Přejít na výpis diskuzí

Twilight sága: Nový měsíc

FILM 12.12.2008 
1894 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Re: Re: Re: Re: NM

jako ja nwm ae jak muže jacoba hrat nekdo starší když v knížce mu je 17 (nebo 16 ja ted nwm ) tak jako taky se muí jít podle knížky o tom to je a ja taylora uplne miluju a myslím že nejsem sama kolik holek ho má rádo? no to je jedno *3*
  • vrtulka

Re: Re: Re: NM

možná kdyby Jacoba hrál někdo trošku starší tak by to bylo jiný, nevím. je to prostě tím, že Taylor je pro mě ve srovnání s Robem ještě takový "miminko" *9* ale asi to bude tím věkem jak říkáš. jelikož jsem o 3 roky starší než Rob tak mám blíž k němu *15*
  • ane.tt

Re: Re: NM

Co se týčem filmu,tak jedině Team Edward,ale ve skutečnosti je Taylor,alias Jacob mě osobně sympatičtější *1* možná proto,protože je mladší a můj typ kluka *1*
  • ane.tt

Re: ??

Cameron Bright *3*
  • elio

??

Já vim blbá otázka ale neni tady napsaný kdo hraje alexe....myslim toho jakoby kluka tý jane....pls jak se jmenuje?? *1* *1* *1* *7* *1* *1* *1* *1*
  • .

dokonalejší film prostě neznám *14*
    pro vrtulku: jacoba taky nemusím :D
  • ddaaddaa

už 20.listopadu

HEJ LIDI KDYZ SE TADY ZAREGISTRUJETE http://www.evropa2.cz/cs/stmivani/r egistrace.shtml BUDE TADY NEW MOON UZ 20.LISTOPADU TEDA KDYZ TAM BUDE ZAREGISTROVÁNO 30.000 LIDI A JE TAM 24.236 LIDI TAK HONEM HONEM!!!!!!
  • vrtulka

Re: NM

hezkýýýýýý *3* já se teda omlouvám všem, koho tím třeba urazím, ale já toho Jacoba vážně nemusím *9* ach jo, proč je mi nesympatickej? *9*
  • Re: a já zhynu

komu to tady bude vadit ze umres nikhomu takze ti rikam jenom sbohem a satecek
  • Re: BLÉÉÉ

chudaku
  • joliett

NM

http://www.youtube.com/watch?v=gkiZ WGS66HA
  • BLÉÉÉ

Prdel prdel prdel prdel
    prdel prdel prdel
    prdel prdel prdel
    prdel prdel prdel
    prdel prdel prdel
    prdel prdel prdel
    PRDEL SERE HOVNO
  • Re: regisstruj te se

no to tak *10*
  • Re: NM

*10* *10* *10* to by byla jen spása *16*
  • joliett

NM

Já už se tak těším, že mám noční můry. Se mi dnes zdálo, že jsem přišla pozdě do kina, no hrůza. Už běžela půlka filmu, no to byl děs!!!! *9*
  • xcornelia14

Re: Blíží se blíží

To se vám hokky ani nedivím.. já se snad nedoziju rána:DD
  • eliza003

Re: Re: Re: Re: Re: Příjezd Roba a Ashley

Já nwm co řešíte..... Praha je jednou hl. město a tím taky zůstane........ Každý město je nějak zvláštní :)) A kdyby ste mi někdo chtěl hodit pod nohy to že tady bráním Prahu jen protože tam bydlim tak ste na omylu :)) Jsem Liberečák jak vyšitej samozřejmě že si taky kladu otázky proč né k nám do Lbc ale nemusím kvůli tomu urážet ostatní města.......... A Praha není zlá :))
  • eliza003

Re: Re: stmívání..

Angličtina s titulama je MNOHEM LEPŠÍ taky teď často zajdu na film v Anglině s titulama (trénink na New Moon) a hlasy?? a překlad?? No skrátka Děss
  • eliza003

Re: a já zhynu

Miluju tyhle lidi co se musí do všeho a do všech jen navážet!!! Běž se prosím radši někam vycpat....... Neberu ti to že se ti to nezdá ale nám to cpát nemusíš :)) Tak drž zobák a nech nás napokoji zdřejmě to NECHÁPEŠ!!!!! *5*
  • eliza003

Re: Blíží se blíží

Nejspíš se dřív zblázním ale už jen chvilka chvilička :D Aaaaa nu mám prostě dost *15*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit