Přejít na výpis diskuzí

Twilight sága: Nový měsíc

FILM 12.12.2008 
1894 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • luida

Re: Re: Jacob

Však bude Jacobova tchýně! *1* To stačí ne? *15* Ach ty rodinný vztahy *1* *1* *1* !!!!
  • joliett

Jane Alice Edward Bella Felix Demitri

Je to sice hrozná kvalita ale aspoň zase něco novýho
    http://www.youtube.com/watch?v=-- RcJVS865U
  • vrtulka

Re: Jacob

no podle mě, kdyby Bella mohla tak s Jacobem zůstane. jenže nemůže. jistě víš, jak dopadla, když jí v Novém měsíci opustil Edward. prostě bez něj nedokáže žít, způsobuje jí to neskutečnou bolest, když s ním není, proto se rozhodla pro něj. i když Jacoba také moc miluje, je pro ní bolestně snažší opustit jeho než Edwarda.
  • Jacob

čusky...Když jsem vyděla Twilight rozhodla jsem se ,že se musím podívat i na ty knížky a byly fakt super...Akorát moc nechápu bBellu!!!Já osobně bych raději zůstala s Jacobem...hm no a navíc ,kdyby fakt vypadal jako Taylor tak bych vážně neváhala!!!A navíc mam raději teplo než zimu *1* *14* *14*
  • Re: NM

No tak to nevim ale u nas v kine je to od 12 let.Ale premieru tady u nas mame uz 26.12 coz je sila asi se zblaznim *4*
  • anukkyss

achjoooooooo

Tak sem zjístila že do kina bych se nedostala a tak to neuvidím v kině
    No tak si to stáhnu a pak vám senm tak 21.11 napíšu jaký to bylo
    ale stejnak bych rači šla do kina *9*
  • vrtulka

NM

už mám doma lístky, huráááááá *3*
  • vrtulka

Re: Re: Re: Re: lístky

mám je rezervovaný do Cinemacity v Praze. od včera rozjely rezervace přes internet. jenže ti to začínají dávat až od 26.11. mám rezervaci až na 28.11.- sobota, pže kvůli práci to dřív nestíhám.
  • Re: Re: Re: lístky

a kde si je sehnal ja je nemuzu nikde najit *7* *7*
  • vrtulka

Re: Re: lístky

a zítra si je jdu vyzvednout *3* sice na to jdu až za 14 dní, 28.11, pže dřív ty předpremiéry co se tu najednou vyrojily nestíhám, ale to už mi tak nějak nevadí. hlavně, že už to bude, že už teď budu mít lístky (a budu o hodně klidnější *15* ) a to mi stačí *3*
  • gabi5111

IN/Twilight

http://www.cas.sk/clanok/135731/hla sujte-a-vyhrajte-s-twilightom.html zahlasujte kto je lepší viem že to je pre slovakov ale určite nebude vadiť ak zahlasuju aj Česi *1*
  • gabi5111

Re: lístky

Ježiš aj ja chceeeem *1* sa maaš :)
  • vrtulka

lístky

juchůůů už mám rezervovaný lístky *3*
  • joliett

Re: Jessinečka

Jo díky, to je možný. Aspoň vím. Se v tom zas až tak moc nevyznám. Ale mi bylo hned divný, že by to trvalo jen 130min oba díly. Hold jsem blondýna no, top nezapřu. Tak díky za radu. NEJVÍC SE TĚŠÍM!
  • joliett

Re: Je prostě super!

Tak to máš dobrý, že jsi to viděla teprve teďka a hned už budeš mít ke shlédnutí i druhej díl. hroší to máme my, co na tu dvojku čekáme už rok *4*
  • shadower

Je prostě super!

Když jsem včera viděla na DVD 1. díl Stmívání, musela jsem si ho pustit ještě 2x, protože byl překrásnej! Už se moc těším na 2. díl v pátek v kině! Doufám, že brzy vijde i ten 3.! Robert hraje Edwarda perfectně!!! Stejně tak Kristen Bellu. Prostě jsem se nemohla vynadívat jak to hezky natočili! Asi si koupím i knihy, protože jsem do toho začala být úplný blázen :D
  • ane.tt

...

Já jdu na to 26.11. a už se těším *3* nejradši bych na to šla poslední den promítání,abych se mohla ještě pořádně napínat,ale tak jdem hned ten první no *1*nevadí...doufám,že si to pořádně užijete,teda ti,kteří to maj v kinech už od toho 23.11. *3*
  • embry call a Jared

ahoj lidi,chtela bych se zeptat jestli nekdo z vas nahodou neví kdo je ten druhej sedej vlk a kdo je ten hndo cernej(vim ze to budou embry a jared ale nwm kterej je kterej *1* ) tak jestli by byl nekdo tak hodnej a rekl mi to tak budu rada,predem díííky......jo a nevite kdy ze je u nas ta premiera??..dík pp *14*
  • jessinka81

Jessinečka

No ten program asi to mysleli že bude přestávka protože 2 díly po sobě nejdou nic ve zlim XDJo je to až od 15 let ale myslim že by to mohlo bejt i od menšího věku tak od 12...no to je jen můj názor... *14* Já du teda do Hradce K. a škoda že to nedávájí ve 3D to by byla síla *14*
  • joliett

NM

Lidičky, už jsem si zarezervovala lístek, hurá. Ale nějak to nechápu, je tam napsáno Twilight I., II. (dvojprogram), to jako budou dávat oba díly najednou? No, mě to neva, aspoň budu mít proTWILIGHTovanej celej večer. Stojí to teda 199Kč a dávaj to 24.11. (Cinestar Olomouc). Nejvíc se těšííím. A je to fakt až od 15ti! *3* *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit