-
vasw
ahoj mame vas moc radi odepis etemi vsïchni vanessa zac ashley chad monique sem vas fanousek odepis *14* *3* *14* *14* *4* *3* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *3* -
-
Re: vasw
Tady si ňákej totální debil hraje na HSM... -
Re: vasw
to nas velmi tesi,protoze mi na osobnosti chodime ated sme se tu sesli a tak ti odepisuem,protoze n cesky docela dobre umime tak ti odepisuem tvoje particka monique,corbin,ashly,zac -
-
Re: Re: vasw
ttto jste fakt vy????
-
-
terka
miluji vas a sarinko neznamese? *4*
-
-
tento je nej
http://s3.bitefight.cz/c.php?uid=10 4521 -
Kráása
MilUju high school musical a třetí díl je bombovej !..Jako ty první dva!<3 -
mě ne
mě se to moc nelíbí 2 se mi líbila víc tady to mi připadá strašně o ničem mno *9* -
HSM JakO NeJJ FilLmíQ
Tenhle film je lepší než ostatní dva tenhle má svý kouzlo.....prostě nejjjhky -
Trojka je nejlepší
Viděla jsem High School Musical 3:Senior Year a podle mne je ze všechn tří dílů nejlepší. Přijde mi, že se konečně všichni naučili hrát doopravdy a už to vypadá daleko skutečněji. A je tam i myšlenka je to naprosto skvělý!!! *14* -
Ahoj
High school musical 3 je nej filmík *14* *14* *14* *1* *14* *3* *3*
kdo ho ještě neviděl
můžu ho jenom doporučit *5* -
Best film na světě
Tenhle filmík je staršně kráásnej prý se jedná i o 4 ale bez našich hvězd Zac,Van.... škOoda mnOo...:(...jukně te na můj blog pls www.pepsynka.blog.cz -
Úža
Třetí díl je vážně super.*14* *14* *14* -
Otázka:-)
Pro bu_ffys: a odkud si, že to u vás bude v kinech od 17.1.2009?? Je to suprovíí.. Nejlepší je na youtube nepovedené záběry.. Jak Zac(Troy) jde za Vanessou(Gabrielou) a tůstane mu v židli noha *15* To je fakt bestoví *3* Ale jinak ten film je celej bestovej.. -
-
Re: Otázka:-)
nejspíš z blanska páč tam to je až 18.1 2009 *15*
-