Přejít na výpis diskuzí

Twilight sága: Nový měsíc

FILM 12.12.2008 
1894 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • luida

pomoc

Ahojte, jak mám dát na vytvoření osobnosti, že jde o filmovou postavu??? Zkouším Renesmee.
  • NM

Povedený! I když v něčem se mi víc líbilo Twilight.. super! Nemuzu se dočkat Eclipse.. doufám že David. S to pořádně rozjede;)
  • joliett

Re: Re: NEW MOON

no přesně tak! Taky poslouchám teď jenom tu jednu. Ale celkově je ten soundtrack dobrej.
  • vrtulka

Re: Re: Re: New Moon

a kde jsi to prosím tě stáhla v týhle kvalitě? *4*
  • vrtulka

Re: NEW MOON

už mám tu písničku stáhlou v telefonu a poslouchám a poslouchám *3* musím říct, že tahle se mi "zatím" líbí ze soundracku nejvíc. ty ostatní nemám ještě tolik naposlouchaný *4*
  • vrtulka

Re: NEW MOON

naprostej souhlas *3* nejlepší
  • joliett

NEW MOON

http://www.youtube.com/watch?v=uKYy lZj2Sf8

tohle je podle mě nejlíp zhudebněnej úsek filmu. Moc moc se mi to líbí *3*
  • Re: Sláva!!!

úplně souhlasim...úžasnej filmek a luxusní hudba =o)...a taky nechápu, jak mohl někdo napsat o tomhle filmu tak hnusný věci =( (a přesně stránky csfd.cz jsou toho příkladem, a to mě strašně mrzí, páč jinak to jsou úžasný stránky, kde těm hodnocením se dá docela často i věřit, ale u New Moonu ne!!!)
  • claaara

Re: Sláva!!!

Přesně tak! Film naprosto skvělý a soundtrack jakbysmet!
  • ivik666

Sláva!!!

KOnečně! Zaplať Pán Bůh, že aspoň na Osobnostech.cz jsou nezaujatí maniaci.....páč na Csfd.cz jsou pošuci.....! kdo může napsat o New Moon, že je to krví potažený fotoromán z Bravo girl....no to je urážka Stephenie Meyerové. Asi by si měli přečíst knihu...respektive všechny díly, a pak ať mi tvrdí že to je pořád fotoromán....! Prostě skvělí, skvělí, skvělí.
    P.S. Hudba je perfektní...stahněte si soundtrack. Skvěle doplňuje.....byla jsem unešená.... *3*
  • iwetka.v

nej

uplne nejlepsiiii :) byla jsem na tom a uplne awww <3 :) hnedka bych si na to zasla znovu :) *14*
  • HLASUJTE !!!!

Hlasujte !!!! Hlasovat může každej *4* odpovědi napište do zpráv autorovi :-)http://ivana-ferda.blog.cz/0912/ bleskovka
  • New moon

Tak včera jsem na tom byla v kině a je to bomba! Každopádně jsem nebyla zklamaná, spíš naopak, klidně bych se na to koukala jednou týdně tak, jako na Stmívání:) Asi začnu znovu číst knížky, než půjde do kin Zatmění:) *3*
  • Re: Pls

S titulky:)
  • Re: Pls

film je stopro s titulkama.dabing bude az tak v únoru *3*
  • zuzikbubu

Re: Pls

spíš to bude s titulkama, ale věř mi, že je to vážně lepší ;)...třeba Twilight v češtině absolutně poďáli :(, nedali tam moc emoce, ale v angličtině tam jsou =o)...
  • Pls

Jedu v sobotu na nový mněsíc.Nevíte jestli to je s titulkama nedo to má českej dabing?
  • dancitko

supr

to je fakt supr film
  • zuzikbubu

Můj názor =)

Než jsem šla na New moon do kina, tak sjem četla plno recenzí na www.csfd.cz a musim říct, že jsem se dost bála, protože ve většině případů je tam tendle filmek absolutně zkritizovaný =( ...Každopádně z kina jsem přišla absolutně nadšená. Byla tam akce (hlavně teda scéna, kdy Bella jde k útesu a ostatní honí Viktorii, ta se vážně povedla, nebo i u Volturiových, kde to v knížce tak akční není, ale i tak se mi to líbilo ;)...) a hlavně se celý film celkem dobře držel knížky, což já beru jako velký plus, i dkyž už jsem četla i pár názorů, že si tam režiséři měli vymyslet něco svýho, ale je to podle mě blbost...jedniý, co si myslim, že mohlo být líp udělaný, bylo třeba jak Edward opoští Bellu a nebo když Jacob prosí Bellu, aby nejela pryč. V knížce jsem u toho byla docela naměko, ale ve filmu bohužel až tak moc ne. Každopádně co je úžasně emotivní, je bezkonkurenčně závěr filmu =)...Takže kdo jste to neviděli, určitě nedejte na špatný hodnocení ostatních a běžte do kina, určitě se nudit nebudete =) ;). ten film nemá ani chvilku, kdy byste chtěli vstát a jít domů, hudba je LUXUSNÍ =) a řekla bych, že herecké výkony taky tak špatný nebyly ;)..jinak nevim jak vám, ale mě to přišlo o hodně lepčejší, než Twilight ;) (taky nebyl špatnej, ale na můj vkus se až moc odkláněl od knihy)...
  • joliett

Re: NM

přesně tak to taky vidím. Už aby měl Reneesme *4*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit