-
HSM3
byla sem na hsm3 v kine a je to uplne neeeeeeeej *14* *3* prostě doporučuju se na to podívat !!! -
jé...já to viděla!! BOMBA!!
Ahojky...tenhle fimlíček jsem viděla a je naprosto, stoprocentně skvělej!!!!!!!! Řekla bych že je ze všech tří nejlepší!!!! *1* *1* *1* *3* *3* *3* *3* *14* *14* *14* *15* *15* -
-
Re: jé...já to viděla!! BOMBA!!
ja sem byla 4. na premijeře a je to super film žadnnej ho nepřekoná *1* *1* *1* *1* *14* *14* *14* *14* *14* -
Re: jé...já to viděla!! BOMBA!!
No ajá ne a dnes byla premiera hrozně mě to štve ach jo
-
-
kop
neviděla sem to kde se to dá sehnat ale určitě je to skvělíííííííííííííí -
Hi everybody !!
Hi everybody!
Can not in your language, although nothing, but I believe that you will understand.
When I was a minute off, I was looking on the Internet, where we have fans everywhere, and I decided that, for them to do at least happy that scrapping. I hope that you and I am comforted. When I had to translate some of the contributions from you, found that the circulating about me and what is not true:(. For example, that someone my own, or Vanessa ICQ. I can assure you that we really do not have ICQ, so that Who says that it is only trying to pull a tiny bit:). I hope that you all great and I hope to have you arrived Our next High school musical and you have it great joy, as well as we :) .. I slowly Good bye, I have nozzles me, or Vanessa time again We are happy to write. Keep the beautiful.
Love Zac -
dárky
Ahojky lidičky, chtěla jsem se Vás zeptat, jestli nevíte, kde na internetu (na jakých stránkách) si mohu koupit nějaké věci z High School Musical (oblečení, přikrývky, hrnky atd.). Moje neteř je do toho zamilovaná a já nevím, kde ji mám něco takového objednat - koupit! Mohli by jste být takový hodní a napsatmi stránky´, kde to můžu koupit?
Díky moc!!! *15* -
-
Re: dárky
nevím
*15* -
-
Re: Re: dárky
husty *1*
-
-
-
stejně dobrý jako HSM:)
Ahoj už jste slyšeli o tom novém filmu Stmívání!? Je to film natočený podle knižní předlohy která je opravdu výborná!!! Moc moc se na film těším! Koukněte na www.stmivani.cz ať víte o čem je řeč:) Je tam dokonce i fanclub a možnost účastnit se sutěže o lístky na předpremiéru:) -
Herci z HSM v ČR
Chcete, aby byli herci z High school musical i v čechách? Máte šanci, zapiště se do této petice http://zefron.blog.cz/0804/petice Příští rok mají mít herci z HSM turné po Evropě, ale na naši zemi zapomněli, ukažme jim společně, že i zde mají spoustu fanoušků. Zapiště se. -
-
Re: Herci z HSM v ČR
chtelabich hsm v čr *1*
-
-
HSM3
Zrovna dneska sem ho videla v kine a muzu rict ze to neni az tak suprovy jak to vsichni herci rikali ale je teda nejlepsi z tech 3...Hlavne ta choreografie a pisnicky:-) -
-
Re: HSM3
cože on už šel u nás(v čr) v kině? *7*
-
-
HSM3
Zrovn -
xD
ty tu propsšováte film HSM3?Jeszli mně chcete k tomu se přidnutit díívart tak já se na to dívat nebuduzkasím si tím pramiéru *5*