky:DSuper!!! *14* Love MJ *14* -
Re: This is it!!!
Napsala jsi to moc hezky,líp bych to už říct nedokázala.Vystihla jsi uplně přesně moje slova.Michael byl človíček s obrovským srdíčkem a takový lidi by neměli odcházet tak brzo,měl tu snámi ještě být... -
Re: this is it
21.12. 2012 má být zánik planety... Michael to věděl moc dobře, dělal pro to vše možný, ale bohužel byl na to sám. -
this is it
this is it je prostě nejhezčí film na světe *15* se mi o něm zdálo...já ho totiž včera viděla *15* *14* no v kině bulely asi všechny holky ...včetně mě... XD no a vážně doporučuju...akorát mě vrtá hlavou co myslel tím když Michael říkal že na nápravu světa máme jen 4 roky *7* ...bude apokalypsa *15* *15* -
ThIs iS It !
Byla jsem v kině na jeho filmu ... ten film byl tak nádhernej že se u toho chtěla brečet pro všechny lidi co fandili Michaelovi Jacksnovi doporucuju tenhle film!!... je mi strasne lito ze umřel chtěla jsem ho poznat osobně *4* -
Re: This is it!!!
ano-jak měl to lízátko a ty vlasy a ostatní věci- no prostě je to naše zlatíčko *14* *14* -
nádhera
to je úplná nádhera,chtěla bych na to jít znovu.také nenacházím slov *14* *14* -
Re: Teda lidičky...
To by jsme měli udělat pořádnej nálet. -
This Is It
To bylo ůžasný.Nemám slov. *14* *14*