Přejít na výpis diskuzí

Twilight sága: Nový měsíc

FILM 12.12.2008 
1894 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • anukkyss

vcng

Mluvím klidem co napsali že to tady ještě nikdo nemohl vidět
    --------------------------- --------------------------------
    P remiéra byla už v některých zemích dřív než 20. v los angeles byla předpremiéra 16.11 a nějakej chytrák si tam vzal kameru a natočil to a dal to k stahnuti na internet... tak nežvaňte že to není ještě k vidění, jen proto že zrovna nevíte KDE to najít, neznamená že to není k vidění...
    , někde jsem četla že je to nejkradenější film vůbec, a ja ho pravě stahuju přes torrent....
  • anukkyss

Re: Re: Videla jsem New moon.. Twilight je lepší!!!

Už je to k stahnuti na internetu .... premiéra byla v některých zemích už 19. a 18.
  • anukkyss

<3

Zatím si můžete užívat ukázek, kterých je teď na youtube opravdu moc hodně jestli chcete nějakou scénu vidět už teď, tak ji tam určo najdete, já jsem před chvilou zkoukla celou tu jak běžela a potom i stím polibkem <3 ---- super----- ale dál jsem nehledala protože ten film chci vidět celej a pak už bych si to tak neužila kdybych si vyžrala všechny dobrý scény už teď--- ale viděla jsem kousek z té poslední scény a ještě s jacobem, a viděla jsem že těch scén je tam mnohem víc... *3* *1*
  • joliett

NEW MOON

Včera jsem poprvé v životě( a asi i naposled) litovala, že nejsem Američanka! No, ale už jen 3 dny a hurááá na premiéru.
  • Svetová premiera

super.Dneska je svetova premiera.jeste 6 dni a je premiera v ČR kdyz nepocitam predpremiery.Ale u me je to stejne vic jak za mesic. *9*
  • kecy

Já jsem na tom byla na předpremiéře v Los Angeles a říkam, že je to lepší než první díl. Je to líp natočený a více podle knižní předlohy, Viktorie už tam má zase rudý vlasy, jak měla mít hned na začátku. Je to sice prakticky stejné jako první díl, ale co chcete, když taková je i kniha. Nic se v tom prakticky neděje. Pořád o jedné věci, ale to je i knižně. Člověk se alespoň celý film nemusí koukat na ksicht Pattinsona. Díky tomu to u mě postoupilo mnohen váce. Prostě se mi zdá lepší a hotovo. Ať si říká kdo chce, co chce!
  • elio

......

ÁÁÁÁ už se těšimm *1* *1* *1* už jenom 5 dnííí a uvidim new moon *14* *14* *3* *3* *3* *3* to už snad vydržim *1* *1* *1* *1* *1* *3* *3* *3*
  • Re: Re: Videla jsem New moon.. Twilight je lepší!!!

Nic proti lidi, ale premiera byla už 16.11 v LA. *4*
  • Re: Videla jsem New moon.. Twilight je lepší!!!

Taky by mě docela zajímalo kde si viděla New Mooon, protože ani u nás ani v jiný zemi jetě nebyla ani premiéra a ty už jsi to viděla? Páni, máš asik nadpřirozený schopnosti! *4* A nebo nadpřirozenou fantazii, nechci se ti posmívat, jen by mě to zajímalo! A hlavně taky podle čeho jsi usoudila že tam Jacob hraje hrozně, když jsi ten film ani neviděla a nevíš jak tam hraje, jasně možná jsi to usoudila z trailerů, ale trailer a samotný film je velkej velkej rozdíl! Tak zatím papapa
  • vrtulka

Re: Videla jsem New moon.. Twilight je lepší!!!

slečinka nás chce asi ohromit

Docela by mě zajímalo kde jsi to viděla když ještě neni ani premiéra v americe..vlastně nikde to neni...!!!!! asi nevíš co si máš vymejšlet co...??!!! Myslíš si jaká seš úžasná...?Jenže aby ti to vyšlo tak to musíš mít trochu vykoumaný frajerko.... *5* *5*

a muzu vedet kde jsi to videla kdy jeste nebyla premiera ani v americe.predem dekuju.nerikam ze lzes nebo tak ale rada bych se sama presvedcila diky
  • Videla jsem New moon.. Twilight je lepší!!!

Tak jsem viděla New moon.. no povím vám! :D..na Twilight to rozhdně nemá.. pořát se ko,emtoho dělaly caviky jak to bude uplně uzasný... Rozhodně Stmívání bylo a BUDE NEJLEPŠÍ DÍL ZE VŠECH ( nebo mozná Rozbřesk).. :D.. Ale co dodat.. Jackob v NM je uplne na HOVNO!! HRůůza uplněj des.. ten to akorát tam sere!. zlatej edward.. ta scéna kdy ho bells zachranuje v Itálii MNAMKY . eDWARD TO JEDINÝ DRŽÍ.. a VOLTURIOVy TI JSOU NAPROSTO JEDNIČKY.. *3*
  • Re: Re: Re: Jacob

Bella miluje jen Edwarda.. a proto se zustane s Edwardem, vezem si ho a budou spolu mít mimčo.. ch už se nemuzu dockat rozbřesku! :)
  • joliett

Re: Re: WOW

Už jen týden. Taky se už nemůžu dočkat! Nejvíc.
  • Re: Re: Jacob

AHOJ PROSIMTE TY JSI VYDELA FILM STMIVANI 2 CHTELA JSEM SE ZEPTAT JSETLI BELA SNIM ZUSTANE DIK
  • vrtulka

Re: WOW

já to čekání asi nevydržím, už abych to viděla *9*
  • joliett

WOW

http://www.youtube.com/watch?v=qAwk WNfl4vA

*3*
  • vrtulka

Re: Jane Alice Edward Bella Felix Demitri

kvalita nekvalita, úžasnýýýýýýýý *3* Rob tam v tu chvíli sice vypadá trošku divně ale i tak z něj vyzařuje něco co mě dostává do kolen *14*
  • vrtulka

Re: Re: Re: Jacob

cha cháááááááááááá to je dobrý *15* máš pravdu, bude to nakonec jeho tchýně *15*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit