-
Re: Re: stmivani v češtině:-)
Ten dabing je šíílleennýý:d -
Jukni
http://twilghtsagastmivani.blog.cz/
Jukni na můj blog a zapoj se do soutěží a bleskovek
Dikecc -
Re: stmivani v češtině:-)
musím souhlasit!! originál je nejlepší! Tohle je fakt hrozné! ještě nic sem neslyšela nadabovat tak špatně jako toto! *16* *16* ale ten film je jinak uplně superní!!!! *14* *14* *14* -
stmivani v češtině:-)
hejky stmivani v cestine na dlouhefilmy.com, fakt brutalni, ty hlasy mi tam ale vuuuuuuuuubec nesedi:-( no proste original 4ever:-) *14* -
Dabing
Ahojda na ulozto.cz už je Stmívání v češtině už to stahuju ale docela se bojim protože v diskusi na stmívání a cz dabing na to nejsou dobrý ohlasy, hasy sou prej strašný a nikdo se na to nechce dívat *9* *9* *9* ...Takže se bojim -
Re: Re: Tak To Bude Paráda
JJ.....mocinky dik......ja uz se nemuzu dockat....stejne se porad divam kazdej den na twilight....je to super film.....a uz 29. cervence to bude na dvd s ceskym dabingem, ale to uz je jedno......mam s titulkama......je to bomba. *5* -
Re: Tak To Bude Paráda
26 u nás v ČR -
Tak To Bude Paráda
Uz se nemuzu dockat, az bude New Moon v Kine.....uz mam nasetreno na 7 kin....takze to na to klidne vyplacam.....je mi to jedno....miluju stmivani....a vse kolem.....hele, od kdy je to vlastne v tom kine??....od 26 nebo od 20. 11. 2009 ? *4* -
Re: blog
www.kristenstewart1527.blog.cz -
Re: Re: Re: Re: To je nefér ...
To rozhodně ...Hodně pátků ještě k tomu Kristen ještě nepodepsala smlouvu na to, že bude hrát v Rozbřesku, ale Rob už jo . *1* *1* -
Re: New mOon v kinech
Ty brďo, já už se toho dalšího dílu nemůžu dočkat.. listopad je ještě za dlouho x(( halet, dalo by se to sehnat i dřív ?? .. nefíte někdo o nějaké stránce .. ?? o někom ?? x)) *5* -
Re: Re: Re: To je nefér ...
ae na rozbřesk si ještě budem muset nějakej pátek počkat *15* -
Re: Re: Re: Kristen a Zathura
Já jsem ho viděla včera v neděli 22.6. na markéze jak už jsem psala, že to bude ... *1* -
Re: Re: To je nefér ...
NA Rozbřesk se taky těším nejvíc *14* -
Re: Re: Kristen a Zathura
jak to ze jsi ho uz videla *1* -
Re: To je nefér ...
jo no.. změnilo se toho hodně, ale pořád sou to superní knížky a bombastické filmy!! Stmívání je super, a myslím že Nový měsíc bude taky úžasný. Nejvíc se ale těším na Rozbřesk. Knížka je uplně dobrá, tak doufám že nezkazí film.. *3* ale jinak fakt souhlasím, až bude Rozbřesk v Kině, všichni budou šílet *14* *14* *14* *14* -
Re: Kristen a Zathura
jo no, já už jsem to viděla, je to fakt bestovej film, určo se koukejte... *14* *14* -
Re: Re: Re: jste skvělí
Můžu se přidat taky ? -
Re: Re: Re: Re: Re: New mOon v kinech
V bravu sem to nečetla to ne,tam jsou samí keci,jako s těma naramkama,ae jako ja nwm co to tam šmelej.... *16* -
To je nefér ...
Co se to se všema děje to vážně nevím všichni úplně zanedbávají Stmívání, ale to je asi tím, že Nový Měsíc je tedˇ taková žhavá novinka *4* *4* Ale spíš chci vědět co se bude dít až v kinech bude Rozbřesk potom asi vážně všichni budou šílet ...Ale Nový Měsíc se dost odchílil od Stmívání, protože je všechno jiné účesy, barva pleti je tedˇ oranžová a ne sněhově bílá *10* , ale za to je hodně kvalitní obraz ten trailer na Nový měsíc byl fakt good, ale nepřebíhá mi z toho mráz po zádech jako u traileru Stmívání, takže hodně se toho změnilo, nemyslíte ? *7*