Přejít na výpis diskuzí

Twilight sága: Nový měsíc

FILM 12.12.2008 
1894 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • tynka28

:))

BYLO TO KRÁSNÝ JEN JSEM NEČAKALA TAKOVU DIVNOU .. NO PROSTĚ ATMOSFÉRU .. JAKO BY CHTĚLA LAUTNERA >> KIRTSEN .. A PAK PŘIŠEL ROBERT .. ZASE A TY JEHO OČI ..:// JAK UTEKL NA KONCI ..ÁÁCH ..:((
  • martula07

Skvělý

Skvělý film, horor to sice nebyl, ale tak to má být. Líbil se mi o hodně víc než Stmívání. Pan režisér si s tím dal hodně práce a to se vyplatilo. Dost mě pobavil ten Arův hysterický smích. Chris odvedl skvělou práci. Navodil úžasnou atmosféru. Jsem ráda že je takový puntičkář a zajímal se o sebemenší detaily. Už jak oznámili, že druhý díl bude točit on, jsem věděla, že to bude lepší než podle mě ne moc vydařený první. A to samé si myslím o Davidovi. Už teď se nemůžu dočkat léta. Chrisovi a celému týmu dávám 1*
  • n-abby-sciu

Re: Zklamání... tak trochu očekávané, bohužel...

Možná, že se tam tak 2-3 scény opravdu povedly, ale to vážně nazachrání 2-hodinový film.
  • n-abby-sciu

Zklamání... tak trochu očekávané, bohužel...

Sice jsem čekala, že to nebude nic moc... ale film mě vážně zklamal. *9* Jsem velkým fanouškem knih, ale NM film se prostě nepovedl... byl takový nemastný, neslaný. Skoro žádný děj, polovinu knihy vynechali - chyba, kdyby alepoň zkrátili začátek a nechali více prostoru Belle a jejímu psychickému uzdravování + vlkodlaky (které taky mohli trochu vylepšit, nic moc si s nimi na tom počítači - když už - nepohráli).
    Navíc jsem naprosto nechápala výrazy Roberta, v každé druhé scéně se tvářil jako kdyby měl v zadku trubku či co.
    Pokud to Eclipse nezachrání, tak na Breaking Dawn nejdu, nechci být zklamaná jak pokazili ten nejlěpší díl.

PS zasněným fanynkám: tím jsem se vás nechtěla dotknout, ale v této době už jaksi očekávám jakousi kvalitu a tohle se za kvalitní film považovat nedá... spíš jako menší urážku knihy.
  • ducker

Re: .....

jo jo je to bomba už se nemužu dočkat na Rozbřesk to bude ještě lepší i Zatmění určitě *14* *14* *14*
  • diana13

.....

Ten film je skvělej jak jsem to viděla na poprvý šla jsem potom ještě jednou je tam uplně užasnej a ty jeho oči .....lepší než první díl *1*
  • joliett

Re: Kalendář NM

no, to bylo určitě nějaký znamení, že tam na Tebe pořád tak čekal. Bych asi taky už neodolala.
  • vrtulka

Kalendář NM

tak jsem byla předchvílí v Bontonlandu a jak se tam tak procházím najednou na mě vykouknul kalendář New Moon na příští rok. říkám si, že nejsem přece až takovej blázen, že bych si ho koupila, ale když jsem šla okolo už asi po třetí a on na mě pořád tak koukal, no tak jsem si ho teda vzala, aby se neřeklo *15* už se těším až si ho pověsím na zeď *14* *14*
  • Re: pomooc

na www.zrada.pise.cz druhy prispevek
  • pomooc

Ahoj nevíte kde je Nový měsíc na netu s titulkama hrozně ráda bych ho viděla moc vás prosím plsky holky,kluci *9* pls
    děkuji předem.
  • nika.

Re: Překrásný!!! <3

ano ano *1* Tak s tímhle příspěvkem naproso souhlasím *14* *14* *14*
  • zuza-nyje

Best

Prostě bestovníí bestovníí bestovníí !!!! Kamí to našla aji na netu i z titulkama (nwm kde je to točení ale jestli v kině tak je to dobrá kvalita-nikdo nesmrká, nekašle, nepšíká, nesměje se...) a koukám na to jaks se dá ikdyž se bojim že si to zachvíli okoukám jako stmívko před rokem, ale prostě na to čučim furt !!! Taky se nejwíc těšim na Zatmění, hlavně ja Setha Clearwatera(sladkej klučíík) a na scénu ze stanem !!! *4* boží, nemá to chybu *14* *14* I LOVE TWILIGHT SAGA !!
  • lovemiki

Překrásný!!! <3

Nový měsíc je tak nádhernej, že se mi o tom i zdá.. Je to jeden z nejkrásnějších filmů co jsem kdy viděla... Úplně z něj nemůžu... Krása.. Už se nemůžu dočkat zatmění... Asi do té doby umřu.... I love Twilight!! *14* *14* *14* *14*
  • Re: :-(

bohužel s tebou musím souhlasit.twilight sagu absolutne miluju,ale ten film mi prisel jakejsi chladnej a prazdnej.knizku jsem celou prorvala a tam mi to prislo divny v tom kine.jednicka me teda vtahla vic.ale i tak jsem rada,ze uz je to koncne v kine:)
  • Re: Kdy bude NM v cz

neni o co stat...
  • Re: Re: NM

Já se jí taky nevzdám;)
  • New Moon

Nový měsíc se mi moc nelíbí kniha byla 100% lepší. Ten konec je strašnej.Ale ta scéna s Volturiovyma byl super hlavně jak sé tam ten Aro chlamal jaj nejlepsi scéna s filmu. Jinak jako celkem v pohodě !!!(konec a zacatek byl hroznej)
  • Re: Kdy bude NM v cz

ano mas pravdu budeto v unoru
  • Kdy bude NM v cz

Ahoj, nevíte někod kdy bude NM v cz. Podle mých zdrojů v únoru - jen to chci mít potvrzené. Díky *4*
  • Re: NM

ale ne ty mas taky prezdivky Claire ja tu pisu uz dlouho ale nevsimla jsem si toho.ale prezdivky se nevzdam *3* .muzes si kdyz das vzkaz tak za claire dat naky cislo prosim.dekuji ti claire

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit