Přejít na výpis diskuzí

Twilight sága: Nový měsíc

FILM 12.12.2008 
1894 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • anca.trhla.anca

Re: Re: stmivani v češtině:-)

Ten dabing je šíílleennýý:d
  • anca.trhla.anca

Jukni

http://twilghtsagastmivani.blog.cz/
    Jukni na můj blog a zapoj se do soutěží a bleskovek
    Dikecc
  • helliii

Re: stmivani v češtině:-)

musím souhlasit!! originál je nejlepší! Tohle je fakt hrozné! ještě nic sem neslyšela nadabovat tak špatně jako toto! *16* *16* ale ten film je jinak uplně superní!!!! *14* *14* *14*
  • stmivani v češtině:-)

hejky stmivani v cestine na dlouhefilmy.com, fakt brutalni, ty hlasy mi tam ale vuuuuuuuuubec nesedi:-( no proste original 4ever:-) *14*
  • bella1

Dabing

Ahojda na ulozto.cz už je Stmívání v češtině už to stahuju ale docela se bojim protože v diskusi na stmívání a cz dabing na to nejsou dobrý ohlasy, hasy sou prej strašný a nikdo se na to nechce dívat *9* *9* *9* ...Takže se bojim
  • Re: Re: Tak To Bude Paráda

JJ.....mocinky dik......ja uz se nemuzu dockat....stejne se porad divam kazdej den na twilight....je to super film.....a uz 29. cervence to bude na dvd s ceskym dabingem, ale to uz je jedno......mam s titulkama......je to bomba. *5*
  • kikines

Re: Tak To Bude Paráda

26 u nás v ČR
  • Tak To Bude Paráda

Uz se nemuzu dockat, az bude New Moon v Kine.....uz mam nasetreno na 7 kin....takze to na to klidne vyplacam.....je mi to jedno....miluju stmivani....a vse kolem.....hele, od kdy je to vlastne v tom kine??....od 26 nebo od 20. 11. 2009 ? *4*
  • kikines

Re: blog

www.kristenstewart1527.blog.cz
  • kikines

Re: Re: Re: Re: To je nefér ...

To rozhodně ...Hodně pátků ještě k tomu Kristen ještě nepodepsala smlouvu na to, že bude hrát v Rozbřesku, ale Rob už jo . *1* *1*
  • Re: New mOon v kinech

Ty brďo, já už se toho dalšího dílu nemůžu dočkat.. listopad je ještě za dlouho x(( halet, dalo by se to sehnat i dřív ?? .. nefíte někdo o nějaké stránce .. ?? o někom ?? x)) *5*
  • nikous22

Re: Re: Re: To je nefér ...

ae na rozbřesk si ještě budem muset nějakej pátek počkat *15*
  • kikines

Re: Re: Re: Kristen a Zathura

Já jsem ho viděla včera v neděli 22.6. na markéze jak už jsem psala, že to bude ... *1*
  • kikines

Re: Re: To je nefér ...

NA Rozbřesk se taky těším nejvíc *14*
  • karinsy

Re: Re: Kristen a Zathura

jak to ze jsi ho uz videla *1*
  • helliii

Re: To je nefér ...

jo no.. změnilo se toho hodně, ale pořád sou to superní knížky a bombastické filmy!! Stmívání je super, a myslím že Nový měsíc bude taky úžasný. Nejvíc se ale těším na Rozbřesk. Knížka je uplně dobrá, tak doufám že nezkazí film.. *3* ale jinak fakt souhlasím, až bude Rozbřesk v Kině, všichni budou šílet *14* *14* *14* *14*
  • Re: Kristen a Zathura

jo no, já už jsem to viděla, je to fakt bestovej film, určo se koukejte... *14* *14*
  • kikines

Re: Re: Re: jste skvělí

Můžu se přidat taky ?
  • nikous22

Re: Re: Re: Re: Re: New mOon v kinech

V bravu sem to nečetla to ne,tam jsou samí keci,jako s těma naramkama,ae jako ja nwm co to tam šmelej.... *16*
  • kikines

To je nefér ...

Co se to se všema děje to vážně nevím všichni úplně zanedbávají Stmívání, ale to je asi tím, že Nový Měsíc je tedˇ taková žhavá novinka *4* *4* Ale spíš chci vědět co se bude dít až v kinech bude Rozbřesk potom asi vážně všichni budou šílet ...Ale Nový Měsíc se dost odchílil od Stmívání, protože je všechno jiné účesy, barva pleti je tedˇ oranžová a ne sněhově bílá *10* , ale za to je hodně kvalitní obraz ten trailer na Nový měsíc byl fakt good, ale nepřebíhá mi z toho mráz po zádech jako u traileru Stmívání, takže hodně se toho změnilo, nemyslíte ? *7*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit