-
Re: Re: Re: Re: NM
jako ja nwm ae jak muže jacoba hrat nekdo starší když v knížce mu je 17 (nebo 16 ja ted nwm ) tak jako taky se muí jít podle knížky o tom to je a ja taylora uplne miluju a myslím že nejsem sama kolik holek ho má rádo? no to je jedno *3* -
Re: Re: Re: NM
možná kdyby Jacoba hrál někdo trošku starší tak by to bylo jiný, nevím. je to prostě tím, že Taylor je pro mě ve srovnání s Robem ještě takový "miminko" *9* ale asi to bude tím věkem jak říkáš. jelikož jsem o 3 roky starší než Rob tak mám blíž k němu *15* -
Re: Re: NM
Co se týčem filmu,tak jedině Team Edward,ale ve skutečnosti je Taylor,alias Jacob mě osobně sympatičtější *1* možná proto,protože je mladší a můj typ kluka *1* -
Re: ??
Cameron Bright *3* -
??
Já vim blbá otázka ale neni tady napsaný kdo hraje alexe....myslim toho jakoby kluka tý jane....pls jak se jmenuje?? *1* *1* *1* *7* *1* *1* *1* *1* -
.
dokonalejší film prostě neznám *14*
pro vrtulku: jacoba taky nemusím :D -
už 20.listopadu
HEJ LIDI KDYZ SE TADY ZAREGISTRUJETE http://www.evropa2.cz/cs/stmivani/r egistrace.shtml BUDE TADY NEW MOON UZ 20.LISTOPADU TEDA KDYZ TAM BUDE ZAREGISTROVÁNO 30.000 LIDI A JE TAM 24.236 LIDI TAK HONEM HONEM!!!!!! -
Re: NM
hezkýýýýýý *3* já se teda omlouvám všem, koho tím třeba urazím, ale já toho Jacoba vážně nemusím *9* ach jo, proč je mi nesympatickej? *9* -
Re: a já zhynu
komu to tady bude vadit ze umres nikhomu takze ti rikam jenom sbohem a satecek -
Re: BLÉÉÉ
chudaku -
NM
http://www.youtube.com/watch?v=gkiZ WGS66HA -
BLÉÉÉ
Prdel prdel prdel prdel
prdel prdel prdel
prdel prdel prdel
prdel prdel prdel
prdel prdel prdel
prdel prdel prdel
PRDEL SERE HOVNO -
Re: regisstruj te se
no to tak *10* -
Re: NM
*10* *10* *10* to by byla jen spása *16* -
NM
Já už se tak těším, že mám noční můry. Se mi dnes zdálo, že jsem přišla pozdě do kina, no hrůza. Už běžela půlka filmu, no to byl děs!!!! *9* -
Re: Blíží se blíží
To se vám hokky ani nedivím.. já se snad nedoziju rána:DD -
Re: Re: Re: Re: Re: Příjezd Roba a Ashley
Já nwm co řešíte..... Praha je jednou hl. město a tím taky zůstane........ Každý město je nějak zvláštní :)) A kdyby ste mi někdo chtěl hodit pod nohy to že tady bráním Prahu jen protože tam bydlim tak ste na omylu :)) Jsem Liberečák jak vyšitej samozřejmě že si taky kladu otázky proč né k nám do Lbc ale nemusím kvůli tomu urážet ostatní města.......... A Praha není zlá :)) -
Re: Re: stmívání..
Angličtina s titulama je MNOHEM LEPŠÍ taky teď často zajdu na film v Anglině s titulama (trénink na New Moon) a hlasy?? a překlad?? No skrátka Děss -
Re: a já zhynu
Miluju tyhle lidi co se musí do všeho a do všech jen navážet!!! Běž se prosím radši někam vycpat....... Neberu ti to že se ti to nezdá ale nám to cpát nemusíš :)) Tak drž zobák a nech nás napokoji zdřejmě to NECHÁPEŠ!!!!! *5* -
Re: Blíží se blíží
Nejspíš se dřív zblázním ale už jen chvilka chvilička :D Aaaaa nu mám prostě dost *15*