Přejít na výpis diskuzí

Twilight sága: Nový měsíc

FILM 12.12.2008 
1894 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Re: Re: Re: new moon

njn.. jenom s titulkami..
  • dark.memory

Re: Re: new moon

ale ne cesky nadabowany.. *8*
  • Re: new moon

ale da se stahnout na uloz.to *3*
  • dark.memory

Re: Re: Re: new moon

JJ..takse sem tonekde cetla ze w dubnu..
  • vrtulka

Re: ,hjk

3. díl Zatmění jde do kin 1.7.2010 *3*
  • vrtulka

Re: rozbresk

3. díl je Zatmění, 4. díl je Rozbřesk *3*
  • vrtulka

Re: Re: new moon

fakt? to by bylo naprosto super *3*
  • natshqa

fanatyk

for: roozarkaa jj to já taky já sem rovnou fanatik .jj toe škoda
  • Re: ,hjk

někdy v červenci
  • Re: new moon

Ahojky....dneska jsem četla že obchody ho mají mít na skladě 20.dubna 2010.... *3*
  • rozbresk

ale 3 díl je robresk *4*
  • new moon

ahoj,prosím neví někdo kdy tento filmík má vyjít na Dvd,prosím odepište a předem díky za odpověd :) *4*
  • no je to superrr

tak stále neměním názor.ten film je vážně supr...a těším se na další díly...můžu to vidět několikrát a stejně mě to dostane...pozor nejsem závislačka...škoda jen,že to v běžném životě nejde...potkat edwarda atak různě... *9*
  • dark.memory

Re: new moon

Skwelí *5*
  • dark.memory

Re: ,hjk

Zatmeni by se k nam melo dostat do kina kolem 1.7 2010, tak sem to nasla na netu ael sadn meli prawdu *3*
  • ,hjk

wOW stmívání a nový měsíc jsou nej filmy jaký existujou......moc a moc se těším na 3 a 4díl ve filmové verzi....a na 5 díl v knižní.....a von nový měsíc není namluvenej....to sem nevěděla....ja na něm totiž nebyla v kine pže sem byla na dovolený v řecku....ale četla sem ho.... *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* jo a nevíte kdy bude v kině 3 díl???????????protože mi 24.března jedeme na dovolenou a přilétáme až 9.dubna....jedeme na havai
    *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • ,hjk

wOW stmívání a nový měsíc jsou nej filmy jaký existujou......moc a moc se těším na 3 a 4díl ve filmové verzi....a na 5 díl v knižní.....a von nový měsíc není namluvenej....to sem nevěděla....ja na něm totiž nebyla v kine pže sem byla na dovolený v řecku....ale četla sem ho.... *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* jo a nevíte kdy bude v kině 3 díl???????????protože mi 24.března jedeme na dovolenou a přilétáme až 9.dubna....jedeme na havai
    *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • carbonella

new moon

Zdravim.V českém dabingu by to melo být kolem 13.března.Jinak je pravda že v originálu to zní líp.Ty naši mladí dabéři jsou sice dobrý ale Pattinsonův krásný hlas to nenahradí.Údajně by to měli nadabovat ti samý lidi jako ve Stmívání.Uvidíme. *3*
  • Re: Re: Re: Re: Re: patý díl

*1* díky....snad 2 roky vydžím... *1*
  • Re: Re: Kdy bude dabowana ?

říká se že někdy v březnu....
    no nwm nwm nwm...ale bylo by asi kravina kdyby v ´každym dílu je daboval někdo jinej... *7*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit