Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • vasw

ahoj mame vas moc radi odepis etemi vsïchni vanessa zac ashley chad monique sem vas fanousek odepis *14* *3* *14* *14* *4* *3* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *3*
    • Re: vasw

Tady si ňákej totální debil hraje na HSM...
    • Re: vasw

to nas velmi tesi,protoze mi na osobnosti chodime ated sme se tu sesli a tak ti odepisuem,protoze n cesky docela dobre umime tak ti odepisuem tvoje particka monique,corbin,ashly,zac
      • ago112

Re: Re: vasw

ttto jste fakt vy????
    • terka

miluji vas a sarinko neznamese? *4*
  • 130killer

tento je nej

http://s3.bitefight.cz/c.php?uid=10 4521
  • _sou_sinka_

Kráása

MilUju high school musical a třetí díl je bombovej !..Jako ty první dva!<3
  • kakkat

mě ne

mě se to moc nelíbí 2 se mi líbila víc tady to mi připadá strašně o ničem mno *9*
  • HSM JakO NeJJ FilLmíQ

Tenhle film je lepší než ostatní dva tenhle má svý kouzlo.....prostě nejjjhky
  • shanuba

Trojka je nejlepší

Viděla jsem High School Musical 3:Senior Year a podle mne je ze všechn tří dílů nejlepší. Přijde mi, že se konečně všichni naučili hrát doopravdy a už to vypadá daleko skutečněji. A je tam i myšlenka je to naprosto skvělý!!! *14*
  • efronova

Ahoj

High school musical 3 je nej filmík *14* *14* *14* *1* *14* *3* *3*
    kdo ho ještě neviděl
    můžu ho jenom doporučit *5*
  • _roxynka_

Best film na světě

Tenhle filmík je staršně kráásnej prý se jedná i o 4 ale bez našich hvězd Zac,Van.... škOoda mnOo...:(...jukně te na můj blog pls www.pepsynka.blog.cz
  • 1fanynka1

Úža

Třetí díl je vážně super.*14* *14* *14*
  • Otázka:-)

Pro bu_ffys: a odkud si, že to u vás bude v kinech od 17.1.2009?? Je to suprovíí.. Nejlepší je na youtube nepovedené záběry.. Jak Zac(Troy) jde za Vanessou(Gabrielou) a tůstane mu v židli noha *15* To je fakt bestoví *3* Ale jinak ten film je celej bestovej..
    • Re: Otázka:-)

nejspíš z blanska páč tam to je až 18.1 2009 *15*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit