-
Super film!!
Tenhle film je vážně super, nej je asi ta poslední písnička High School Musical.Prostě skvělý... *4* -
-
Re: Super film!!
Já už se na něj strašně těšim 17.1. ho konečně budou dávat aj u nás v kině.. tak sem zvědavá... *14*
-
-
HSM3 je vážně super
Celej ten film byl fakt super. Mě se asi nejvíc líbil ten konec. Ale písnička Right Here, Right Now a Just Wanna Be With You jsou taky sladký. *1* -
HSM 3 na DVD
Ahojky! HSM 3, jsem viděla a je to fakt úžasnej film, ale chtěla bych ho na DVD. Jenže ho nikde nemůžu sehnat.
Nevíte, kde by se dalů v nějakym obchodě koupit? Nejlepší by bylo kdyby to byl obchod v Praze.
Kdyžtak napište odpověď sem, nebo na http://hsm-dance.blog.cz/ a nebo na mail. -
-
Re: HSM 3 na DVD
jj mě se taky líbil juju ae ted se vás tu chci zeptat jak se jmenuje ta písnička jak zpívají troy s gabrielou hnedka na začátku jak oslavují vítězství jak sou na tom stromu a ostatní slaví na tý zahradový párty a pak tam příde ta troyovo mamka aby šli dolů..????jak se jmunuje teda ten song???sím napište mi to děkuju *3* *3* budu na odpověd čekat *5* *5* *16* *16* -
-
Re: Re: HSM 3 na DVD
right here right now *14* -
Re: Re: HSM 3 na DVD
Jmenuje se: Right Here, Right Now
-
-
-
jů
dneska jsem na tom byla v kině a je to úžasnej -
je to dobrej film
tak hele ti emancipovaná krávo jestli se
ti ten film nelíbí tak se na něj prostě nekoukej a ti co se jim to líbí nech na pokoji každý má právo na názor já neříkám že ne! *10*a začni se na těhlech stránkách chovat normálně je ti to jasný *16* !!!!!!!!!!!!!!!kdo si myslíš že jsi když tady pomlouváš skoro polovinu celýho světa papež nebo sám bůh?vylívej si vztek na někom jinym zac,van a další by to mrzelo jo málem bych zapomněla ty si vadná!!!!!!!!!! *10* *16* *8* *5* *13* *9* *9* -
-
Re: je to dobrej film
mas pravdu katko *3*
-
-
Nejlepší film!
je to ten nejlepší filmík který sem viděla *14* *3* *4* *4* -
Nejlepší film!
je to ten nejlepší filmík který sem viděla *14* *3* *4* -
download
Ahoj,nevite nahodou kde se da HSM3 stahnout v češtině?pls odepište taky nebo mě do vzkazů,dik. *4* -
-
Re: download
ne -
Ahojky jenom jedno pokud by si chtela za to dát 500 a + poštovné nebo dopravu a + CD tak si ho muzes objednat na www.uterezky.cz je tam hodne vecii..♥Tak pokud chces tak tak mnoo. *3* -
Ahojky,,,,Nikde..protože ted je to v kinech si zajdi do kina kdyz se ces na to juknout ale ne stahovat *7* Asi nejsi v pohode...Co se da rict...No a ke slovu nikde nemám co říct když no nic..Nikdesi na to zajdi do kina asi ted stáhnout kdyz teprve se to hraje!! *13* *13* -
-
Re: Re: download
ty jsi ale blbá, ani nevíš jak to chodí co?...vrať se mateřské školky
-
-
nikde, protože všichni blbí tupci co se na tu sladkou sračku dívají to neumí hodit na internet *15* *15* *15*
*15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15**15* *15* *15* *15* *15* *15* -
nikde, protože všichni blbí tupci co se na tu sladkou sračku dívají to neumí hodit na internet *15* *15* *15*
*15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15**15* *15* *15* *15* *15* *15**
-
-
HsM3
ahojky lidi,te film byl moc super !!!!a kdo to neviděl měl by se podívat a říkám předem je lepší 3 než dvojka...moc se mi líbí 1 a 3...,ale mrzí mě že to píšu az ted páč jsem nemela cas ...tak zatím -
HSM je nej!!!
High school musical je ten nejlepší film na světě...miluju tenhle film...je nejlepší on the world!!!!!!!!!!!!!!!!Už se sice opakuju ale já si nemůžu pomoct!!!Když Corbin alias Chad je tak suprovej!!!!