-
HSM3
Tak pro ty z vás, kterým stačí HSM 3 v aj a v trochu horší kvalitě, tak si můžete stáhnout na http://czshare.com/files/405544/_6v A/ Buďte trpěliví, server bývá přetížen, mně se to také povedlo asi až na po 10, ale povedlo, i v aj určitě pochopíte o co jde. Je to i nejlepší způsob, jak se jazyk naučit. Kdo si to stahne musí si ještě na www.stahuj.cz stahnout codec pack, nešel by obraz. -
-
Re: HSM3
Tak jsem to pro vás uložila na ulozto.cz, aby ste nemuseli čekat tady je odkaz http://www.uloz.to/918203/hsm3.avi je to sice trochu horší kvalita, ale není to nejhorší *3*
-
-
HSM3
J8 osobně si myslim že je to super filmík. I když jsem ho teda moc nevděla jenom v anglině, ale určitě se máme na co těšit!! *14* -
-
Re: HSM3
Já si to chtěla stáhnout na ulozto.cz odkaz http://uloz.to/885651/hsm.3.cam.xvi d-wannbprevail.rar
Ale bohužel se mi to nedaří *9* Nechápu proč.
-
-
LEDOVÉ OSTŘÍ 3
Lepší je Ledové ostří 3(The Cutting Edge - Chasing the dreams). Podívejte se na to na: http://www.youtube.com/watch?v=EReh J4GAPRs&feature=related
!!!JE TO JEDEN Z NEJ FILMŮ!!!
!!!NA 100% SE NA NĚJ MRKNĚTE!!! -
hsm
hsm 3 vážně stojí za to. vím o čem mluvím, jelikož jsem ho už viděla -
-
Re: hsm
nechcu nic rikat ale videt si ho nemohla vzdyt jeste nebyl v kine *13* *5* *7* *1* *15* -
-
Re: Re: hsm
vided ho mohla na anglickych stranka nebo si ho mohla stahnout v aji ne ..! -
-
Re: Re: Re: hsm
Já už tak kos viděla v angličtině a je to fakt super!!
-
-
-
-
High School Musical 3:Senior Year DANCE!
čawky,slyšeli jste už o té hře na počítač (i na jiné konzole)High School Musical 3:Senior Year DANCE! ? má vyjít v listopadu a na PC bude stát 799 Kč!!! jestli chcete více info a vidět obal hry i screenshoty ze hry,sorry za reklamu,ale jděte na www.giraffeandy.blog.cz do rubriky High School Musical a v ní jsou o hře 3 články!!! jeden s info o hře,jeden s obalama hry a jeden s screenshoty ze hry! Please,přidejte kdyžtak na můj bločík i nějaké komentíky ;-D *1* *1* -
-
Re: High School Musical 3:Senior Year DANCE!
Já už tu hru mám ztaženou z inetrnetu a je super
-
-
vymenim obrazky
ahojte vsetci.keby chcel niekto vymenit obrazky a plagaty high school musical za aril,rihanu.hilary,tocio hotel,miley cyrus........a dalsie mam elku zbierku roznich celebrit a vymenim ich za hsm.tak napiste na ko.vi@post.sk
A POZOR IBA SO SLOENSKA.diky -
HMS 3
asi mi nekteří zvás nebudou věřit ale já mám icq vanessi,ashley a zaca já vám ho klidně dám ale vi mi pls hlasněte o nej blog na www.mileycyrus4.blog.cz díky čau . vanesi icq je nej píšem si spolu každej de n *4* *4* coš je bezva ..... ale dám vám ho itak stejně mi už zbívaj jenom 2 hlasi tak 2 zvás mi pls dejte hlas díky a já vám nelžu a to vám přísahám a jestli někdo milue miley tak mu dám icq miley to mám totiš taky -
-
Re: HMS 3
jako lidicky nechcu vam kazit radost ale ona to icq nemuze mit *13* *13* i kdyz bych si to pral aby ho mela *14* *14* nemuze ho mit protoze v amarice icq skoro nikdo nepouziva oni maj MSN nebo yahoo messenger!!ptal sem se uz hosdne americanu a americanek a jenom jedna tak z e 40 vedela co to znamena a stejnak ho nemela *1* *1* *1* *1* takze sorry ,a kdych nahodou kecal tak mi ty icq napste na tento email *14* :pospisilfintic@centrum.cz -
Pls pošlete mi to taky někdo??? Budu váám mocinky vděčná!! PROSÍM *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
Please napis mi to icq vsech trech na E-mail
Swelow@seznam.cz
THANK YOU *4* -
Ty fakt mas to icq?to je super!!!PLEASE dej mi ho!!Byla jsem na tvem blogu *4* Jaka je ta Vanessa????? *8* *8* -
ahoj.....precet sem se ze máš icq.....pls,pls,pls mije dej pls...ja klidne hlasnu...ale pls...dyztak dyby si mi to chtela dat tak moje icq je 333399726...moc te prosim...... *9* *9* -
ahoj,jestli nekecas a mas icq vanessi,ashley a zaca ,tak mi je prosim posli na email veveruska105@seznam.cz jj. budu ti strasne vdecna diki papa *4* *4* *4* -
Ahoj pošli mi pls icq od ashley a budu pro tebe hlasovat *4* -
-
Re: Re: HMS 3
ahoj Vaneso mam tvoje dvd 1 rocnik a
2 rocnik libi se mi moc tvoje pisne a mislis ze je ta Sharpej tak prisna.daniela proftova
-
-
a jak jsi přišla na ty icq jestli se můžu zeptat jsem docela zvědavá kdo ti je dal jen tak -
dáš mi prosím icq všech těch tří? -
nevěřim -
Jj, mně to taky pošli *3* -
Re: HSM 3
Tak mi ty icq pošli na mail a já za tebe budu hlasovat. *4*
-
-
!!!!
hele a keho to zajímá na osobnostech je to druhej nejoblíbenější film a ještě ani nezačal! *5* *9* ste uplně blbý! *1* -
Na Jetixu né!!!
Hele lidi na Jetixu to bude těžko když to bude mít preméru 14.12.2008 v kinech!!!To nebude v TV ale pouze v kinech!!!To je jak by WALL-E byl v kinech a pak na Jetixu to je divný!!!!Takže NA JETIXU TO NEBUDE MUSÍTE SI ZAJÍT DO KINA!!!!! *3* -
-
Re: Na Jetixu né!!!
Promin ale na JETIXU ho budou dávat neviděl jsi snad reklamy -
Hle ale WAA-LI je uplně něco jinýho neš HSM 3 a HSM na Jetixu prej budou dávat 24.října víšššššš *13* *13* *13* *13* -
na jetixu to prý bude až někdy březnu (přesně nevim),ale prý bude!!!! a datum v kinech posunuli na 4.12.08 :)
-
-
Miley Cyrus v HSM 3
hle nevite nekdo jestli bude v HSM 3 i miley cyrus? *14* -
-
Re: Miley Cyrus v HSM 3
ahoj jseš tu? *7* *3* *5* *5* *4* *8* *15* *3* -
Re: Miley Cyrus v HSM 3
nevim *7*
-