-
no opět něco superrr
tak se připojuji k dlouhé řadě nadšenců fandů této ságy,samozřejmně jsem přečetla všechny díly,to se čte fakt samo.Nový měsíc mě filmově nezklamal,ikdyž knížka byla o něco zajímavější,múj názor.jinak obsazení,no bez chyby.hlavně tedy ti hoši,co se měnili na vlky..krása pro ženské oko....už se těším na další díl v kině...pokud se tedy někdy bude točit i rozbřesk....tak to nejvíc. *3* -
Eclipse
ahijky,nevite nekdo,kdy ma vyjit official trailer k eclipse?nekde jsem cetla,ze by mel poprve soatrit svetlo sveta na predavani cen MTV 14.1. ale nikde jsem ic nenasla.nevite nekdi nejaky info?dikec -
Re: Re: Re: Re: Re: stresující čekání
děkuji ti *3* -
Re: Re: Re: Re: Re: v obchode
nemáš zač..... *3* *4* -
Re: Re: Re: Re: stresující čekání
nepleteš se -
Re: Re: Re: stresující čekání
promin ale asi jsi si spletla zatmění s rozbřeskem....V rozbřesku to začíná tím jak jsou zasnoubeni a chystá se svatba -
Re: Re: juuuu
ulož.to -
Re: juuuu
Koupit :-) -
juuuu
ahoj prosím vás mohl by sem někdo napsat kde bych mohla stáhnout stmívání moc by mi to pomohlo díky už ted *3* -
Re: Re: Re: stresující čekání
acha, tak teď jsem trochu zmatená *7* já myslela, že se zasnoubí až v Eclipsu jak jsou Edward s Bellou sami doma u Cullenových a ona se ho snaží svést, tak tam jí oficiálně požádá o ruku a nasadí prstýnek a až teprve na konci Bella doopravdy souhlasí se svatbou. na začátku Eclipsu ještě nebudou zasnoubení. prosím opravtě mě, jestli se mýlím, pže teď fakt nevím *7* -
Re: Re: stresující čekání
Vlastně už neodpoví;) V Eclipse by to melo začít tím že už je s ním zasnoubená:D -
Jeeeeeeeeeeeeeeeee
Já tenhle film zbožňuju je upa super vubec nechapu jak se nekomu nemuze libit *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
Re: stresující čekání
mohla bych se tě na něco zeptat jak ji edward řekno bello vem si mě odpoví mu nebo ne -
ne vubec ja ti to neberu :-) Mozna mas pravdu :-) ale me nejde do hlavy proc Alan Baltes by daval nejake nepotvrzene informace, jelikoz on je agenta pro cele USA a ja jsem prez nej byla na castingu do Eclipse :-)
Let's say na kazem splochu pravdy trochu :-) a uvidime co se z toho vyklube :-) -
FOR BLLANCCA
jen aby jsi si nemyslela, že tvoje zprávy nějak kritizuju nebo to myslím nějak zle, to vůbec ne *3* třeba máš ve všem pravdu, ale dokud si to prostě oficiálně nepřečtu na stránkách Summitu tak těm zprávám na netu nevěřím *3* tak to prosím zle neber a nezlob se *3* to víš, že bych taky brala aby BD začali natáčet co nejdřív, mám tenhle díl ze všech nejraději, ale radši nechci těm zprávám věřit, dokud to nebude potvrzený, abych pak nebyla zklamaná, takže tak no *3* -
no jak tak koukám, tak tohle nejsou oficiální stránky Summitu, takže dokud mi sem nehodíš odkaz na Summit, kde bude článek o začátku natáčení BD tak si tohle strč za klobouk *3* dokonce i sám Summit vydal prohlášení, že veškeré zprávy na netu jsou mylné a že dokud to nebude na jejich stránkách, nemáme ničemu věřit. ale jestli tomu chceš věřit, prosím, ale aby jsi pak nebyla zklamaná *3* a ještě bych dodala, že pochybuji o tom, že jelikož David Slade stále pracuje na Eclipsu, je zavřený ve studiu a ještě dlouho bude, tak by se teď v březnu pustil do natáčení BD, to asi ne *15* -
jo a mimochodem uz byly vyhlaseny i castingy do vedlejsi role.
http://www.acting-auditions.org/2009/04/breaking-dawn-auditions-and-casting.html
Kde Alan se zminuje za dostali nataceci prava, ze by to mel znovu rezirovat David Slade a ze je to planovane na zacatek roku 2010....
poctete si :-)
*3* -
Re: Re: Re: v obchode
www.newmoonmovie.org -
Hlasujte pro cesko!!!
http://tweeter.faxo.com/Top_Twiligh t_Nation/2010/01 -
Re: Re: Re: Re: v obchode
přesně tak, děkuji ti za podporu *3* konečně někdo kdo se mnou souhlasí *3*