-
...
jenom sem se chtěla zeptat, já sem část neiděla, Leslie umřela?? a jak?? proč?? to mě v tom filnmu uteklo..:o( -
-
Re: ...
Protože se utopila když skákala přes řeku. Provaz se utrhl
-
-
please
neeví někdo kde se tenhle film dá ssehnat??? já ho pořád nemůžu nikde sehnat prosím poraďte mi
na e-mail:janahermiona@seznam.cz dík jana -
-
Re: please
DIT SE PAR DNI PRODAVAL S BLESKEM BO AHA SI MYSLIM SEM TOHO VYUZIL ZAKOUPIL A ZABRECEL -
Re: please
skus torrent *1* *1*
-
-
SPADLA
škoda že spadla *9* -
-
Re: SPADLA
Spadla...a tím to tvůrci udělali snad dojemnější než Titanik. Jen se rozloučili v dešti...nechtěl jí sebou do muzea a najednou...už nebyla a jak řekla,vrátí se do vody...Jen se na sebe usmáli a to je vše...toť ďábelsky vymišlené
-
-
zdravim
ten reziser natocil peknej film az na to ze ta leslie spadla do toho potoka chudak holka sice vim ze je to film ale chudak sem musel i brecet nedalo se to vydrzet -
-
Re: zdravim
vis jak vubec ten film vznikl to napsala stara zenska a jeji vnuk mel kamaradku ve stejnym veku a ona jela k mori a zasahl ji bleska tak ten film vznikl a ta zenska vedela ze pisa nejkrasnejsi i nejsmutnejsi film ja brecel tez a brecet budu
-
-
Jak tak koukám...
...tak u toho všichni brečeli XD, já taky, úplně mě to dostalo, celou noc jsem nad tím uvažovala...dokonce bulela i má ségra, která u filmu jetě nebrečela xD -
Most
tenhle film mam hrozne rada , jenom by to chtelo lepsi konec *8* *3* -
blbl
je to to hroozny když ji tam zabijou zajíímalo by mě kterej krypl vymyslel scénář *16* *16* *10* *4* *14* *8* *8* *16* *16* *10* -
-
Re: blbl
ale nikdo ji nezabyl ty kr*vo *1* *1* *1* *1* *1* -
-
Re: Re: blbl
no tak se sňou utrch ten provaz -
-
Re: Re: Re: blbl
sňou? wtf mluvíš jak moje babička *1* *1* *1*
-
-
-
-
je to dobrej film jenom to nemuselo dopadnout tak tragicky *10*
-
moc nesouhlasím
Mě se ten film fakt líbí ale moc nesouhlasím s brooklinem v jedné věci.Podlě mě tam Leslie umřít neměla.Todle jediné mi na tom filmu nelíbí.Měla zůstat až do konce filmu.Klidně mi nadávejte ale toto je muj názor.Ten konec mohli udělat veselejší bez té smrti protože potom je to podle mě drama *9* -
Moc pěknej film!
Ještě že si tady nemůžete dát přes dr*ku, to by dopadlo:-)
Souhlasím s těma co píšou, že by na tom filmu nic neměnili, proč taky. Je tam prostor pro fantazii ale taky skutečnost a v životě se dějí i smutný věci.
Tak se s tím koukejte vyrovnat, ja? *3* *15* *4*