-
Re: __Už jen 23 dní a je to tady !!!___
co? snad už jen 3 týdny přesně, ne? -
Idioti
Získal ten film třeba jen to stmívání nějakou cenu nebo spíš kolik a jak je tak kvalitní že ho obdivujete? -
Idioti
Získal ten film třeba jen to stmívání nějakou cenu nebo spíš kolik a jak je tak kvalitní že ho obdivujete? -
__Už jen 23 dní a je to tady !!!___
__ááá už jen 23 dní a je tady New Moon!!!__Už se nejvíííc těším a nemůžu ani dospat!!___ *14* *14* *14* *15* *15* -
Re: Breaking dawn
jojo,to se mi taky stalo... -
Re: Idioti
když je na prvním místě neznamená to že má nejvíc faoušků, ale že je nejnavštěvovanější, no a proč ne? chodím si sem do diskuze pro aktuality a odlazy *3* *3* -
Breaking dawn
Lidi objevila jsem tady na osobnostech tento odkaz, což vypadá, jako kdyby tu už byl zřízen profil Rozbřesku, ale když na to kliknu tak mě to hodí na základní stránku osobností.
The Twilight Saga: Breaking Dawn / The Twilight Saga: Breaking Dawn / (2011) -
Re: Idioti
zatí nikdo ale hodně nás to četlo narozdíl od tebe asi a každý věří že bude tak suprový jako kniha *1* *1* *1* -
Idioti
Kolik lidí z vás ten film vidělo že je nejoblíbenější???? -
Re: Re: Barbie
jo jo přesně na Edwarda teda není vůbec podobnej
*1* -
Re: Barbie
no, ale podoba teda žádná. Ten Ken vypadá spíš víc jak Emmet, než jak Edward *1* -
Barbie
Heji, ta Barbie a Ken alias Edward a Bella je mazec. Škoda, že už jsem na to velká *9* *1* *1* -
Re: Re: NM in 8 Minutes
Já taky, nejvíc se nemůžu dočkat. O půl noci budu vstávat, abych si zarezervovala lístky, páč jestli se tam neodstanu, tak mě jebne. Představa, že už to běží a já tam nejsem je šílená. *9* -
nový měsíc
lidi když chci jít do kina tak si musím objednat lístky předem žeo??? a newítw kolik to tk většinou stojíí ??? *7* -
Re: NM in 8 Minutes
úúúžasnýýýýý *3* asi se z toho čekání zblázním, jo asi jo *15* -
NM in 8 Minutes
http://www.youtube.com/watch?v=FvGU N-D1TJ8
fakt hodně, hodně dobrý video. Opět pár nových scén.
Hurá už jen 24 dní lidičky! *3* -
Re: nádhera
to teda je no ale mě se tam líbil i Edward jak se fotil s Bellou ten jeho usměv *14* ,ale je to dobré už se nemužu dočkat proboha -
nádhera
tak sem viděla tu ukázku z narozeninový scény a je to opravdu úžasnýý.. Nejlepší je tam emmett, ale je škoda, že to skončilo, u toho nejzajímavějšího *9* *1* *14* *14* -
Re: Re: tyvl!
Jo na sms.cz je to napsaný . BUDE TO S TITULKAMA !!! JUPÍÍÍÍÍÍÍÍ *14* *14* -
Re: tyvl!
taky sem nad tim přemejšlela, ale nikde to napsany neni :(....ale ja to chci každopádně s titulkama ...ten dabing se mi ani trochu nelíbí :(...x)