-
Re: 26.11
Dkonalý filmeček...žeru taylora a celý film sním...upe dokonalé....hrozne se mi libila scena s volturiema.... *14* *14* -
Re: NM
ja tam jdu az za mesic .tak si nezoufejte *4* -
Jupíí
Tak už jsem na tom byla.. dokonce včera.. užasnej film jen pár tech new stylů natáčení se mi nelíbilo: Př.. jak kluci z LP skáčou z utesu.. samodrejme žeru Jaka.. uplne super.. stejne jako Edward.. ale Bella me tam teda fakt na konci zarazila.. nemám ji ráda;) ale film doporučuju!! -
new moon..<3
mm new moon..je nejlepšíí...viděla sem to v neděli *14* *14* bylo to lepší než jsem čekala... *14* *14* *14* -
Re: Re: NM
páni kdybych na to měla čekat 2 roky jako ty, tak se tuplem zblázním *15* já se k tomu dostala teprve před 3 měsíci, takže trpím jenom 3 měsíce a i tak je to pro mě šílený *15* no těch pár dní to snad zvládnu a v sobotu budu nejšťastnější člověk *3* -
Re: NEW MOON
taky nesnasim dabovany filmy :-) -
Re: buu :´-(
Vazne??? To je divny???
Tady v USA pri premiere ve ctvrtek v noci a pote v patek a v sobotu ( ja na to uz sla 3x LOL ) byl sal plny 12 13 lettych slecen ktere omndlevajic kricely a tleskaly kdykoliv se objevil Edward nebo Jacob hahaha (AMICI :-) )
A hlavne Amici jsou docela prisny na to kdo jaky film smi videt tak bych se docela divila kdyby to v CR dali az od 15 let -
haha neboj nezblaznis...ja na to cekala skoro 2 roky od te doby co jsem to cetla a kdyz uz jsem sledovala na jare jak to nataci tak uz jsem si myslela ze to nevydrzim LOL :-)
Ale vydrzela :-) (ono mi nic jineho nezbylo).
Nam to tady v USA prislo do kin ve ctvrtek po pul noci a ja mela stesti ze jsem si koupila listky predem. :-D
Takze se nezblazni do soboty pac New Moon stoji za to videt :-) *3* -
Re: Re: NEW MOON
v pardubkam v sinestaru taky davaj oba dily najednou ale ja du jen na dvoujku -
Na to je nejlepší, naprat si den samýma aktivitama, aby jsi neměla čas, na to myslet. Já měla dnešek tak navalenej, že jsem skoro zapoměla, že na to jdu už zítra. Ne, kecám, nezapoměla, ale bylo to mnohem lepší, než když jsem na to musela pořád myslet. Hurá už zítra! *3* -
Re: Re: 26.11
ja na to du ve ctrvtek uz se tesim az to konecne uvidim *3* *14* -
Re: buu :´-(
Myslíš že to někde kontrolujou? No já teda myslim že ne, by se z toho museli zbláznit! *15* -
Re: Pozor:D
taky si myslim to co tam napsal je hrůza!!!!!!!!! mě se teda ten film moc líbí *14* -
Re: 26.11
hahaha ja už to mam staženy v angličtine natočeny z kina ale du na to v sobotu *13* *5* -
Re: New Moon
A je to ono len to je asi po španielsky =D ak ste čitali knihu tak budete vedeť o čo tam ide... -
26.11
Tak děcka já na to jdu ve četvrtek.Pak vám napíšu jaké to bylo...Už se děsně těším na Jacoba (Taylora) -
NM
teda lidi tenhle týden pro mě bude neskutečně dlouhej a hlavně krutej. na New moon jdu až v sobotu a už od dnešního rána slyším všude v rádiích reklamy, na netu jsou upoutávky a mě to začíná dohánět k šílenství *15* takže je taky dost možný, že se do tý soboty zblázním a neuvidím nic *15* -
buu :´-(
Ahoj, jsem hrozně zklamaná, protože je prý New moon od 15-ti let!!!!!!!!! *9* *9* *9* *9* *13* *9* *7* *16* -
Re: <3
jo diky už to stahuju.To sem na to zvědavá tak dík a čau *3* -
<3
Tak jsem se právě dodívala.
Ze začátku jsem se chechtala, potom sem skoro brečela, pak jsem byla deprimovaná. pak jsem se zas chcechtala, pak jeli do volltory- celkem dobry, ale pak jsem byla znechucená- ten konec se moc nepovedl
A tak celkově to bylo asi lepší než jednička!!!! *3* (nepočítám ten konec)
- víc podle předlohy (nepočítám ten konec)
Takže doporučuju, bylo to lepší než jsem čekala *1* *14*