Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • xlenniex

Re: This is it!!!

přesně tak.. mě jenom mrzí, že u nás netleskal nikdo a většina odešla u titulků.. *16* :(
  • angie72

This is it!!!

Naprosto fenomenální!!!

Michael zářil, stále se usmíval, byl v tak dobré kondici, měl nádherné vlasy, a když přišel v rozpuštěných a měl jemné kudrlinky, tak byl do slova k sežrání. Já jen seděla a nedutala. Kdykoli jsem se podívala na manžela, tak bylo vidět, jak to hltá stejně jako já. Jsme s mužem stejná generace. Michael nás vlastně provázel svou hudbou po celý náš život.

Několikrát se mi chtělo brečet. Několikrát jsem se musela smát a několikrát jsem se přidala a zpívala.
    Michael byl úžasný jak lízal lízátko, tím mě dostal.
    A když po někom chtěl, ať to hraje, nebo dělá jinak a ten člověk to tak udělal, tak Michael řekl "Bůh ti žehnej". A že je miluje, a že je má rád říkal také často. Uměl za práci poděkovat, prostě zlatíčko.

Také vyzýval lidi k tomu, abychom uzdravili svět. Planeta prý umírá a za 4 roky bude pozdě. Máme teď začít, máme uzdravit svět.

Když film končil, tak jsme všichni tleskali...

Michael Jackson je nebeská bytost. Michael Jackson je Anděl. Byl Anděl na zemi a je i v životě po životě...
    Neskutečně si ho vážím a dnes budu psát o This is it článek na blogu a webu, ale jdu ještě do práce, přijdu domu odpoledne...
  • bibi1

MJ

Doufám, že všem kdo pochybovaly o Michaelově formě teď spadla čelist.
    Bylo to, to nejlepší co jsem kdy od Michaela viděla! *14* *14* *14*
  • xlenniex

This Is It

panebože.. to bylo něco tak neuvěřitelnýho.. já jsem z toho mimo ještě teď.. to se fakt nedá popsat.. Michael je prostě to nejlepší, co kdy mohlo tuhle planetu potkat.. bude tu s námi už napořád.. L.O.V.E. <3<3<3
  • angie72

Teda lidičky...

Tak velkolepý projekt a tady jen tak málo komentů?

Kde je nějaká rozsáhlá diskuze? Vždyť jde o This is it!!! O mimořádný film, který máme možnost vidět. Michaela uvidíme tak, jak jsme ho nikdy nemohli a neměli možnost vidět...

Prosím, prosím vás jako správce, i jako fanynka... Musíme sem udělat nálet... *4*
  • dionigi

JEDINEČNÝ

ahoj vsem ja si koupil taky listek hned prvni den :) tesim se moc :) Michael byl vždy jednicka!
  • xxtinaas

Chmmm blbej titulek!

Kdo nemá lístky pojeďte k nám do KV *15* *15* U nás na to nikdo nejde... *8* *1*
  • Re: Re: Holky

Né to není ke stažení, u nás měli dávat Baješní svět shoopaholiků a ségra to viděla 2 měsíce předtím
  • angie72

Re: Holky

Já na ten film jdu s manželem, ale nikde to nenajdeš. Je přeci logický, že tenhle film se jen tak hned nenajde. Projde to kinem, potom to půjde na DVD, až potom to bude na netu ke stažení...
  • mrs_jackson

Re: Holky

joooo pošli!! *15* *15*
  • baluska1

Holky

Holky vy co nebudete mít tu možnost jako já to vidět, tak ségra ví o stránce, kde jsou všechny filmi. Já se jí optám a pošlu sem link, jestli to tam ovšem ten film bude.
  • angie72

Re: Re: This is it...

Ahojky, já jdu na Cinema City na Zličín. V jednom článku na osobnostech je link, kam si klikneš a tam je seznam kin :-)
  • :D

hah já jsem si rezervovala lístky na 29.,30. a 31. takže to uvidím 3x!!!!! *15* michael je nejlepší *14*
  • miminecko1987

Re: This is it...

Ahoj prosimte v jakym kine to budou davat a kolik stoji listek napis prosim diky
  • angie72

This is it...

Představte si, že jsme šli s manželem 27.9. koupit lístky a mladík co nám je v předprodeji prodával řekl, že jsme úplně první :-) A moc se těším a prořvu to taky!!!

Jinak Michael vypadal velice dobře, je škoda, že jsme ztratili tak úžasného človíčka... Ale je tu s námi a bude...

This is the moment... This is it...
  • fleur-flower

Re: Ach jo

Jak to? vždyť po celý čr je spoustu kin, který to budou promítat, jenom tady v plzni jsou hned dvě =) no jasně, že v malých městech to nebude tak ale můžeš dojet ne? Kam to máš nejblíž? A jestli můžu poradit tak si rezervuj lístky co nejdřív ... jodu rychla na dračku :D
  • Ach jo

Ty jo vy se mate. Ja ten film asi ani neuvidim *8* , v našem kině totiž asi nebude *9*
  • petulkamilashekpsmj

Re: MJ

ja uz ho maaaam xPxD
  • silwia_mj

MJ

jóóó neska si pojdem kupit listeeek na this is it!!! jo Michael MILUJEM TA!!! KING OF MY HEART!!!! *14*
  • mischicka

this is it

Ty jo už jenom za tři dny mi mamka koupí lístek....bože já už to snad nevydržím *1* *1* *14* *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit