-
Re: Nádhera
Kdybys to četla možná bys pochopila mě osobně lezl Jake na nervy hlavně ve trojce. -
Re: Re: Re: ...
já jo, asi už 3x (všechny) *3* *3* a stále nemám dost *3* -
Re: Re: ...
to jste nečetly knížky? *4* -
ahoj
tenhle film je bezva,,,ze zacatku jsem si myslela ze je to blbost takze jsem ani na jednicku nesla.ale ted na stedry vecer me holky premluvili at jdu snima.tak jsem rekla ze jo...alespon se nebudu nudit.
po ceste si rikam ze se tam unudim k smrti,ze me to nebude bavit,ale nejak me to na zacatku zacalo bavit.takze jsem videla hned dvojku a jednicku az jsem si ztahla doma...ted se na to koukam kazdy den....
tento film vsem doporucuji!!!je velmi hezky****
*14* *15* -
Re: ...
co myslíš, jak to může asi skončit? *3* -
...
Ten film je fakt krásnej *14* *14* !!! zajímalo by mě jestli si bella roberta veme *7* *7* -
Re: Re: Re: Re: nebe
achoj. třetí díl je již dotočený a česká premiéra by měla být asi 1.7.2010 *3* taky jsem byla z New moon nadšená a jak píšeš, dlouho po shlédnutí jsem na něj stále myslela a v hlavě si přehrávala scény *3* -
Re: Re: Re: nebe
díky..
dnes jsem byla v kině..neumím popsat své pocity..snad jen..touha,napětí,vášen..jsem unešená..nikdy bych neřekla,že mě takto chytne film abych pak na něj tak dlouho myslela a promítala si pořád do kola nějaké scénky..fakt moc dobrý..nevíte jestli se už točí třetí díl?? -
Re: Re: nebe
NA MÍCH STRÁNKÁCH JSOU OBA ONLINE www.twilightinfo.pise.cz.pribidou i knihy online -
Re: jojojo čtěte
ahoj..máš pravdu,že film byl o ničem..stmívání..takové filmy já prostě nemusím..ale zaujalo mě jak jsou natočené pocity..dlouhé hledění beze slov..ta touha..to vzrušení..strach..napětí..to že tam jsou nějací upíři to šlo jen mimo mě..měla jsem pořád myšlenky jen na to jestli spolu budou a jak to zvládnou atd.je pravda,že obsazení udělá také své..záleží i hodně jak to ty herci zahrají a myslím si že jim to vyšlo :-)
nevím proč ale příjde mi to jako by to byl film pro ženy..mám z toho takový pocit.. -
Re: nebe
Ahoj já zatím viděla jen první díl a jsem nadšená..takové filmy moc nemusím ale dostal mě..ta touha,to vzrušení no prostě nádhera..chtěla bych vidět i tento film o kterém tu píšeš..vím je v kinech ale píšeš že si ho pořád pouštíš..kde jsi ho prosím sehnala??děkuji za odpověd..měj se hezky. -
nebe
výkon Roba? Nepřekonatelný!!!
výkon Taye? famózní!!!!
Výkon Kristen? Úchvatný!!!
Soundtrack? Parádní!!!
Prostě nemám slov a i to co jsem tu vypotila mi přijde minimální oproti skutečnosti. Film se mi hrozně líbil a když odpustíme Chrisovi, že překopal závětečné pořadí scén a přidal nové...je to WOW.
Jen mě namíchl závěr. otevřený konec tou nejdůležitější otázkou, na kterou jsem se třásla, jak puding. Ještě pět minut pokaždé, když to skončí, civím a čekám kdy se probudím a bude pokračování. Nemůžu se dočkat června. Pouštím si NM i T ob den a stále mám málo. Je to vůbec možné? -
Re: Jared
Bronson Pelletier *4* -
new
Ahoj já jsem si založila stránku o Twilight.Tak jestli se vám chce tak se podívejte.Proty co nečetly knihu nebo chtějí znova tam bude kniha online (asi do konce ledna to bude kompletní).Taky najdete novinky o filmu a osobnostech a další.k dispozici je také chat a vzkaník.kdyby jste se koukli nechte na té stánce ve vzkazníku prosím vzkaz jak se vám stránka líbí.děkuju Claire http://twilightinfo.pise.cz/ -
Re: Re: jojojo čtěte
Souhlasím s tebou...myslím,že film byl dost dobře natočený,teda i Stmívání i Nový měsíc...a ukončeno to bylo,tak jako každý druhý film,prostě trochu neukončeně.Jenže,v tom je právě to "kouzlo" a každý kdo shlédne jeden díl,už se těší na druhý... -
Re: Jared
nwm promiň :( -
Re: jojojo čtěte
To je tvůj blbej názor!!!!
Stmívání nebylo rychle ukončení,jestli by jsi ale porovnávala knihu s filmen je jasné že se spoustu scén(z knihy)ve filmu nikdy neobjevilo....jinak by film trval asi 5 hodin!!!
Jo a když na tom trváš tak aspoň 6 nedostatků napiš!!!!!!
Film je božíííííí!
Pokud jde o New Moon tak si nemyslim že tam tmu něco chybělo!!!....děj byl celkem slušně ukončen.......a zase stejný případ méně scén nežli v knize!!!!
A o jednom velkym hovně je tvůj posran** příspěvek!!!!Strč si ho někam! -
New moon
Upa nej film...(škoda) nebyla na premiéře :(,protože jsem byla nemocná,ale vynahradila jsem si to!
Fakt božíííí filmík :) -
the best
nejlepší film na světě!!!!!!!! a ten konec...jako půl roku čekat na jednu otázku omg :D:D....ale jinak nejsuprovější nejskvělejší...včera jsem na to byla v kině a uplně superr!!! *14* -
Re: New moon!!!
Monsters - Hurricane Bells