-
NM
Na stránkách cinestar.cz je napsané že nový měsíc je od 15ti let.Je to pravda nebo to špatně napsali?????????? -
NM
takže lidi teď jsem koukala na tu registraci na Evropě 2 a je tam zaregistrovaných přesně 30 107 lidí. tak to jsem zvědavá, co se teď stane *3* jestli se opravdu premiéra přešoupne na příští týden nebo ne -
Re: Premiéra ? ? ?
Jo a ještě jsem nedodala,že je to v cinestaru v Ostravě, ale to jste asi poznali pokud jste na to klikli. Myslím, že se jen popletli... -
Re: Re: Re: Re: Re: NM
no, to mě to bohužel na první vysílání nevyjde, jelikož musím do práce *9* takže mě to čeká až v sobotu 28.11. ale tak v pohodě, hlavně že to konečně uvidím *3* -
Premiéra ? ? ?
Ahojte:) Teďka jsem brouzdala po stránkách cinestaru a na něco jsem nazarila...
http://ostrava.cinesta r.cz/datumy.php?tprID=983
Je to divné, protože je tam u premiéry uveden datum 23.11.2009
Neleze mi to do hlavy, jelikož ještě ve středu tam bylo 26.11... nevím možná se popletli nebo to bude opravdu 23.11. *3* -
NM
Ježiš dokážete si představit ,jak budou ty kina přeplněný?!? Neví někdo kolik dní předem se můžou rezervovat? Dík -
Jsem zvědavá, v kolik to budou dávat. To bude masakr. Ve čtvrtek to hoděj do kina a já musím jít hned na první vysílání, i kdybych si měla vzít dovolenou! -
Re: Re: Re: Re: NM
to sice je, ale my jsme silný holky a vydržíme ne? *3* 14 dní už není tak hrozný, to uteče ani nebudeme vědět jak *3* -
Re: Re: Re: NM
Huráááá ale stejně je to děsná doba *9* -
Re: Re: NM
to se ptáš jako vážně nebo ze srandy? všichni zasvěcení ví, že přesně za 14 dní je tady premiéra NM *3* -
Re: NM
Co se stane za 14 dní?? *7* -
evropa2
Nezapomente na evropu2 mužete hlasovat i vícekrát -
NM
Lidi už jen 14 dníííí *3* -
Jessinečka
Někdo tu chtěl vědět koho hraje alex tak za prvé to není alex ale Alec a hraje ho Cameron Bright(16).Jo jak říkáte že Jacob je vám nesimpatickej tak to vůbec není! Do druhého dílu mi je teda simpatickej dost ale počkejte na třetí díl to je něco! Myslim si a nechci se vytahovat že sem mega big fans!XD Doufám že když se na něco budete chtít zeptat tak vám ráda odpovím. A ještě k tý 3 je to fakt hustý musela sem se rozbrečet a to ani nejsem velka citlivka *9* Už se těšim na 2 pojedu do Hradce K. A vy??? *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
NEW MOON "Battle"
http://www.youtube.com/watch?v=jzzs iyXsuaQ -
Re: už 20.listopadu
Nepovídej! *1*
No ale já stejně pochybuju, že se to bude těm kinám chtět měnit, aj kdyby tam ta třicítka byla. -
Už se těším na Zatmění a Rozbřesk, tam si aspoň Jackson víc zahraje. Hlavně, jak je bude učit bojovat, to bude super. -
Já zase strašně žeru Jaspera (teda spíš Jacksona) a ten to v new Moon teda pěkně posral, no ... Ale Jackob je taky super, hlavně když má ještě dlouhý vlasy, to já prostě na klukách miliju. -
soundtrack
že by novej soundtrack ?? *14* http://www.youtube.com/watch?v=eK0uCfHZZH4&feature=related -
tak Edwardovi je v knížce taky jakože "17" a Robovi je 23. ale to je opravdu tím, že mě je 26, už jsem stará rašple *15* , věkově jsem blíž Robovi než Taylorovi. a když jsem četla knížku tak jsem si Jacoba představovala trošku jinak no. promiň, jestli jsem se tě nějak dotkla *4*