Přejít na výpis diskuzí

Twilight sága: Nový měsíc

FILM 12.12.2008 
1894 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • joliett

Re: Re: Re: NEW MOON

no přesně, úchyl jak vyšitej!
  • vrtulka

NM

předchvílí jsem si na poště vyzvedla knižního průvodce filmem Nový měsíc a je to naprosto, naprosto, naprosto dokonalý a úžasný *14* moc, moc, moc fotek, moc povídání *14* bezvadný, jsem nadšená *3*
  • rad0vka19

Peckáá

v pátek sem na tom byla v kině..musim říct,že to je úpa peckovej film..dobře udělaný...v jedničce sem chtěla bejt upírka..ae teď jak sem viděla jak se Jacob měnil ve vlkodlaka,tak chci bejt vlkodlak :D ..v jakým ste týmu..já v Jacobovo!!ten je nejlepšííí !!:-*
  • ducker

Re: Re: New Moon

už tetkom jsem si to stáhla v lepší kvalitě a ne jenom z kina ale přímo oreginál bomba
  • gabi5111

Re: New Moon

http://filmy.fotelka.com/twilight-s aga-nov-2009-titulky tu sa to da pozreť s titulkami a je to celkom fajn - je to natočene z kina ale pre tych čo to nevideli postači aj toto
  • vrtulka

Re: New Moon

ty myslíš že teda za měsíc už by to mohlo být ke stáhntí v lepší kvalitě? to by bylo fajn *3*
  • New Moon

Mám New Moon v angličtině s českýma titulkama tak jesti chcete tak vám sem dám odkaz *3* http://ulozto.cz/3177093/twilight.new.moon.avi
    Jen ta kvalita je trošku blbá, ale ten kdo žere Twilight ságu jako já tak mu je to celkem jedno hlavně, že to bude mít *1* *1* Nebojte za měsíc to budete mít na uložto.cz v krásné kvalitě a se super titulkama *4* JO mimochodem první 3 minuty tam mají herci jen půl hlavy, ale jen 3 minuty *1*
  • vrtulka

NM

no, tak jsem se na něj dneska podívala znova a musím zase říct, bezvadný *3* jsem z něj prostě nadšená. a musím říct, že jak je mi knižní Jacob protivnej, tak filmový Jacob je výbornej, nevadí mi, líbí se mi ale hlavně je mi ho teda líto
  • Love

ten film je naprosto booží!! totálně ho žeru a pujdu ne něj znova !! ten Jacob je upe nejvíc krásnej *14* prostě ten film milujuuu *14* *14* *15*
  • luida

Re: Re: Re: jupííí

Promiň ale kdybys měl prásknout každýho, tak si na světě asi jedinej volnej, a neříkej, že sis nikdy nestáhl ani obrázek??!!!!! Navíc na tom serveru to musí být s povolením autorských práv!!! Ha, a ani nevíš kde jsme!!!!
  • luida

Re: NEW MOON

Já jsem říkala kámošce, že určitě dělal klauna na poutích!!! *15* *15* *15*
  • Re: Re: jupííí

nestahujte to, je to trestné a vlastně ten film kradete. Prásknu vás.
  • Re: Nádhera

A jéje, další, která by ráda sála (ne ale krev)
  • jupii

adelinka00- ulož.to.cz!!! nejlepsi na tom filmu je jacob :-d *14*
  • dra

:-)

nm je prostě úžasnej mě se teda hlavně líbí Edward :-):-) jenom mě trochu štve že ve trojce se objeví málokdy *16*
  • esme.cullen

Re: Re: Re: Re: Re: jupííí

jj ja to mam taky ztahly ale v angličtině:(
    V češtině jsem to neviděla ale strašně bych chtěla!!!!
    Jinak je to dobrý film ale myslela jsem si (podle traileru)že bude lepší *15*
    No je to celkem hodně podle knížky což je dobře:)
  • klarik3

:-(

knížka je úžasná.
    film je pro mě zklamání.

bohužel *9*
  • Re: Re: NEW MOON

mno jo no...rozesmálo se celé kino*1* ....to je moje nejoblíbenější část z celého filmu...vypadal jako nějakej úchyl...ale kdyby mi bylo přez 3000 let*1* ..taky by mi hráblo...
  • Re: Re: Re: jupííí

odkud to stahujete?? já to nikde nemůžu najít *9*
  • joliett

Re: NEW MOON

jj, s tím Arem to nemělo chybu, jsem to uplně nečekala, že se tak rzochláme *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit