-
Re: blbl
ale hovno scénář za to nemůže...je to natočeno podle knihy *8* -
Re: Re: blbl
no tak se sňou utrch ten provaz -
Re: blbl
ale nikdo ji nezabyl ty kr*vo *1* *1* *1* *1* *1* -
blbl
je to to hroozny když ji tam zabijou zajíímalo by mě kterej krypl vymyslel scénář *16* *16* *10* *4* *14* *8* *8* *16* *16* *10* *7* -
blbl
je to to hroozny když ji tam zabijou zajíímalo by mě kterej krypl vymyslel scénář *16* *16* *10* *4* *14* *8* *8* *16* *16* *10* -
Re: smutny
drž hubu jeto uděláný skoro podle skutečnosti ale stalo se to matce kluka kterýmu umřela kámoška -
most do země terabithia
nádhernej film:-) já u toho bulela jak kráva... -
Most
tenhle film mam hrozne rada , jenom by to chtelo lepsi konec *8* *3* -
:-(
já šíleně brečela a štvalo mě to celej den když umřela *9* -
n
jo nechápu to pokaždý když se na to čučím tak se rozbrečím strašný *9* -
Jak tak koukám...
...tak u toho všichni brečeli XD, já taky, úplně mě to dostalo, celou noc jsem nad tím uvažovala...dokonce bulela i má ségra, která u filmu jetě nebrečela xD -
smutny
tek kdo psal ten scénář tak mě fact nasral
pač je to super film až na ten konec kdy ta lesie zemře to sem fakt bulila a byla sem naštvaná *9* *10* *9* *16* *8* *5* -
Re: Terabithia
yes... i try it... *3* -
je to fakt super
je to super *1* fakt jsi dobrá anno fakt fakt.uplně tě zbožnuji.mam tě tak ráda že mam svoji zahradu a tam je potok a strom mam tam na tom větvi připevněné lano.a za chvíli budu mít na to stromě i dům....napis mi email *4* *4* *1* *3* *14* *14* *7* -
Re: Re: Re: Hezkej...
kolik ti je -
Re: bla bla
na to že sem v 7 tak brečím nonstop pouštím si to brečím -
Re: Re: Hezkej...
Nejseš sám, já taky bulela....Jinak to byl pěknej film. Většinou bývá že film je horší než kniha ale u tohoto filmu se mi to zdálo vyrovnané, možná jen, že v knize byl lépe popsaný vztah mezi hlavními postavami. *4* -
bla bla
Ty vo* lidi 1. pulka filmu je nářez ale ta druhá to je něco hroznýho jakmile ta Lesie zemře tak už se na to ani nekoukejte !!!!!Můžu vám říct že jsem na vojenský škole ale ta holka mě dostala až jsem z toho bulel jak malý děcko.
Zdravim všechny a přeji příjemnou 1. polovinu filmu. -
Re: Hezkej...
tak to sme dva ale ja brecel od Leslie smrti(Anna Sophia Robb) -
Hezkej...
Byl to moc hezkej film =)
až teda na to že Leslie umřela,to mě celkem dostalo-celej film jsem se těšila jak si dají pusu a ono nic no xD
*1*