-
Re: jojojo čtěte
V něčem musím souhlasit...
V porovnání s knížkou..je film nic..v knížce je to takový víc vypsaný,ale jestli si myslíš že je to neukončený,tak můj názor je,že možná to bylo tak schválně,aby se lidi prostě těšili na další díl.
Jen mě mrzí že přesně takhle neukončený je breaking down...do je na prd...ale jinak OK... -
Re: ..
jestli myslíš Půlnoční slunce, tak to není pokračování, ale je to Stmívání z pohledu Edwarda *3* -
..
Jasne ze to wynde..kdyz na tom wytřiskaj tolik penez co by to newydali..aj sem četla ze 5.knižka newyjde tady unas..taky dobra blbost..ael uz se na nu tesim:D:D: ael je to wubec pokracowani celeho pribehu nebo jen jak to wse widel Edward??? *7* -
Re: Re: DVD New moon
jéééé kéž bys měla pravdu a já se mýlila, to bych byla opravdu šťatstná *3* pže si nedokážu představit, co bych do vydání na konči června dělala *3* uvidíme, třeba to v tom dubnu vyjde *3* -
Re: DVD New moon
Na internetu píšou že DVD New moon jde do prodejen 20. dubna 2010 -
??
achojky chtěla jsem se zeptat jestli bude i pátý díl twilight ságy ( knižně ) nebo to rozbřeskem končí prosím odpovězte mi do vzkazíku moc moc dík -
DVD New moon
tak už mi napsali i z Hollywood Classic Entertaiment ohledně DVD New moon. A budu asi zjišťovat dál *4* napsali mi, že práva na Nový měsíc vlastní společnost SPI. I když HCE vydali Stmívání, spolupráce HCE a SPI byla ukončena v srpnu 2009, takže oni DVD vydávat nebudou. tak se asi budu ptát u SPI *3* -
Re: DVD New Moon
tak jsem napsala mejlíka ještě do společnosti Hollywood Classic Entertaiment (společnost, ktera by New moon měla na DVD vydat, vydala i Stmívání) ohledně datumu vydání a čekám na odpověď. Až mi nějaká dorazí, napíšu Vám to sem *3* -
DVD New Moon
Tak jsem dneska jen tak ze zajímavosti napsala do Bontonlandu (www.bontonland.cz), která prodává CD, DVD a tak různě, jestli netuší, kdy asi tak půjde do prodeje Nový měsíc. Odepsala mi pí. Šťastná, že předpokládaný termín prodeje DVD je konec června. No jestli to myslí vážně tak to teda potěš pr... *9* -
mocnost!
hafoo..to je fakt mocnej film.. *16* -
new moon
Jo davejte si bacha na ulozto.cz je tam sice napsano ze je to New moon CZ dabing ale ve skutecnosti to tam davaji podvodnici co si tim nahrabavaji prachy jen kdyz na to kliknete. *9* -
new moon
Krásný filmy.... stmívání i nový měsíc...dlouho se mi tak žádný filmy nelíbili už se hrozně těim na zatmění *14* *15* *15* -
Re: herec
ahojky bohužel newím, ale k těm knížkám se dostan jsou moc krásné...ted akorád čtu zatmění a celou tu sadu čtu už po nikoláté...:D -
Re: Re: Re: Re: Re: new moon
nejradej bych zabila toho,kdo vybral herce na ten dabing.nic tak hnusnyho jsem dlouho neslysela.to uz ty nejhorsi a nejdtupidnejsi americky filmy maji lepsi dabing -
herec
Ahoj mám takovej dotázeček nevíte náhodou někdo jméno herce který hraje Jareda? *7* jednoho z těch vlkodlaků, kteří dovedou Bellu k Emily...je to ten co říká "mluv za sebe" když ten druhej řekne "my nekoušeme.." *3* *1* celkem by mě to zajímalo ale tady to není. No jinak Twilight Saga je faaaaaakt super... *14* knížky sice nemám a nečetla sem je ale snad se k tomu někdy dostanu... *14* *15* -
Re: Re: Re: Re: new moon
a taky to hlavně ještě nadabované není.... -
Re: Re: kino
jj dávaj dávali to minulý týden v Praze na Černym mostě. -
Re: kino
jjj to jj ale kde si byla v kine vzdyt uz to nedavaj?? -
Re: Re: Re: new moon
jezs cesky dabovany to je fakt hrozny!!!, no jak chces -
kino
ahojky byla jsem na new moon v kině a bylo to uplně úžasný, bylo to víc hororový než stmívání, al stejně jsou oba dva díly nádherný. *4*