-
Akdy to bude na Jetix???
A neví někdo kdy HSM3 bude na Jetix??? Prosím odpovězte už se nemůžu dočkat a jestli to bude až v prosinci tak *10* se naštvu a *9* *9* *9* *9* budu a moooc smutná. Prosím písněte *3* na 100% díík!!!!!!! -
-
Re: Akdy to bude na Jetix???
Ahoj jjjjen ti chci rict ze uz ho davali byla jsem zrovna na tabore a cetla jsem to *5* -
-
Re: Re: Akdy to bude na Jetix???
ahoj jsem s karvine-raji mam vas vsechny *14* *14* hlavne po zacovi a lucasovi.ahoj
-
-
Re: Akdy to bude na Jetix???
reknu ti to uprime na jetixu bude HSM 3 mozna za rok a to se nevi je planovana dvojka a cetla sem ze by mohla byt v rijnu ale nejsem jista. HSM 3 ma premieru v cesku 14.12.08
-
-
zackefronn.blog.cz
Ahojky, prídte sa pozrieť na moju stránku: zackefronn.blog.cz je o HSM 1, 2, 3 a HSM Cast... PLS a dik!!! :) -
HSM3
Moc vám fandím, jste super. *14* A chtěla bych vaší fotku. *4* Dá se někde sehnat? *7* -
-
Re: HSM3
myslim ze v obchode se daj sehnat mam s tesca 5 fotek *1* -
-
Re: Re: HSM3
podte kecnout *3* *3* *3* *9* *9*
-
-
-
HSM3
Ahojík.Prosímvás neví někdo kdy se u nás bude vysílat HSM3? *9* Hrozně moc se na to těším.Tak písněte broučci.Mějte se *4* -
-
jo vysilat se to bude letos v kinech v listopadu *5* *5* *5* -
-
Re: Re: HSM3
omyl...premiéra je 4.12
-
-
-
Fotky
vite co nevim,jak se tu ukladaji fotky,kdyz nejaky najdete....poradite mi? *4* *1* -
wow
HSM je prostě nej!!! *3* *15* *1* -
-
Re: wow
nej co nejhorší *16*
-
-
moc vám fandím
ahojky chci říct že jste super a moc se těším na HSM 3 pa ste fak super *14* *14* *14* *4* *14* -
Tesim se
hrozně moc se těším na , půjdeme s holkama do kina... *3* *3* *3* *14* *4* *3* *1* *1* -
HSM3
Ale Gabriella se s ním nemusí rozejít!A taky se moc těším a určitě na to půjdu do kina!!! *15* *15* *15* *15* *15* *15* -
-
Oni se nerozešli *13*
-
-
hsm 3
ja se strasne tesim jen je mi lito ze se asi rozejde gabriela s troyem *9* -
-
Re: hsm 3
Ae hovno, nerozejdou se !! Ona jede na stanford a on jede do školy cituju : ,,Do školy který je přesně 54 kilometrů od Stanfordu "
Tak spolu hcodi fuuurt *3*
-