-
....
Dočetla jsem knížku a sem strašně zvědavá jakej bude film...a musim řídt že Edward je prostě nejlepší kam se na něj hrabe nějakej Jacob...:-D -
NEW MOON
tak sem konečně viděla new moon ....upe božííí film ...nejvíc mě dostalo jak tam Edward citoval romea a julii to bylo kráásnéé ...nebo jak se tam začal Aro chlamat *15* -
Re: Re: Re: Re: jupííí
Akorát mi to nejde pustit na noťasu *9* Chce to nějakej kodek, kde to mám k sakru splašit?? *7* -
Nádhera
Včera jsem na tom byla v Golden Apple Cinema, fakt boží film, krásní herci, ukápla mi i ta slzička ( na konci a na začátku, jak ji Edward opustil).. Jen mě mrzí ten konec.. a taky nechápu Bellu, proč chce Edwarda *7* , já bych teda raději brala Jacoba, podle mě je on více sexy :) *14* -
The Best
Nový měsíc byl úžasnej!! *14* Krásný příběh, cíl, skvělá hudba, krásní herci =) Už aby byl červen 2010 *1* -
Mazec
Dneska jsme na tom byli v cinestaru a bylo to upe mazecky *14* .. Uz se tesim na 3ku a 4ku :)).. -
Re: NM
souhlas -
NM
lidi já nemám slov. to bylo naprosto dokonalý, úžasný, krásný, nejvíc, nejvíc výborný. jsem z toho naměko, vyplesklá a dojatá *4* -
Re: jupííí
*3* Já na tom taky dneska byla v cinestaru *1* -
Re: Re: Re: jupííí
taky stahuju *1* -
Re: Re: jupííí
Tak už to má stáhlý, super internet!! *1* -
Re: jupííí
taky jsem přišla před chvilkou z kina a ůplně božíííííí nemám slov Kristen to zahrála bezvadně,valila jsem oči při některých scénách,prostě best film!! *14* *14* -
jupííí
Tak jsem na tom byla v cinestaru v Olmu dneska a nejlepší, občas mi ukápla i nějaká ta slzička *1* Akorát ten blbej konec:Vezmeš si mě? a konec!! To je blbý, vím, že to má navnadit na 3. ale takhle je ten konec divnej. A navíc, když řekne Bella ne! Já bych ho brala hned: Vezmeš si mě? Tak ne asi! *15* -
New moon
ten film jsem už snad viděla 10krát a pořád se mi strašně moc líbí nemá chybu a už se moc těším na třetí díl *1* . twilight saga miluju jsou to nejlepší filmy které jsem viděla a knížky jsou také boží!!!!!! -
Re: new moon
Tak nesouhlasím s tebou že byl 1. Rob.. jko je to můj názor, mě se prostě nelíbí.. Ale ten film byl boží i tak.. sem u toho 2x brečela *1* .. jo a podle mě bude nejlepší poslední díl.. jak tam budou mít to malé upíroděcko :D -
Re: New moon
Já jsem byla dneska a mega se mi to líbilo.. a s tím Jacobem a tak.. no mě se teda o moc líbí Jacob víc než Edward.. A je mi docela líto (jako ve filmu) Jacoba, když ho ta Bella nechce.. nechápu ji, já bych ho prala hned *14* -
Re: NEW MOON !!!!!!!!!!!!!
Jo taky jsem byla na dvojfilmu na černým mostě a nějaký holky celý stmívání prokecali a ještě ho fotili s bleskem. Takový holky střílet do hlavy. Můžou sedět doma u tv a kecat jak chtějí a nekazit film ostatním. -
New moon
Dneska sem na tom byla v Cinestaru a musím uznat že to bylo Krásné :) ale vůůbec nechápu proč ste všichni zbláznění z Jackoba, uznávám, že je pěkný a mně se taky líbí, ale kde sou ty fanynky Edwarda? *9* -
Re: 26.11
Jůůů jsi taky Jacob Team ??? Já taky, Edward je sráč !!!!! I ♥ JACOB !!!!!!!!!!!! TEAM JACOB 4EVER !!! *14* -
Re: Twilight tetování a upírský styling v kinech Cinema City
Supr, my byli v Cienstaru, tam dávali k twilight menu odznaky Team Jacob nebo Team Edward, v mým případě TEAM JACOB !!! *14*