-
Re: pomooc
jj vím... Na ulozto.cz je to kino rip, ale ve fakt dobré kvalitce.. ani bych nepoznala.. dalo se na to dost dobře koukat... http://ulozto.cz/3311136/the-twilig ht-saga-new-moon-kvalitni-kino-rip- titulky-.avi toto je odkaz přímo na ten film.. si to stáhni.. do 2hodin to máš stáhlé.. jen dáš uložit :) -
jojojo čtěte
Každá z nás musí uznat, že tento film žere kvůli jeho obsazení. Edward... krásný to muž, ale to je tak všechno na totmto filmu. Určitě každé z nás se líbí, to jak se o Bellu zajímá zachraňuje a jak ji chce do konce života milovat.. No kdo by takový život s tak krásným upírem nebral? Ale film, byl celkově o jednom velkém hovně. Nepropracovaný, rychle ukončený ( teď hovořím o Stmívání). Ale určitě se mi stmívání líbilovíce než New moon. Chybělo tomu něco... a to něco, kdyby tam bylo, tak by film, byl uplně jiný. Holky ve třídě áááá Stmívání, Stmívání... Básnily o tom... řekla jsem si.. Bože o čem to může bejt? Emo magor se zamiluje do Emo magorky? Nakonec jsem to zkoukla... fájn byl/o: upíři, krásný Edward, scénky kde Bellu zachraňoval, Nedostatky: nebudu vypisovat, hoodně, hoodně, hoodně -
Re: krásný filmík
teda Jake *4* -
krásný filmík
moc krásný filmík..a ten jacob,hmm *14* -
Re: kino
Já na to byla...je to fakt sqelý film... *4* -
Re: Re: Re: Re: Sága Stmívání
Ona není bárbína, protože bárbíny jsou hezký!! *1* *1* *1* -
kino
v UT na to jedu do kina:-) *1* -
Jared
Nevíte někdo prosím jak se jmenuje ten herec co hraje Jareda (vlkodlaka) moc děkuji :) -
Božííííííí nádhera!!!
To je jeden z nejkrásnějších filmů jakej znám... Neuvěřitelně romantický a v některých scénách smutný.. měla jsem skvělej zážitek... Bezvadně otevřenej konec.. parádní dialogy... Paráda... Plakala jsem, když Edward Bellu opouštěl. To byly skoro niagáry jak jí řekl "Prostě pro mě nejsi dost dobrá" To jsem myslela, že se ubrečím... Na youtube jsem našla sountrack zrovna z té scény... Mrkněte.. je to paráda.... *14* http://www.youtube.com/watch?v=HXezCJbCeGg&feature=player_embedded
Doporučuju... *14* -
Re: Nový měsíc...
rekla bych ze asi v unoru-brezen jako min.rok stmívání -
Nový měsíc...
Ahoj nevíte kdy vyjde Nový měsíc v českém dabingu? *4* -
Re: Poslední scéna
me se ten konec celkem libil.zustal takovej otevrenej a napjatej a skoncilo to v dobrou chvili.dobry:)asi jedina vec ve filmu -
Re: Re: Re: Sága Stmívání
prsne je to krava namyslena ja uplne z hloubi duse nenavidim takovyhle namysleny barbiny jako je ona a jiny *10* *10* *16* -
Re: Re: Zklamání... tak trochu očekávané, bohužel...
Taky myslim, že to nebyl úplně nejlepší film, kterej sem kdy viděla, ale koukat se na to dalo. Pattison se vždycky tváří tak nějak divně, to se mu dařilo už v jedničce. Ale neřekla bych že vynechali půlku knížky, spíš bych řekla, že jí do těch dvou hodin strčili celou, ale s těma vlkodlakama máš pravdu. Měli si s tim víc pohrát. Sami víme, že to jde udělat perfektně, snad všichni machry od Harryho Pottera. -
Re: Re: Sága Stmívání
přesně :D -
Re: Sága Stmívání
vždyť je to malá, namyšlená kráva....ta a´t pokračuje ve svých výrobcích pro 5leté holky, protože ty jsou tak blbý, že jí to žerou.... -
Re: Poslední scéna
no já bych ti doporučovala, aby jsi si nejdřív knížky přečetla, pak to pochopíš, proč to skončilo, tak jak to skončilo. i když i v knížce je konec trošku jinčí než ve filmu. -
Poslední scéna
Ahoj kdo četl setmění?No mě se film líbil ale tu poslední scénu mohli vylepšit já fakt nwm proč třeba nedali že bella řekla jo...Takhle to bylo divný.Sice jsem knížku nečetla ale zajimalo jak se bella vyjádřila tam...napište pls:)!!!! -
Sága Stmívání
Miley Cyrus veřejně prohlásila Ságu Stmívání za kravinu!! Prý se jí nelíbí kvůli upírům, i když to ještě neviděla ani nečetla! Miley na upíry sice nevěří, ale má z nich strach.
Myslím, že kdyby to viděla, nebo si to aspoň přečetla, mluvila by jinak!!!! -
New moon!!!
Moc pěkný film.Jen se chci zeptat jak se jmenuje písnička jak Edward vystoupil se svého černého auta a šel k Belle.Děkuji za odpověd.