-
n
jo nechápu to pokaždý když se na to čučím tak se rozbrečím strašný *9* -
bla bla
Ty vo* lidi 1. pulka filmu je nářez ale ta druhá to je něco hroznýho jakmile ta Lesie zemře tak už se na to ani nekoukejte !!!!!Můžu vám říct že jsem na vojenský škole ale ta holka mě dostala až jsem z toho bulel jak malý děcko.
Zdravim všechny a přeji příjemnou 1. polovinu filmu. -
-
Re: bla bla
na to že sem v 7 tak brečím nonstop pouštím si to brečím
-
-
:-(
já šíleně brečela a štvalo mě to celej den když umřela *9* -
most do země terabithia
nádhernej film:-) já u toho bulela jak kráva... -
terabithia
je to uuzasny film ked som ho prvy krat videla pozerala som ho kazdy den *14* *3* *4* *15* *1* -
moc nesouhlasím
Mě se ten film fakt líbí ale moc nesouhlasím s brooklinem v jedné věci.Podlě mě tam Leslie umřít neměla.Todle jediné mi na tom filmu nelíbí.Měla zůstat až do konce filmu.Klidně mi nadávejte ale toto je muj názor.Ten konec mohli udělat veselejší bez té smrti protože potom je to podle mě drama *9* -
-
Re: moc nesouhlasím
Ale tak nemohli zmeniť to, čo napísala autorka knihy. Potom by zas čitateľia nesúhlasili. Bolo to smutné, ale malo to svoje čaro... *4*
-
-
super film
Miluju tenhle film uplně nejvííííc... *14* *14* *14*
Jenom škoda, že Leslie umřela....
viděla sem to už asi 20-krát *3* *14* -
ja sem nekde cetla ze bude dalsi dil ale josh je jediny kdo tam bude hrat ostatni bude hrat nekdo jiny a tak se ptam jestli je to pravda ?? *7*
-
Podívám
Netehle film se ráda podívám!S mojí kamarádkou Verčou!!!!!!!!!!! -
špatně dabované pro nic!!!
ahoj jsem slyšela že pro špatně natočené počítačové scény se špatně nadaboval do češtiny... je to moc krásný film a já myslím že si stím ty naši nabatéři mohli dát více práce jen to takhle skazili!!! *5* a proč se vůbec staraj o to jak je to natočený?? prostě to přemluvím a hotovo pak se diví že nato nikdo nepůjde když tam malího kluka mluví dospělej chlap!!!!! *16* co si myslíte vy??? čau Iva -
-
Re: špatně dabované pro nic!!!
A proto já,když to de pustim film s originálním zněním a českejma titulkama...to pak ty vtipy líp vyznívaj a celkově má film novou úroveň...třeba narnie 2.v originále pobaví,ale s dabingem to vyznívá blbě... -
-
je to fakt super
je to super *1* fakt jsi dobrá anno fakt fakt.uplně tě zbožnuji.mam tě tak ráda že mam svoji zahradu a tam je potok a strom mam tam na tom větvi připevněné lano.a za chvíli budu mít na to stromě i dům....napis mi email *4* *4* *1* *3* *14* *14* *7*
-
-
Re: špatně dabované pro nic!!!
toho kluka mluví dospělý chlap?tak to se na to musím fakt juknout *14*
-