Přejít na výpis diskuzí

Twilight sága: Nový měsíc

FILM 12.12.2008 
1894 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Film

Byla jsem na tom vcera a musim rict, ze je to fakt absolutne bozi mnohem lepsi nez Stmivani
    a Jacob na tom byl, ale nejlespi *14*
  • Re: Ty voe

Yes taky jsem včera absolvovala dvojfilm v HK byl to mazec v pátek jdu ještě a už se moc těším bylo to vážně moc dobré jinak knížka je knížka ale proti filmu ani slovo jen snad klobouk dolů *3*
  • joliett

Re: Ty voe

Nejlepší bylo, jak se tam Aro začal chlámat, z toho jsem nepochopila, málo vtipny *1*
  • joliett

Re: NM

tak to si dovedu představit, melou jak když střílí kulomet!
  • joliett

Re: Re: NEW MOON

no a ten film, je to pořád nátačená z kina? Nebo už se najde i lepší kvalita?
  • vrtulka

NM

na AXN dávají TV spoty New moon, v maďarštině *15* to je katastrofální *15*
  • vrtulka

Re: Re: Re: NM

já jsem v tom naprosto utopená *14*
  • dra

Re: Re: NM

já bych to teda taky nevydržela. Já na to přišla (stmívání) teprve v pátek, ale i tak sem si to rychle zamilovala a sem do toho blázen. *4* *4* *4*
  • twilight14

Ty voe

Byla jsem tez na dvojfilmu vcera bylo to fakt bozi. Vubec jsem necekala ze to bude tak dobre natocene,ty vtipne sceny skoro cely flm to se nedalo:-DAro,Jackob,Charlie...to byly joeky:-D
  • anukkyss

Re: http://www.youtube.com/watch?v=YmOG za_Pjs4

Ježda, dala jsem tam blbej odkaz sparvnej je tenhle : http://kristenstewart-czechfans.blo g.cz/
  • anukkyss

http://www.youtube.com/watch?v=YmOG za_Pjs4

založila jsem blog o kristen, tak se podívejte a napište jak se vám líbil popř. co by jste zlepšili atd. zatím teda jen image, potom budou i články ale hlavně zajímavosti a aktuality *1*
  • anukkyss

Re: Jupíí

Mě se Bella líbila s jacobem nejvíc, ale z pattinsona sem nemohla jak recitoval ty verše před třídou *1*
  • anukkyss

Re: NEW MOON

www.titulky.com tam dáš hledat new moon a najdeš :)))
  • new moon

já na to du taky zítra moc se těšííííííííímtak doufám že nezklame:-* *14*
  • mysak.kol

titulky už dávno jsou a dost dobře sedí *14*
  • vrtulka

jééé tak to jsi mě potěšila, že se ti to líbilo *3* já jdu až v sobotu a už to asi nevydržím *15*
  • joliett

NEW MOON

Tak jsem na tom též byla včera, dávali oba díly. A NEW MOON fakt úplně nejlepčejší. Jsem maximálně spokojená. Předčilo to moje očekávání. Parádní herci, jako vždy. Skvěle udělaná hudba, v pravý okamžik. Fakt všechna čest. Jackob mě tam taky úplně dostal a mám ho teď ještě radši. Hned bych na to šla znova. Hned jak budou titulky, tak si to musím stáhnout. Ať už je Zatmění ...
  • sissul

"nový měsíc"

větší konina tady už dlouho nebyla :D
  • luida

Re: Pozor:D

Ten chlap má problém v tom, že všichni zbožňujou Roberta a Taylora a na něj nikdo neletí. A i jeho pes(pokud nějakého má, já bych s ním nevydržela 5vteřin) zbožňuje Bellu!!!! Ten film je naprosto úža, jak Stmívání, tak Nový měsíc(ještě jsem neviděla, ae v sobotu uvidím), tak i Zatmění a Rozbřesk!!!! Prostě a jednoduše, celá sága je perfektní!!!!!!! A Robert je absolutně k sežrání!!!!
  • Re: NEW MOON

Ahuj jou tak samo sme to meli i vOvěě *15* včeraa juuj ae čekala bych vic naprane kino a ono ne xD ae tj fuuk ... to bylo upe megha bozi..bylo to lepší než Stmívání,vypadalo to wice jako film ovšem ten konec me taky zdrtil upe usekly *8* ae jinak dojmy: brečela,smála se ,doufala plste WŠECHNO *14* DOKONALOST ... *14* *14* *14* Jacob *14* Edward *14* 4Ever!! du znova na to nejmin 5x Určo.. *15*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit